Kocie-ogłaszać:
kociaki- wiadomo pójdą po 1-szym szczepieniu ale jak ktoś zechce naprawdę to poczeka.(będą gotowe do domków za ok 2 tygodnie.)
są piękne urocze,kochaja człowieka i mizianie.
pierwszeństwo mają domki chcące dwupaczki

-ideał to 3 domki dla dwupaczków

,praktycznie oddam je tylko jako dwupaczki-bądżmy szczerzy...żartuję ...ale nie do końca...
Erin-zapytaj proszę, czy Promyś ma domek? czy mamy go ogłaszać?
Blusia-interesowała się nią dopiero co Wistra,a więc Wistra-proszę o decyzję..

czy mamy ogłaszać Blusię czy nie?
jest urocza,gotowa,już mogę ją zaszczepić-zagoiła się pięknie więc tylko musi odrosnąć futerko ale to może już w domku spokojnie odrastać.
Nie wiem co robić z Trusią i Fionką-masz Kocie jakiś pomysł co napisać w ogł aby domki były świadome że to kotki nad którymi trzeba popracować,aby przekonać do siebie?
One obie powinny iść do osób samotnych i bardzo spokojnych,na pewno bez dzieci,bez psów,bez bujnego życia towarzyskiego-to nie są kicie dla każdego-są lękliwe,choć widziałaś że potrafią zaufać odpowiednio łagodnej osobie-tak jak np.mojemu TŻ-towi
Ja właśnie-znając te ich ograniczenia nie bardzo wierzę że takie domki się znajdą-no chyba że zaznaczysz to wszystko wyrażnie w ogłoszeniu-zresztą jestem za tym aby potem nie było niepotrzebnych dyskusji. Lepiej niech zadzwoni jeden tel ale właśnie ten niż 10 i żaden z nich sensowny..
Sznycel-zaraz zapytam Kamila kiedy zrobi mu ząbki i wtedy można zaraz szukać domku-włąściwie ogłaszać możesz już-jeśli ktoś fajny to poczeka.Poczekaj tylko do jutra-zapytam też pani od Romana-czy i kiedy przyjeżdża bo Ona chciała zaklepać sobie jakąś kicię lub Sznycla.
Ani grzybów ani katarów ogłaszać nie można bo przed nimi sterylki,więc to chyba bez sensu-wydajmy tamte kicie to pomyślimy o Szczytniakach. Teraz sa jeszcze za słabe na sterylki-jeszcze koopki też nie do końca takie jak trzeba.Wet powiedział że sterylki zaczniemy za ok 2 tygodnie-nie wcześniej.
jedynie Kowboj mógłby iść bo kastrat ale z takim futerkiem nikt go nie weżmie.