Przeczytałam: kopiącegomilva b pisze:hmmm, nie wiem czy mogę zdradzić szczegóły obsady naszego kopcącego wozu.....
Najbardziej fachową siłą w tej obsadzie była kierownica
Moderator: Estraven
Przeczytałam: kopiącegomilva b pisze:hmmm, nie wiem czy mogę zdradzić szczegóły obsady naszego kopcącego wozu.....
Kicorek pisze:Przeczytałam: kopiącegomilva b pisze:hmmm, nie wiem czy mogę zdradzić szczegóły obsady naszego kopcącego wozu.....![]()
milva b pisze:Kicorek pisze:Przeczytałam: kopiącegomilva b pisze:hmmm, nie wiem czy mogę zdradzić szczegóły obsady naszego kopcącego wozu.....![]()
Bez dwóch zdańPilot na pewno nie zachowywał się profesjonalnie
Hestio Piękna - GRATULACJE!

Ze świecą szukać takiej drugiejjoshua_ada pisze:Czytając o obsadzie samochodowej, padłam
Kicorek pisze:Dziś rano Kitka wykazała się walecznością i stanowczością![]()
Hestia do niej poszła jak zwykle do umycia głowy i wciśnięcia się w kudłate futro ewentualnie wypchnięcia Kitki z wygrzanej miejscówki na kołdrze. Na to Kitka kłapnęła zębami, przycisnęła Hestię łapami do podłoża, przytrzymała chwilę, po czym... ustąpiła i poszła sobie, a zadowolona Hestia zajęła wygrzane miejsce
I foteczki zazielenionego balkonu by się przydałyKicorek pisze:dziś o świcie udałam się po zakupy kwiatowe. Nabyłam różne kwiatki i zioła (niektórych nazw zapomniałam),a potem niemal do samego wyjścia do pracy bawiłam się w ogrodniczkę. Ziemi był wielki wór, a i tak zabrakło
, więc do skrzynek na parapet muszę dokupić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości