Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 23, 2011 21:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No to go na pewno trochę choć rwie, sam walczy teraz. A i ta glukoza to też prawda. Są takie na apetyt preparaty dla kotów, są też takie dla małych dzieci (chory synek mojej siostry brał) ale podejrzewam że mały natenczas nie może ale jakby co to zapytam siostry co podawała :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 24, 2011 6:59 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Bardzo dobrze działa na apetyt peritol w tabletkach (syrop się dla kota nie nadaje) - podaje się np kotom z niewydolnością nerek kiedy odmawiają jedzenia.
Ale oczywiście musiałby o tym zdecydować wet.

za Pokerka :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto maja 24, 2011 9:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Siłom, godnościom, podstempem .... i samajużniewiemczym :mrgreen: udało się wcisnąć w Pokerka malutkie śniadanko ... Pawika w nocy nie było ... :D
A mnie to już nawet lobotomia nie pomoże ... :ryk: żeby się Mały nie stresował ciągłą zmianą miejsca do spania, spałam na kocu na podłodze w "jego" malutkim pokoiku... nie mogę się ruszać.... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto maja 24, 2011 9:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:piwa: Pokerku - tak trzymaj :ok:
Kasiu :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto maja 24, 2011 9:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 24, 2011 9:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Siłom, godnościom, podstempem .... i samajużniewiemczym :mrgreen: udało się wcisnąć w Pokerka malutkie śniadanko ... Pawika w nocy nie było ... :D
A mnie to już nawet lobotomia nie pomoże ... :ryk: żeby się Mały nie stresował ciągłą zmianą miejsca do spania, spałam na kocu na podłodze w "jego" malutkim pokoiku... nie mogę się ruszać.... :roll:

Kasia - siłom i godnościom OSOBISTOM - i wężykiem :mrgreen:
Masażysta by ci się przydał, szkoda żeś tak daleko bo mój szwagier masuje ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 24, 2011 10:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dobre :mrgreen: Tylko nie zacznij zjadać kocich chrupek dla towarzystwa i zachęty (moje dziecię w taki sposób próbowało przekonać ukochanego kotka do spożycia nielubianej karmy leczniczej)
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto maja 24, 2011 10:10 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Tylko nie zacznij zjadać kocich chrupek dla towarzystwa i zachęty

:ryk: :ryk: :ryk:
Pokerku, tak trzymaj :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto maja 24, 2011 10:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, jedz dzielnie i zdrowiej :ok: :ok: :ok: :ok:
Kasiu, dbaj o siebie -jak już musisz na podłodze, to może na materacyku? Jakbyś była bliżej, pożyczyłabym ci skórki baranie: na nich i tobie i Pokerkowi byłoby miękko i miło :D I proszę pamiętaj o jedzeniu także swoim :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 24, 2011 11:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

wpadłam na chwilkę ...zaraz na kroplówkę ... Byłam na poczcie nadać 2 paczki bazarkowe z butlami ...Ekstremalne przeżycie ... :mrgreen: Jedna butla taka niewymiarowa, że albo się nie mieściła w pudle, albo latała luzem... A w przesyłce typu ostrożne nic latać nie może ... Dwa razy "dopakowywałam" ... Się odbiorca zdziwi ... paczka w większości składa się z taśmy klejącej i gazet :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto maja 24, 2011 11:53 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

O matko to ja podziwiam bo ja bym na kocu samym nie umiała zasnąć :wink:
Fajnie że Pokerek w końcu ładnie zjadła i oby tak dalej :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto maja 24, 2011 20:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze: pożyczyłabym ci skórki baranie: na nich i tobie i Pokerkowi byłoby miękko i miło

Kochana, za skórki baranie to ja Ci dziękuję bardzo ... :mrgreen: MIAŁAM ... kiedyś ... przy 2 kotach ...Futro baranie (znaczy wełna) przez kilka dni wychodziło z dwóch końców kotków... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto maja 24, 2011 20:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dzisiaj będę mądrzejsza - położę sobie kołderkę i kocyk ...
Od powrotu z kroplówki zjadł dwie małe porcyjki ... To już 5 doba bez leków przeciwwymiotnych... tak bardzo chcę żeby mu się udało ...
Szwenda się ... nawet przez chwilę dołączył do Ekipy demolującej mi mieszkanie - przez otwarty balkon wpadły dwa chrabąszcze (chrząszcze? - :roll: nigdy nie zapamiętam) majowe ... Najlepszy w tym polowaniu jest Bubuś - zanim ruszy z przytupem swój tłusty tyłek, to po owadzie już śladu nie ma ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto maja 24, 2011 21:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, nie masz jakiegoś materacyka? Sama kołderka i kocyk, to trochę mało. Już tak sypiałam. Jeśli to spaniem nazwać można :roll:
Pokerku, trzymaj się koteńku :1luvu: Mam nadzieję, że niedługo zostaniesz przywódcą bandy demolującej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Kasiu, wybacz ... :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto maja 24, 2011 21:20 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Alienor pisze: pożyczyłabym ci skórki baranie: na nich i tobie i Pokerkowi byłoby miękko i miło

Kochana, za skórki baranie to ja Ci dziękuję bardzo ... :mrgreen: MIAŁAM ... kiedyś ... przy 2 kotach ...Futro baranie (znaczy wełna) przez kilka dni wychodziło z dwóch końców kotków... :evil:

Masz koty-wełnojady, ciesz się że w wersji "normalnej". Sibel jest wełnojadem w wersji hard ;) czyli poza wełną (wyjadła mi dziurę w swetrze) to jeszcze drewno, papier, folia, plastik i wszelakie tworzywo sztuczne. :roll:

Nie lubię chrząszczy majowych i tym podobnych dziabągów bo... bzyyyczą... bleh

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]