Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 22:32 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

E tam od razu Sajgon. jutro pewnie weźmie te kurduple z Esperanto i dopiero będzie Sajgon.

Na razie Oki chciała robić za majowego świętego Mikołaja i nawet trzech folksdojczuf chciała mi podrzucić. ledwo się zorientowałem ,że już różowe adidaski wzuwa i jedzie do mnie.
W ostatniej chwili krzyknąłem : sstop!!

w sumie fajnie nawet reklamowała. : "Są tak zas... ne i brudne ,że nie ma szansy żeby chociaż malusi kawałek sierści się wydostał i żebym swoją alergią na to zareagował." dowcipne kurka.....

A swoja drogą to takiej ilości na tzreźwo to OKI nie obrobi.... trzeba by jej te ogurce znaleźć bo znowu wejdzie do piwnicy i znowu jakieś Zombi trafi..

No ale cóż: taki jest los młodych świadomych matek.. :mrgreen:

tylko nie mówcie jej o tym bo się jeszcze przejmie i dopiero będzie.

biedna OKI. :(

fajne wariaty folksdojcze :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Nie maja 22, 2011 23:03 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Ja nie mogę, naprawdę teraz to już wiem, że się zaczyna robić krucho z miejscem :/
W takim układzie może przysiądę nad Damesską i poogłaszam. Jeśli się wyrobię z pracą, to od rana powinna wisieć i może to coś da.

Salvadore, wstydź się, taka klatka w domu wcale wiele miejsca nie zajmuje :>
Nawet bym pomogła myć towarzystwo :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie maja 22, 2011 23:12 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Szalony Kocie...... Droga Cioteczko.....

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

salvadoredali67

Post » Nie maja 22, 2011 23:15 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

No bo to już w ogóle nie jest zabawne. Jak dla Ciebie trzy kociaczki to za dużo, to co ma powiedzieć cioteczka OKI z 13 w tej chwili? :>

Szalony Kot

Post » Pon maja 23, 2011 5:26 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Szalony Kocie - dla Salvadore nawet 1 kot w domu to za dużo, tak jak dla mnie 1 pies :mrgreen: - to psiarz jest, ze specjalnością : driving ogólny i ratownictwo kotów na Żoliborzu :twisted: . Nie DT ...
OKI :ok: :ok: :ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 23, 2011 5:47 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Wiem wiem, żeśmy sobie powymieniali pmy. Tylko mi tak żal OKI, że aż jej jakieś DT poszukam. Nic nie obiecuję, bo już swoich znajomych zapchałam chyba :roll:

Szalony Kot

Post » Pon maja 23, 2011 8:30 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Witam ślicznie

fajny dzień w sam raz na łapanie koteckuf. nie za ciepło, nie za zimno...

posdrawiam czule :)

:ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Post » Pon maja 23, 2011 8:34 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Stąpasz po śliskim gruncie :mrgreen:

alix76

Post » Pon maja 23, 2011 9:09 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

chcesz ogurecka?

tak się pytam .....

:kotek: :kotek: :kotek:

salvadoredali67

Post » Pon maja 23, 2011 9:14 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Dziękuję, postoję - specjalizuję się w dorosłych kotach a nie w ogórkach małosolnych :mrgreen:

alix76

Post » Pon maja 23, 2011 9:18 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Cześć wariatuńcie.Mam nadzieję że żyjecie.Duża pewnie ledwie po atrakcjach weekendowych.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon maja 23, 2011 9:24 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

czeeeeeeeść................... :lol:

salvadoredali67

Post » Pon maja 23, 2011 9:47 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Cześć :D
Nie ma to jak nie mieć netu w najważniejszych momentach, nie? :lol:
Bardzo wszystkim dziękuję za zainteresowanie. Jakby znalazł się jaki oszołom chętny na chłopaków (i nie posiadający jeszcze pięciuset kociaków), to ja się ich chętnie pozbędę. Są dość czasochłonni :roll:

