Ty Iwona masz super przygody, jeszcze lepsze podejście do życia i talent do relacjonowania zdarzeń Myśl dziewczyno o książce, myśl, to Twój kapitał na dalsze lata
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Bardzo dziękuję za wszelkie pochwały. Naturalnie uważam nieskromnie, że poradziłam sobie zarówno w dziedzinie poszukiwania rozwiązań jak i w obszarze skojarzeń. Coś mi się zdaje jednak, że moich przygód nie chciałybyście doświadczać. Tego co przeżyłam w tym lesie, wrogowi nie życzę. Eeee.. ja nie mam wrogów. A jeśli nawet są jacyś, to mam to w ..... .
Kika miała wybór albo siedzieć na leżaczku i cierpliwie czekać, albo wlec się z matką licho wie gdzie i jak długo. O strachu chyba nie pomyślała. Za to ja miałam pietra jak stąd do Berlina.
Iwonko, tak na koniec dnia, ale sto lat!!! Wielu przygód, aby książka powstała Moc miłości od futer i istot dwunożnych, byś wiedział, że Twoje istnienie ma sens Pieniędzy, coby Ci zawsze na monterów i wulkanizatorów starczało i in. też I przede wszystkim zdrowia, coby rżnąć Cię nie musieli i naprawiać za bardzo, bo Cię kiedyś w końcu całą wymienią Wszystkiego najlepszego
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer