Gratulacje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:tadam.....moja pepsi idzie do nowego domku w piątek![]()
![]()
maria_kania pisze:sabina skaza pisze:tadam.....moja pepsi idzie do nowego domku w piątek![]()
![]()
hip hip hurra!
warjacje radosci z korytarza szpitalnego gdzie pomniejszyli mnie w bólach o wyrostek (dobrz ze laptopy ktos wymyslił)
RKa pisze:Oj, będzie mi potrzebna pomoc przy Zoi, będzie.. Mam z nią teraz straszny kłopot, mimo tego, że to kochany kociak. Zoi zachorowała, w zasadzie to jej się pogorszyło coś, co miała chyba od początku. Nie do końca wiem, co to jest. Jakieś takie problemy ze skórą. Byłyśmy u weterynarza, dostała lekarstwo do przemywania ranek na skórze. Ale to było już jakiś czas temu, lekarstwo się kończy, a ranek zamiast ubywać, przybywa.. Kicia rozdrapuje i rozgryza. Chciałam temu choć trochę zaradzić i poobcinać pazurki i skończyłam z porządnie podrapanymi rękami.. Co gorsza Zoi nie jest zachwycona przemywaniem ranek i ucieka pod łóżko.. Z początku nie był to aż taki problem, bo ranek nie było dużo i udawało mi się skończyć zanim się spłoszyła. Teraz nie dość, że ona szybciej się orientuje o co chodzi, to jeszcze ja potrzebuje więcej czasu na te zabiegi.. I strasznie mi przykro bo było między nami już tak fajnie, a teraz ona ma takie wahania, raz chce być głaskana, a raz chowa się w kąciku.. Podpowiedzcie mi, co mam zrobić..? Przydałoby się chyba żeby ją jeszcze raz wet zobaczył, może inaczej podawane lekarstwo dał, może inne bo to nie daje chyba rezultatów...? Kupiłam jej transporter, ale omija go z daleka, do tego nie mam samochodu więc z tą wizytą też nie będzie tak hop siup.
Z pozytywnych wiadomości - kicia przybiera powolutku na wadze, już jej aż tak kostki nie wystają..
Mario, trzymaj się! Życzę powrotu do zdrowia!
RKa pisze:dzięki Marea, może faktycznie tam jeszcze zadzwonie, sama się zastanawiałam, czy nie lepiej by było gdzie indziej z nią pójść.. a tu mogłabym nogami, sama.. a jesteś w stanie mi powiedzieć ile trzeba dać za wizytę? (oczywiście lekarstw nie licząc)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 295 gości