2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 21, 2011 9:25 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Poki co rozmawiamy, rozmawiamy :)
Jak bedzie cos pewnego to poinformuje ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob maja 21, 2011 15:29 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Cudne wieści Magda ;) niezmiernie cieszy gdy płyną tak dobre wieści, kilka tyg i tyle maleństw wyadoptowanych ;) a ile osób zaangażowało się i nawzajem wspierało ;) :ok:

Agoria, kciuki :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob maja 21, 2011 15:32 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

W samą porę bo mam teraz szpitalik pt. Pelasia.
Na szczęście sytuacja jest unormowana - ale DT nie będę przez jakiś czas na pewno.

Trzymam za ostatniego z rodzinki :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Nie maja 22, 2011 8:49 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Kciuki za Pelasię Madzia!!! :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Nie maja 22, 2011 22:34 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Dziewczyny - strasznie się ciesze , że maluchy w takich fajnych domach są :ok: super się im udało !!!!

słuchajcie czy ma ktoś może foty jakiś maluchów - najlepiej jeszcze z niebieskimi oczami albo takie 6-7 tyg, potrzebuje 2 jakiś rudasiów i 2 czarnulków, bo 2 pręguski wziełam z archiwum biamili :1luvu:

nie mam czasu teraz totalnie wyrwać się do Agi M., i w najbliższym czasie niestety się to nie zmieni, obfocić towarzystwo, ogłoszenia muszą musowo być już w necie coby maluchu znalazły swoich amatorów. jakby ktoś miał w swoim kocim archiwum 5-7 tyg. czarnuszki i rudasie to proszę o maila z fotami.

jeszcze o poradę się zgłoszę 8) , bo ja straciłam obiektywny pogląd - mam tymczaskę, filigranową burasię spod mojego bloku. najpierw była w innym DT (miesiąc), zakoconym co wywołało w niej traumę i z miziaka stała się autystą. Walentynka u mnie odnalazła spokój (2 miesiące) pokochała moje koty, razem stworzyły stado, niestety zostać nie może i szukam jej domku. od ponad miesiąca ma trojmiasto., ostatnio pkdt i jeszcze nie zgłosił się ani jeden kandydat.

jest drobniutka, wygląda jak 5 miesięczny kociak, a ma ok rok. jest to bardzo drobna , delikatna burasia. daje się nam głaskać, śpi z nami, kocha koty, super dogaduje się z moją mało przyjazną bandą, więc byłaby idealna na dokocenie, wszystkie zabawki w domu są jej i namiętnie ogląda telewizję :lol:

niestety jest jeszcze odrobinę strachliwa, czasami boi się podniesionej ręki i zdarza się , że ma taki odruch ze strachu jakby uchylała się od uderzenia, generalnie jak w domu jest ktoś obcy to gdzieś się chowa...generalnie nie jest to mega miziak, ale można ją bez problemu pogłaskać, fantastycznie się bawi i dogaduje z innymi kotami, uroda - dla mnie jest prawie najpiękniejsza :1luvu: , ale obiektywnie nie jest to jakiś chodliwy kot....

muszę zagęścić ruchy z wydaniem jej , bo zbliżają się wakacje, komukolwiek wiadomo jej nie wydam, ale gdzieś muszę dotrzeć do tego super domu :)

co jest nie tak z ogłoszeniem z waszej perspektywy ? co byście zmieniły ? ja ostatnio mam tyle pracy , że ogólnie straciłam moce twórcze :oops: i nie wiem co ja tam nagryzmoliłam, że nikt jej nie chce - krytykujcie mnie proszę :) !!

w zanadrzu mam jeszcze bardzo emocjonalny, smutny tekst biamili dla Dziewczynki 8)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 63944.html
Ostatnio edytowano Śro gru 05, 2012 0:55 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon maja 23, 2011 8:24 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

adzi pisze:Dziewczyny - strasznie się ciesze , że maluchy w takich fajnych domach są :ok: super się im udało !!!!

słuchajcie czy ma ktoś może foty jakiś maluchów - najlepiej jeszcze z niebieskimi oczami albo takie 6-7 tyg, potrzebuje 2 jakiś rudasiów i 2 czarnulków, bo 2 pręguski wziełam z archiwum biamili :1luvu:

nie mam czasu teraz totalnie wyrwać się do Agi M., i w najbliższym czasie niestety się to nie zmieni, obfocić towarzystwo, ogłoszenia muszą musowo być już w necie coby maluchu znalazły swoich amatorów. jakby ktoś miał w swoim kocim archiwum 5-7 tyg. czarnuszki i rudasie to proszę o maila z fotami (adziwojcik małpa wp.pl).

