Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze::D Ale fajnie
Pozdrawiamy Maćka i Juleczkę i Ciebie Prue też :]
Prue pisze:WitamPisałam do Maćka, ale Mój TŻ był u niego na weekend i się zajęli sobą
![]()
![]()
![]()
Jula ma się swietnie z tego co wiem , schudła około kilograma, już nie je jak smok (miała tak chyba po sterylce)
I udało mi się Maćka oraz Julę przekonać do innej karmy ;] Zasmakował Juli Orijen i Maciuś po obczytaniu tej karmy zdecydował się na zmianęByła też z nim prawie 2 tyg tu u nas ( u jego rodziców ) z nim na święta
![]()
A jeszcze jedno co jest cute, to Maciuś cokolwiek zanim da Juli to sam próbuje ( z wjątkiem odrobaczacza chyba tylko) Zeby sprawdzić czy jej krzywdy nie zrobi
Nawet furminator na własnej głowie najpierw próbował
![]()
![]()
Pozdrawiamy
![]()
Maciek&Julcia pisze:Witam serdecznie
Julcia rzeczywiście schudła troszeczkę i jak leży na brzuszku już się tak nie "rozlewa" na boki :p
Fakt swoje nadal waży, ale jest już coraz lepiej.
Święta jak napisała Prue spędziła u mnie w domu (nie zostawiłbym jej z nikim innym na tak długi czas) i w tym okresie wyraźnie było widać, że kotek już nie jest przygnębiony ani przerażony. Już po przyniesieniu do mieszkania wyszła sama z transporterka, zwiedziła cały pokój i po godzinie chodziła po całym mieszkaniu. Oczywiście do innych domowników była nieufna, ale po kilku dniach dawała się pogłaskać![]()
A furminator musiałem na sobie wypróbować, bo jak zobaczyła go moja mama to się wystraszyła, że będzie Julę drapać i może skaleczyć
Pozdrawiamy wszystkich
Maciek&Julcia pisze:Witam serdecznie
Julcia rzeczywiście schudła troszeczkę i jak leży na brzuszku już się tak nie "rozlewa" na boki :p
Fakt swoje nadal waży, ale jest już coraz lepiej.
Święta jak napisała Prue spędziła u mnie w domu (nie zostawiłbym jej z nikim innym na tak długi czas) i w tym okresie wyraźnie było widać, że kotek już nie jest przygnębiony ani przerażony. Już po przyniesieniu do mieszkania wyszła sama z transporterka, zwiedziła cały pokój i po godzinie chodziła po całym mieszkaniu. Oczywiście do innych domowników była nieufna, ale po kilku dniach dawała się pogłaskać![]()
A furminator musiałem na sobie wypróbować, bo jak zobaczyła go moja mama to się wystraszyła, że będzie Julę drapać i może skaleczyć
Pozdrawiamy wszystkich
Agness78 pisze:Kolejna niezwykle urocza i miziasta koteczka wywalona na ulicę![]()
![]()
![]()
Pilnie potrzebny DT dla koteczki: viewtopic.php?f=1&t=128308&p=7526546#p7526546
Koteczka jest po sterylce aborcyjnej, jak nie znajdzie się DT będzie musiała wrócić na ulicę![]()
Prosimy o pomoc.... w znalezieniu TDT/DT/DS i zapraszamy do odwiedzania wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 697 gości