RAPORT z dnia 25/05/2010
SZPITALIK:
PO LEWEJ - Bialy kocur nr 52/62, widać bardzo mu smutno tam w klatce przeraźliwie miauczy i chce się miziać, ale podobno ma biegunke.
PO PRAWEJ - szarobury (nie wiem płci) nr 61/71, (z kwarantanny z boxu 5) znajda z ul. Górniczej, też biegunka.
ma nacięte ucho w trójkąt wychodziłoby na to że dziki?
KWARANTANNA:
?? BOX 1 - nr 62/72 kotka, biała w szare plamy. wczoraj podobno jeszcze była w boxie, dziś box 1 pusty, czysty - ani Olga, ani pani Basia nie były mi w stanie powiedzieć gdzie się podziała, w zeszycie nic nie pisze więc nie wiem

BOX 3 - nr 56/67 kotka, czarno biała. w schronie od 13 maja. Jak przyszlam wyciagnelam ją na ręce, porobiłam fotki, wyczyściłam bardzo zaropiałe oczy (szczególnie prawe oko). Potem przyszła Olga i dowiedziałam się ze kotka jest dzika i nie da się dotykać dlatego nie jest zaszczepiona, i była pare razy łapana na pętle bo uciekała podczas sprzątania. Dziś na moją prośbe (rozmawialam z lekarzem) zostanie zaczepiona, albo kotka się już oswoiła albo mam jakiś szalenie zbawienny wpływ na koty.
ciężko było zrobić jakieś fajne zdjęcie bo strasznie się ruszała

BOX 5 - nr 73/64 nie znam płci, czarny dzikus, troche fuczy, znajda z zakładów DUDA (24.05), ma wielkiego kleszcza na głowie, powiedzialam lekarzowi, ma mu podać fronline na odległosc, bo kot fuczy.

BOX 8 - nr 58/69 kocur, biało czarny, brudny, uszy brudne, dzikawy, nie dał sie na ręce wziąc. Podobno ma biegunke. Zaszczepiony 18.05

ADOPCJE:
BURASKA nr 48/58 nadal troche wystraszona siedzi na górze i nie wychodzi
MACIUŚ nr 45/56 i
FELA nr. 51/61 moje dwa ulubieńce przytulasy bardzo zabawowe

biegały dziś razem za wędką aż żal mi było je tam zostawiać.

dziś przeniesione z kwarantnny na adopcje:
z BOXU 4 - nr 59/70 kotka biało-bura (podobno nie chce jeść ale mają ją obserwować jeszcze, może na adopcjach się przekona do jedzenia)

z BOXU 7 - nr 63/72 kotka biała w szare plamy
wiadomo, obdydwa pochowane lekko zestresowane.

Na sterylke wzięta dziś kotka BURASKA nr 48/58