Szalony Kocie, będę bardzo wdzięczna za zmasowane ogłaszanie Dameski, choć dla mnie najpilniejsze są Mamuśka i Mamyszka w tej chwili. Tylko zdaję sobie sprawę, że one są mniej adopcyjne :roll:

Przedstawiam chłopaków :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Fischer
462 g w piątek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Faxe
467 g, kasownik - przedziurkował mi na wejściu 2 paluchy :x Syczy, warczy i strzela groźne miny, ale to raczej mięśniak-pierdoła, ciągle nie może dojść, do czego micha służy :roll: No i już nie gryzie na szczęście :roll:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Foster
Najmniejszy, 341 g, z najgorszymi ślepkami, bidul taki :? Ale najbystrzejszy - pierwszy załapał michę i nie trzeba go za każdym razem uczyć od nowa :wink: Chyba szybko nadgoni, bo od michy go nie można odciągnąć :wink:

Maluchy są na antybiotyku, do oczu dostają Tobrex. Są odrobaczone.
Pomału załapują kuwetę - przy obecnym umeblowaniu transportera nie bardzo mają wyjście :twisted: Początkową koncepcję miały dość specyficzną - zalać i zasrać kocyk i podkład, po czym zasypać żwirkiem i przykryć z góry pojemniczkiem służącym za kuwetę :mrgreen:

Niestety nie udało się namierzyć czwartego kociaka :( Wlazł do cudzej piwnicy i nawet nie jestem pewna do której, nie udało mi się namierzyć właściciela :? Prawdopodobnie siedzi tam od piątku, bo mamusia go nie znalazła. Wczoraj siedziała w mojej piwnicy w tym samym miejscu, co w piątek, kiedy łapałam trójkę :( Przypuszczam, że maluch w panice wpakował się gdzieś, skąd sam nie może wyjść - niestety siedzi cichutko jak mysz pod miotłą i nie dało się go namierzyć :( Małe szanse, że uda się go jeszcze uratować :(
Mamunia wlazła wczoraj do klatki, tak myślę, że mamunia, bo na żarcie nie wlazła - dopiero jak przystawiłam kontener z gnojkami, to się przyfatygowała :roll:
Obrazek
Zostawiłam ją jeszcze na noc w piwnicy, w kontenerku, przy nastawionej klatce - ale czwarty maluch się nie pokazał :(
Już w lecznicy, dziś ją ciachną. Jest prze-pięk-na i na szczęście dzika :wink:

Jeszcze kilka fotek gnojków
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I dzisiejsze śniadanie, już na nowym kwadracie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No. Tyle nowości :roll: :roll: :roll:
:ryk:

Poza tym potwierdzam - Brzdąc bez problemów odjajczony w sobotę, Baśka nawiała, znikła, potem znów nawiała i nici ze sterylki. Godzinę po moim powrocie z Brzdącem sama zapakowała się do klatki :twisted: Udało mi się ją umówić na niedzielę, ale też się nie obeszło bez rozrywek - nawiała przy przekładaniu do kontenera :twisted: Ale tym razem się zawzięłam, uwzięłam i złapałam, kosztem paru ran gryzionych i drapanych w strategicznych miejscach, co spowodowało zakrwawienie połowy chałupy :roll: Szczegółów Wam oszczędzę, ale o ile zazwyczaj nie przeklinam do kotecków, to Baśce się przejechałam po rodowodzie tak z pięć pokoleń wstecz :twisted: No :mrgreen: W związku z tym w lecznicy dziabnął mnie pies, jak czekałam na Baśkę :roll: Pies wielkości zapewne Shrekunia :roll: Łydka wygląda masakrycznie, ale szczerze mówiąc kocie pogryzienia są o wiele bardziej bolesne :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon maja 23, 2011 9:53 Re: Wariatkowo 10. I ciągle tymczasy ;) foty s. 15

Jaaakieeee scuuuryyy :ryk:
Co do czwartego malucha - nie wszystko się udaje - uratowałaś 3!!!!

alix76

[poprzednia][następna]