Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Halloween ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 19, 2011 11:28 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Bo to bardzo słodka kicia :)

milva b pisze:hmmm, nie wiem czy mogę zdradzić szczegóły obsady naszego kopcącego wozu.....
Przeczytałam: kopiącego :ryk:
Najbardziej fachową siłą w tej obsadzie była kierownica :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw maja 19, 2011 14:36 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Kicorek pisze:Obrazek

Jeśli to faktycznie śmierdziel, to współczuję temu co spał w tym łóżku :lol:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw maja 19, 2011 14:38 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Kicorek pisze:
milva b pisze:hmmm, nie wiem czy mogę zdradzić szczegóły obsady naszego kopcącego wozu.....

Bez dwóch zdań :) Pilot na pewno nie zachowywał się profesjonalnie ;)
Milva B
Obrazek
Nasze Koty: http://www.divine-cats.eu

milva b

Od: Czw mar 30, 2006 21:24

Post » Czw maja 19, 2011 14:46 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

milva b pisze:
Kicorek pisze:

Bez dwóch zdań :) Pilot na pewno nie zachowywał się profesjonalnie ;)

No, to już reguła przy wyprawach z Kicorkiem. :P
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw maja 19, 2011 15:38 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Ale pilotem byłam ja :oops: :oops: :oops:
Milva B
Obrazek

milva b

Post » Czw maja 19, 2011 19:39 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Udzielił Ci się duch Kicorka-pilota. :ryk:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw maja 19, 2011 21:26 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Doczytałam i normalnie extra-super-fantastycznie!
:balony: Hestio Piękna - GRATULACJE! :balony:

Czytając o obsadzie samochodowej, padłam :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt maja 20, 2011 9:54 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

joshua_ada pisze:Czytając o obsadzie samochodowej, padłam :ryk:
Ze świecą szukać takiej drugiej :ryk:

Mario, ten pilot był zaopatrzony w gps 8)
A ja jestem pilotem z płachtą mapy :P
Choć nie powiem, gps łatwiejszy w obsłudze, bo sam gada i nie zajmuje tyle miejsca co papier :lol:

Dziś rano Kitka wykazała się walecznością i stanowczością 8)
Hestia do niej poszła jak zwykle do umycia głowy i wciśnięcia się w kudłate futro ewentualnie wypchnięcia Kitki z wygrzanej miejscówki na kołdrze. Na to Kitka kłapnęła zębami, przycisnęła Hestię łapami do podłoża, przytrzymała chwilę, po czym... ustąpiła i poszła sobie, a zadowolona Hestia zajęła wygrzane miejsce :twisted:

Kicorek

Post » Pt maja 20, 2011 19:39 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Kicorek pisze:Dziś rano Kitka wykazała się walecznością i stanowczością 8)
Hestia do niej poszła jak zwykle do umycia głowy i wciśnięcia się w kudłate futro ewentualnie wypchnięcia Kitki z wygrzanej miejscówki na kołdrze. Na to Kitka kłapnęła zębami, przycisnęła Hestię łapami do podłoża, przytrzymała chwilę, po czym... ustąpiła i poszła sobie, a zadowolona Hestia zajęła wygrzane miejsce :twisted:

Waleczna Dama :mrgreen:

ewkaa

Post » Pon maja 23, 2011 13:25 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Miałam w weekend obrobić następne fotki, ale nie miałam czasu 8O

W sobotę roboty polowe na działce (cudnie było, choć się z lekka przysmażyłam na słoneczku), niedziela też zajęta. A ponieważ wieczorem przyjechały do mnie drewniane skrzynki na balkon, dziś o świcie udałam się po zakupy kwiatowe. Nabyłam różne kwiatki i zioła (niektórych nazw zapomniałam :lol: ),a potem niemal do samego wyjścia do pracy bawiłam się w ogrodniczkę. Ziemi był wielki wór, a i tak zabrakło 8O , więc do skrzynek na parapet muszę dokupić.

Koty mocno zainteresowane zmianą dekoracji, ale generalnie podchodziły do niej z szacunkiem, z wyjątkiem Cyryla, który chciał ją zjeść :|

Teraz siedzę w pracy do wieczora. A jutro od świtu, ale po południu jest szansa :mrgreen:

Kicorek

Post » Pon maja 23, 2011 15:55 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Kicorek pisze:dziś o świcie udałam się po zakupy kwiatowe. Nabyłam różne kwiatki i zioła (niektórych nazw zapomniałam :lol: ),a potem niemal do samego wyjścia do pracy bawiłam się w ogrodniczkę. Ziemi był wielki wór, a i tak zabrakło 8O , więc do skrzynek na parapet muszę dokupić.
I foteczki zazielenionego balkonu by się przydały :D

ewkaa

Post » Pon maja 23, 2011 18:18 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

Coś pstryknę pewnie w piątek, bo dopiero wtedy mam wolny poranek, a rano słońce nie świeci na balkon i jest lepsze światło.

Na razie muszę uporać się z Hamburgiem, co przy rotacjach Cyryla i reszty kotów nie jest takie łatwe, bo komputer często jest zamknięty na klucz :twisted:
Ostatnio edytowano Śro maja 25, 2011 8:57 przez Kicorek, łącznie edytowano 1 raz

Kicorek

Post » Pon maja 23, 2011 19:57 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z soboty

ja poczekam cierpliwie i bez nacisków, na fotki z Hamburga i balkonowe :)
taka jestem grzeczna :mrgreen:
Milva B
Obrazek

milva b

Post » Śro maja 25, 2011 9:34 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z niedzieli

Miałaś gorączkę, jak to pisałaś? :mrgreen: ;)

Mam wreszcie niedzielne fotki z wystawy 8)

W tym gościu się zakochałam: :1luvu:
Obrazek

Panienek z okienka, czyli Chico: :D
Obrazek

Ponownie niemiecka wnuczka milvy b:
Obrazek

Kot by się uśmiał: ;)
Obrazek

Dwa leśne koty:
Obrazek

BIS - Hestia:
Obrazek Obrazek

Tankowiec:
Obrazek

Bonito (niestety był strasznie daleko i ciągle zasłonięty :? )
Obrazek

Wszystkie fotki z Hamburga są tu: WYSTAWA HAMBURG 14-15.05.2011

Wczoraj przytargałam 4 worki ziemi ze sklepu, żeby posadzić kwiatki w skrzynkach na parapet i ziółka w doniczkach. I zabrakło 8O :evil:
Muszę dziś znów się wybrać, bo wprawdzie kwiatki w skrzynkach na parapecie posadziłam (choć i tu mogłoby być więcej ziemi), ale zabrakło mi dla ziółek i nie miałam na dosypanie do drewnianych skrzynek :|

Jak będzie ciepło i bez deszczu, to w niedzielę ja i Domingo pojedziemy na Powiśle poudzielać się charytatywnie :)
Młody ma już wprawę, bo rok temu też uczestniczył w takiej imprezie 8)

Kicorek

Post » Śro maja 25, 2011 13:04 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Hamburg - foty z niedzieli

Rety zdjecia sa :mrgreen:

Wnuczka milvy to same uchole :wink:

Kto to jest ten pierwszy gosc?
Jak rozpoznajecie Chico od hestii jak chodzi o sama glowe na zdjeciu :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]