Jak bedzie cos pewnego to poinformuje

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
adzi pisze:Dziewczyny - strasznie się ciesze , że maluchy w takich fajnych domach sąsuper się im udało !!!!
słuchajcie czy ma ktoś może foty jakiś maluchów - najlepiej jeszcze z niebieskimi oczami albo takie 6-7 tyg, potrzebuje 2 jakiś rudasiów i 2 czarnulków, bo 2 pręguski wziełam z archiwum biamili![]()
nie mam czasu teraz totalnie wyrwać się do Agi M., i w najbliższym czasie niestety się to nie zmieni, obfocić towarzystwo, ogłoszenia muszą musowo być już w necie coby maluchu znalazły swoich amatorów. jakby ktoś miał w swoim kocim archiwum 5-7 tyg. czarnuszki i rudasie to proszę o maila z fotami (adziwojcik małpa wp.pl).
jeszcze o poradę się zgłoszę, bo ja straciłam obiektywny pogląd - mam tymczaskę, filigranową burasię spod mojego bloku. najpierw była w innym DT (miesiąc), zakoconym co wywołało w niej traumę i z miziaka stała się autystą. Walentynka u mnie odnalazła spokój (2 miesiące) pokochała moje koty, razem stworzyły stado, niestety zostać nie może i szukam jej domku. od ponad miesiąca ma trojmiasto., ostatnio pkdt i jeszcze nie zgłosił się ani jeden kandydat.
jest drobniutka, wygląda jak 5 miesięczny kociak, a ma ok rok. jest to bardzo drobna , delikatna burasia. daje się nam głaskać, śpi z nami, kocha koty, super dogaduje się z moją mało przyjazną bandą, więc byłaby idealna na dokocenie, wszystkie zabawki w domu są jej i namiętnie ogląda telewizję![]()
niestety jest jeszcze odrobinę strachliwa, czasami boi się podniesionej ręki i zdarza się , że ma taki odruch ze strachu jakby uchylała się od uderzenia, generalnie jak w domu jest ktoś obcy to gdzieś się chowa...generalnie nie jest to mega miziak, ale można ją bez problemu pogłaskać, fantastycznie się bawi i dogaduje z innymi kotami, uroda - dla mnie jest prawie najpiękniejsza, ale obiektywnie nie jest to jakiś chodliwy kot....
muszę zagęścić ruchy z wydaniem jej , bo zbliżają się wakacje, komukolwiek wiadomo jej nie wydam, ale gdzieś muszę dotrzeć do tego super domu
co jest nie tak z ogłoszeniem z waszej perspektywy ? co byście zmieniły ? ja ostatnio mam tyle pracy , że ogólnie straciłam moce twórczei nie wiem co ja tam nagryzmoliłam, że nikt jej nie chce - krytykujcie mnie proszę
!!
w zanadrzu mam jeszcze bardzo emocjonalny, smutny tekst biamili dla Dziewczynki![]()
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 63944.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 20 gości