Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 23, 2011 10:02 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

W ruderze ani śladu kotów, ponoć małych ani ciężarnych w tym roku nie było - Aga zostawiła swój telefon, na wszelki wypadek.
O TDT Arnoldzika jest u niego na wątku i u mnie :wink:
W Kafce start chyba o 10.00 ale szczegółów nie znam :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 23, 2011 10:10 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

jopop pisze:UWAGA!

szukamy PILNIE DT dla 3 kociąt (małe, ale ciężko mi po zdjęciu ocenić - ze 2 miesiące???) z katarem kocim! Kontakt: OKI

To ja się przypomnę :!:
Naprawdę szukam kogoś mniej zakoconego (opcja "jopop" nie wchodzi w grę :twisted: )
Obrazek
Od dołu - Faxe, Fischer i Foster w wielce chodliwych barwach :twisted:
Od okoliczności popsutego wieczoru :mrgreen:

Mama złapana, już w lecznicy. Niestety nie namierzyłam 4ego kociaka, chyba wlazł gdzieś, skąd nie umie wyleźć, w dodatku siedzi cichutko jak mysz pod miotłą :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon maja 23, 2011 11:27 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Szalony, dzwonię za chwilę ;)

OKI

Post » Pon maja 23, 2011 18:06 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Heaven:
Obrazek

Obrazek
Kitula wczoraj ZAMRUCZAŁA :D Teraz mruczy regularnie, jak ją wezmę na ręce. To chyba dobry znak?

Highway:
Obrazek

Obrazek
Chłopak jest wyraźnie "dzikszy", ale już sypia na kolanach w zrelaksowanej pozie. I robi łapkami "kwiatki" :D

Edit: Noski brudne, bo tak bywa, gdy się traktuje kuwetkę z peletem jako posłanko :wink: Na szczęście od wczoraj wieczór kupy i siusiu lądują już w należnym miejscu :ok:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon maja 23, 2011 18:33 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Piękne..... :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon maja 23, 2011 18:34 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

joarkadia pisze:Piękne..... :1luvu:

Tak bym tego nie nazwała... :wink: Sierść powygryzana, kleszcze, grzyb na uszach...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon maja 23, 2011 18:36 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Zofia&Sasza pisze:
joarkadia pisze:Piękne..... :1luvu:

Tak bym tego nie nazwała... :wink: Sierść powygryzana, kleszcze, grzyb na uszach...

Ty to potrafisz towar :wink: zareklamować :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon maja 23, 2011 18:40 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Są podobne do tymczasika Cukierka któego wyprowadziłam do ludzi...
I są piękne - mimo tego, że są z kk, grzybem i tak dalej....wszystkie koty są piękne i zasługują na najlepsze domy na świecie :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon maja 23, 2011 20:24 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Asiu, napisałam na wątku Krecika że możemy go zabrać w środę, ok. 18.00
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon maja 23, 2011 21:09 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Tydzień temu płakałam, że urodziło się kociątko ostatniej niewysterylizowanej niełapce na moim osiedlu. Kociakiem opiekowała się młodociana mamusia i szylkretowa ciocia (a może babcia?). Chociaż wywlokły je z gniazda w pudle i same leżały na posłanku, a dzieciak w trawie. :evil:
Dziś miałam kluchę w gardle, bo sąsiadka zaalarmowała mnie, że osiedlowe ludzkie dzieci latają za śmietnik i mają nienajlepsze zamiary wobec kotów. Trzeba było to tygodniowe kociątko zabierać na cito.
U kolejnej sąsiadki świeżo uratowana mała koteczka zrobiła jej niespodziankę 3 tygodnie temu rodząc trójkę małych. :roll: Szczęście w nieszczęściu - dzisiejszego nieboraka udało się dostawić karmiącej kotce.
Bezdomnej mamuśki po raz kolejny nie udało mi się złapać, za to do klatki wszedł wreszcie Abraham, domniemany ojciec wielu okolicznych rudziaszków. :evil: Dobre i to. :?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto maja 24, 2011 1:18 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Matko, co się tam działo.... :strach:
Nic się nie złapało, ale też nikt nie oberwał latającą wątróbką, a mogło tak się skończyć...

Kotek w ciąży na oko jest tam cztery. Żadna nie jest zainteresowana klatką łapką, ale podchodzą blisko...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto maja 24, 2011 6:15 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Fajne koteckzi i jakie łagodne-nie pogryzly podajacej cestal 8) :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto maja 24, 2011 8:47 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Agneska pisze:Dziś miałam kluchę w gardle, bo sąsiadka zaalarmowała mnie, że osiedlowe ludzkie dzieci latają za śmietnik i mają nienajlepsze zamiary wobec kotów. Trzeba było to tygodniowe kociątko zabierać na cito.
U kolejnej sąsiadki świeżo uratowana mała koteczka zrobiła jej niespodziankę 3 tygodnie temu rodząc trójkę małych. :roll: Szczęście w nieszczęściu - dzisiejszego nieboraka udało się dostawić karmiącej kotce.
Bezdomnej mamuśki po raz kolejny nie udało mi się złapać, za to do klatki wszedł wreszcie Abraham, domniemany ojciec wielu okolicznych rudziaszków. :evil: Dobre i to. :?

Agnieszka a może jej prowerę dawać? zaraz będzie znów w ciązy.

Faktycznie szczęście w nieszczęściu,ze kocia mamka była :ok: .Oby się udało nabrać mu sił.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto maja 24, 2011 12:36 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Obrazek
Nad ranem czwarty wlazł do klatki :roll: A myślałam, że już po nim, ufff. No i mam już 100% pewności, że w niedzielę złapała się mamusia. Już ciachnięta.

OKI

[poprzednia][następna]