kalair pisze:Czekamy na zdjecia drapaczka wiec!![]()
Buziaki dla Bejbusi!
Będzie kalair

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Czekamy na zdjecia drapaczka wiec!![]()
Buziaki dla Bejbusi!
kalair pisze:Niech bedzie przez Skypa!I zdroweczka dla Ciebie Vailet!
![]()
izka53 pisze:Vailet,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, to za Ciebie.
Co do Bejbi przyszło mi jeszcze cos do głowy, coś co często w kale od razu trudno znależć - lamblie. Masz teraz trochę czasu, poszperaj w necie , jest nawet forum, ja wpadłam na ten pomysł, bo cechą charakterystyczną są m. in. cuchnące kupy, gazy , napady głodu i okresy niejedzenia, poza tym dużo objawów sugerujących zupełnie inne choroby - także ataki duszności.
Z tego co pamiętam, bo szperałam w temacie w zeszłym roku, to trzeba kilka badań kału co kilka tyg, a i tak moga nie wyjśc, Ty tez możesz mieć, dla Ciebie to chyba gorsze niz toxo, wiem ,że u ludzi podaje się metronidazol plus jeszcze jakis antybiotyk
vailet pisze:izka53 pisze:Vailet,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, to za Ciebie.
Co do Bejbi przyszło mi jeszcze cos do głowy, coś co często w kale od razu trudno znależć - lamblie. Masz teraz trochę czasu, poszperaj w necie , jest nawet forum, ja wpadłam na ten pomysł, bo cechą charakterystyczną są m. in. cuchnące kupy, gazy , napady głodu i okresy niejedzenia, poza tym dużo objawów sugerujących zupełnie inne choroby - także ataki duszności.
Z tego co pamiętam, bo szperałam w temacie w zeszłym roku, to trzeba kilka badań kału co kilka tyg, a i tak moga nie wyjśc, Ty tez możesz mieć, dla Ciebie to chyba gorsze niz toxo, wiem ,że u ludzi podaje się metronidazol plus jeszcze jakis antybiotyk
izka53,dzięki,chyba przeoczyłaś.Pierwsze co to kał był w tym kierunku i nie ma pasożytów,gronkowca też już nie,ani grzyba.Wyszła tamta bakteria,ale widziałam Bejbi przez Skypa i ładnie wygląda,a TŻ mówi że zaczeła więcej jeść po leczeniu![]()
![]()
ja raz sobie robiłam i nie było lamblii.Wiem że ze 3 razy to się robi,niestety za darmo ludziom to 1
razJa jeszcze przed Bejbi sobie robiłam w poradni.Jasne że mogę zrobić przy okazji jak będę
kupę Bejbi zanosić zapytać weta.Może w pakiecie taniej
vailet pisze:.Właśnie byłam na USG i mam powiększony węzeł chłonny na dwunastnicycztery miesiące temu tego nie było.
jasdor pisze:Trzeba być dobrej myśli, nie wszystko w życiu układa się źle![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 117 gości