jeszcze o poradę się zgłoszę 8) , bo ja straciłam obiektywny pogląd - mam tymczaskę, filigranową burasię spod mojego bloku. najpierw była w innym DT (miesiąc), zakoconym co wywołało w niej traumę i z miziaka stała się autystą. Walentynka u mnie odnalazła spokój (2 miesiące) pokochała moje koty, razem stworzyły stado, niestety zostać nie może i szukam jej domku. od ponad miesiąca ma trojmiasto., ostatnio pkdt i jeszcze nie zgłosił się ani jeden kandydat.

jest drobniutka, wygląda jak 5 miesięczny kociak, a ma ok rok. jest to bardzo drobna , delikatna burasia. daje się nam głaskać, śpi z nami, kocha koty, super dogaduje się z moją mało przyjazną bandą, więc byłaby idealna na dokocenie, wszystkie zabawki w domu są jej i namiętnie ogląda telewizję :lol:

niestety jest jeszcze odrobinę strachliwa, czasami boi się podniesionej ręki i zdarza się , że ma taki odruch ze strachu jakby uchylała się od uderzenia, generalnie jak w domu jest ktoś obcy to gdzieś się chowa...generalnie nie jest to mega miziak, ale można ją bez problemu pogłaskać, fantastycznie się bawi i dogaduje z innymi kotami, uroda - dla mnie jest prawie najpiękniejsza :1luvu: , ale obiektywnie nie jest to jakiś chodliwy kot....

muszę zagęścić ruchy z wydaniem jej , bo zbliżają się wakacje, komukolwiek wiadomo jej nie wydam, ale gdzieś muszę dotrzeć do tego super domu :)

co jest nie tak z ogłoszeniem z waszej perspektywy ? co byście zmieniły ? ja ostatnio mam tyle pracy , że ogólnie straciłam moce twórcze :oops: i nie wiem co ja tam nagryzmoliłam, że nikt jej nie chce - krytykujcie mnie proszę :) !!

w zanadrzu mam jeszcze bardzo emocjonalny, smutny tekst biamili dla Dziewczynki 8)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 63944.html

Podpowiem z doświadczenia, masz kiepskie zdjęcia. Dlatego np ja nie focę swoich kotów sama, a proszę o to Adama, bo dobrze zrobione zdjęcie to 99% sukcesu :)

Np:

Obrazek
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pon maja 23, 2011 9:02 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Adzi, w watku Dzidzi są foteczki tych maleństasów od Agi

viewtopic.php?f=13&t=92524&start=1305

:wink:

ps. co do Walentynki, to Soso ma rację, dobre zdjęcia to gwarancja sukcesu
Obrazek

Marea

Post » Pon maja 23, 2011 9:25 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

ja mam bridge camera - lepsze niż taka zwykła cyfrówka, zdecydowanie gorsza niż lustrzanka , ale coś wymyślę , żeby ją uatrakcyjnić, bo hmmm model nie pokazuje swoich atutów przed aparatem :|

co do fot maluchów, to właśnie takie modelowe chciałam wstawić , bo u czarnego czy rudego malucha i tak się nikt nie pozna.

Marea dzwoniłaś do mnie wczoraj wieczorem - jak coś to pisz pw :wink:

adzi

Post » Pon maja 23, 2011 9:36 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

A nic, nic, tak tylko chciałam poplotkować :wink: (szukałam wymówek by nie sprzątać :ryk: ) i zapytać co u mamuśki kociej !? :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Pon maja 23, 2011 11:13 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

jezu - ja też dziś tu wchodzę w ramach wymówki, bo od 730 szaleje prze komputerze i same mądre rzeczy tworzę :)

co do mamity, to mam info zeszłotygodniowe tzn. z połowy tyg. - i super, bo z kolega się fajnie zgadza, śpi w łóżku i fajnie się odnajduje w domu :D ! była jeszcze zafafluniona mocno, ale antybityk działał, więc był progres.

adzi

Post » Wto maja 24, 2011 20:15 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Pytam się czy "jedynaczek" już w swoim domku?
:1luvu: Boże jak się cieszę, że u Dziewczyny wszystko ok
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto maja 24, 2011 20:22 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Aki jeszcze u nas ;) Ale bedzie sie przeprowadzal w okolicach Dnia Dziecka ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto maja 24, 2011 20:35 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

:dance2: :ok:
Obrazek

Marea

Post » Wto maja 24, 2011 20:40 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Marea pisze::dance2: :ok:

:dance: to i ja potańczę :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro maja 25, 2011 4:59 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Super :ok: :piwa:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

[poprzednia][następna]