[WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 21:33 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

AniaWrocław pisze:Agness!
Cały czas trzymam kciuki, ale pojawił się mały problem! Muszę jutro wyjechać poza Wrocław i będę dopiero w piątek około 15. Czy w razie cudu, tzn. jakby dał się złapać, będzie go gdzie przetrzymać? Później będę cały czas na nasłuchu i do dyspozycji oczywiście

jak już się złapie to choćby nie iem co... miejsce się dla niego musi znaleźć :!:
najwyżej będzie siedział w garażu albo w hoteliku... coś się wymyśli, ale na cud w ciągu najbliższych dni nie ma co liczyć :|

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie maja 22, 2011 21:35 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Agness78 pisze:
Cały czas trzymam kciuki, ale pojawił się mały problem! Muszę jutro wyjechać poza Wrocław i będę dopiero w piątek około 15. Czy w razie cudu, tzn. jakby dał się złapać, będzie go gdzie przetrzymać? Później będę cały czas na nasłuchu i do dyspozycji oczywiście

jak już się złapie to choćby nie iem co... miejsce się dla niego musi znaleźć :!:
najwyżej będzie siedział w garażu albo w hoteliku... coś się wymyśli, ale na cud w ciągu najbliższych dni nie ma co liczyć :|

A może jednak? Ja w każdym razie czekam :D
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie maja 22, 2011 21:43 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

AniaWrocław pisze:
Agness78 pisze:

może się uda własnie dlatego że wyjeżdżasz :mrgreen:
czasem właśnie tak się zdarza... :lol:

Agness78

Post » Nie maja 22, 2011 21:44 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Agness78 pisze:
AniaWrocław pisze:
Agness78 pisze:

może się uda własnie dlatego że wyjeżdżasz :mrgreen:
czasem właśnie tak się zdarza... :lol:

Trzymam za słowo :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie maja 22, 2011 22:48 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Martka jest gotowa spróbować jeszcze raz w tym tygodniu, ale boję się, czy jak się nie uda on już całkiem się nie wycofa :roll: no sama już nie wiem
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Pon maja 23, 2011 16:30 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

.
Ostatnio edytowano Wto mar 31, 2015 2:35 przez neskachu, łącznie edytowano 1 raz
neskachu

Post » Pon maja 23, 2011 17:30 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Agness78 pisze:

W razie czego można go do mnie do łazienki wsadzić :wink: Do czwartku jestem na L 4 więc jestem 24 h w domu :lol: w piątek do pracy, w sobotę mogę wyjechać nad jeziorko ale to akurat chyba najmniejszy problem :wink:

Edit: przeczytałam, że Ania wraca w piątek już :lol:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon maja 23, 2011 21:47 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Ja Ewka dzięki za ofertę, jakby co :lol: :ok:
neskachu zadzwonię jutro :oops: nie miałam dzisiaj chwili żeby zadzwonić :oops:
edu wyślij mi też twój nr tej na PW :ok:

Agness78

Post » Wto maja 24, 2011 8:36 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

neskachu pisze:Nie zapominajcie o mnie! :)
Mieszkam blisko i mam dużo czasu żeby do niego pełzać parę razy dziennie i popróbować go obłaskawić ;)

wydaje mi się, że to jest najlepsza opcja, kilka dni obłaskawiać a później złapać i do Ani :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto maja 24, 2011 20:55 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

dziewczyny pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss
czy możecie jakoś same pokierować ewentualnymi działaniami? błagam :oops: :oops: :oops:
Nie wyrabiam... zasiadam do kompa późnym wieczorem i nawet nie mam już siły na nic :(
neskachu, edu , martka i sroko77 czy mogę Was prosić o pomoc w złapaniu łobuza?
Służę telefonem do Pani która mnie o kocie informowała i próbowała łapać - edu ją poznała.
Pani ma w razie czego mój transporter gdyby był potrzebny.

jest mi głupio...ale za daleko ten kocurek ode mnie :oops:
Jak się złapie to ja albo mój TŻ zabierzemy do weta i odwieziemy do DT.
Wspomogę też DT w utrzymaniu kotka, a później w szukaniu DS.
Niestety logistycznie z łapaniem naprawdę jest mi trudno z małym szkrabem w domu :oops:

Agness78

Post » Wto maja 24, 2011 21:03 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

To napisz Aga ten telefon na pw
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Wto maja 24, 2011 22:59 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Nie było mnie teraz tydzień we wro, a właściwie to dalej mnie nie ma - będę prawdopodobnie w czwartek. Edu - napisałąm Ci PW, bo i tak mam od Ciebie odebrać książeczkę zdrowia mojego Bąbla, więc może przy okazji coś uda się ustalić w sprawie tego kiciusia :kotek:
Pochwalę się przy okazji, że od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką kolejnego (czwartego już) psiaka - przyplątało się takie biedne bezdomne, chude, do kolan, ze śladami od sznurka? czegoś cienkiego na szyi... i co było zrobić? więc dołączyłyśmy z siostra do naszego "stada", tyle że to siostra się nimi musi zajmować, bo ja w mieście siedzę z kotami...
Może jakieś propozycje imienia? psinka rudo-brązowa, mieszaniec, ok roczna suczka.
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Śro maja 25, 2011 10:08 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

.
Ostatnio edytowano Wto mar 31, 2015 2:36 przez neskachu, łącznie edytowano 1 raz
neskachu

Post » Śro maja 25, 2011 12:59 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Nes, zadzwonię do Ciebie, feralnie mam bardzo zajęty koniec tego tygodnia, ale coś wykombinujemy :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Śro maja 25, 2011 16:43 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Ja jutro będę się tarabanić "parnikiem" na szynach ok 10h (z roku na rok coraz dłużej się jedzie - tory w nocy rozciągają czy jak?), to jutro pewnie nie dam rady nic już robić :| najwyżej może na chwilę uda mi się podejść na "obrady" jakby to było po 20.00. Za to piątek jak na razie mam wolny po południu także jakby co to dajcie znać:)
PS. Edu zadzwonię jutro wieczorkiem jak się powitam z moimi kociastymi - myślę tak po 20.00 właśnie.
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

[poprzednia][następna]