Witaj ciociu Danusiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:A jak masz na imię-Miłeczka ciekawska
Juliśka pisze:Faktycznie,piękność niebywała z tej Twojej Miłeczki<ale czy ja zawsze muszę ryczeć,kiedy tak pięknie opisujecie swoje futrzaki?Jeszcze nie do końca potrafię"gada" Waszym językiem,ale bardzo mi sie to podoba.Cieszę się,że dzięki internetowi poznałam tak wspaniałych ludzi,o tak wielkich sercach.![]()
Juliśka pisze:Faktycznie,piękność niebywała z tej Twojej Miłeczki<ale czy ja zawsze muszę ryczeć,kiedy tak pięknie opisujecie swoje futrzaki?Jeszcze nie do końca potrafię"gada" Waszym językiem,ale bardzo mi sie to podoba.Cieszę się,że dzięki internetowi poznałam tak wspaniałych ludzi,o tak wielkich sercach.![]()
Ciepła pisze:witaj miło Uleńko z Miłkowem
Cameo pisze:ula-misia pisze:A jak masz na imię-Miłeczka ciekawska
Kamila jestem
Kociara82 pisze:Juliśka pisze:Faktycznie,piękność niebywała z tej Twojej Miłeczki<ale czy ja zawsze muszę ryczeć,kiedy tak pięknie opisujecie swoje futrzaki?Jeszcze nie do końca potrafię"gada" Waszym językiem,ale bardzo mi sie to podoba.Cieszę się,że dzięki internetowi poznałam tak wspaniałych ludzi,o tak wielkich sercach.![]()
nauczysz sienikt na poczatku nie kuma pewnych skrotow itp, ale po jakims czasie nauczysz sie wszystkiego
Ja tez nieraz mam lzy w oczach czytajac rozne kocie historie, zwlaszcza, jak czytam o mega szczesliwych domkach i ich bezcennych kocich skarbach
grajda pisze:Miło mi to czytać. Zawsze staram się przygotować jak najlepiej moje tymczasiki do adopcji.
Edytka1984 pisze:witamy Miłeczkę
grajda pisze:Ha, ha, ha! Miłeczka wie ,o której wstawać musi Duża o takiej porze roku.Co innego jak była u mnie. Wtedy to była wstrętna zima.![]()
![]()
ula-misia pisze:grajda pisze:Ha, ha, ha! Miłeczka wie ,o której wstawać musi Duża o takiej porze roku.Co innego jak była u mnie. Wtedy to była wstrętna zima.![]()
![]()
oj,ciotka,ciotka![]()
Ona dzisiejszej nocy wpadła na genijalny pomysł i wsuwała łapki pod kocyk tak ,że łapała mnie za nogę a jak nie reagowałam to mnie szczypała zębami![]()
![]()
Julek rano śmiał się ze mnie,że wierzgałam kopytkami jak młoda klaczka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości