~~~ Muffinka - już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 17, 2011 22:54 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

Klasyczny przykład depresji kaftanikowej. Kiedy będzie mogła się pozbyć tego stroju?
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pon kwi 18, 2011 8:36 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

Miała nosić 10 po upewnieniu się że jest to konieczne będzie nosiła 8 dni czyli do środy...
Biedna mała Muffina!

Szalony Kocie - najśliczniejsza!! :D

lottaa

Od: Sob sty 29, 2011 10:36

Post » Śro kwi 20, 2011 17:50 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

No więc nastały oficjalne dni rozpusty - Muffina została uwolniona z kubraczka. Na początku nie wiedziała do końca co się dzieje ale zaczęła mruczeć i tak chyba w zasadzie mruczy cały czas. :D Ja bym to nazwała stanem szaleju postkubraczkowego! W każdym razie gdzie Ty tam Kiziak, który nie dość, że pokazuje wygolony brzusio (Monika - miałaś racje, nie ma żadnych oporów przed wystawianiem brzuszka na głaski) to jeszcze ciągnie za sobą grzechoczącą mysię. A najszczęśliwsza jest jak się chcesz z nią bawić na dywaniku w łazience więc tam nieustannie Cię zabiera :D.
Apropo's brzuszka, wszystko ślicznie się zagoiło, w zasadzie ta blizna to ma może 2 cm wielkości (!!! i wielkie podziękowania dla milanowskiego małżeństwa wetów:P) wystaje tylko maluteńki kikutek szwu ale Muffin go z radością olewa.
Zdjęcia będą jak się Kiziuk uspokoi bo i tak mój aparat jej nie złapie...

Muffinka mrużąc oczki zaprasza wszystkich do zabawy myszką - wstęp wolny, obowiązkowo dużo siły i ciuchy na zmianę.

lottaa

Post » Czw maja 12, 2011 19:10 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

a może jakieś nowe foto ciasteczka? ;)

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon maja 16, 2011 22:16 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

ech, widziałam dziś przejechanego Kiziaka na Lanciego na Ursynowie, aż się serce kraje. Podreptaliśmy upewnić się z Kubą, czy nie możemy pomóc (znaczy Kuba poszedł a ja asystowałam z zamkniętymi oczami w bezpiecznej odległości) ale już dawno było "po wszystkim".
Nie wiem gdzie się dzwoni w takich chwilach (zadzwoniliśmy do straży miejskiej) ale przecież nie mogliśmy zostawić tam tego bidaka.
Tak jakoś musiałam to z siebie wyrzucić. Zły to był widok, szczególnie, że to taki śliczny bury kotek był.

P.S. Ciągle jestem nieusatysfakcjonowana ze zdjęć, jak się jakieś cudeńka uda zrobić to zamieszczę od razu :)

lottaa

Post » Nie maja 22, 2011 17:34 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

Oto nasza mała Muffinka w nowych odsłonach :) :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Muffin jest bardzo wybredna w wybieraniu napitku i tak oto zasmakowała w wodzie żywiec ze szklanki (niczego innego już nie pija:P):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tak oto dzielnie walczyła z odkurzaczem:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Po tak dzielnej walce musiała odpocząć:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A następnie do Muffinki (i nie tylko) przybyła smaczna zabawowa paczka, Muffinka od razu zorientowała się co się święci i nie odpuściła:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I później bardzo nie chciała oddać swoich ulubionych zabawek i przy każdej okazji starała je podebrać :P

Obrazek

Obrazek

Uff, no i się nazbierało :) Niektóre zdjęcia są mocno rozmazane, ale to ze względu na zabawowy ich charakter, Muffin wtedy kompletnie nie nadaje się do pozowania ;D
A tak to pozdrawiamy wszystkich ciepło i mrrrrucząco

lottaa

Post » Sob maja 28, 2011 22:27 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

Jestem z mojego Maleństwa bardzo dumna. Muffin ma w zwyczaju trzymać Dużego na odległość (oczywiście w sensie zaczepiania do zabawy) - ociera się ale nie daje głaskać - preferuje stanowczo myszki i wszelkie zabawy a po wyczerpujących igraszkach kładzie się na podłodze w pozycjach supermen, supermen z brzuchem w górze ew. lwia pozycja boczna i obserwuje otoczenie z przymrużonymi oczkami. Lubi również okupować wszelkiego rodzaju torboplecaki leżące na powierzchniach płaskich. Natomiast dziś już dwa razy pokazała, że mnie lubi :D :D

Wieczorkiem nieśmiało ułożyła się na oparciu sofy (konkretniej wielkiej poduszce) i postanowiła zasnąć w pozycji "Pan i Władca" (zdjęcia jutro!) mrucząc przy tym niezmiernie głośno i podglądając jak przestawałam drapać :D

Ale teraz przeszła samą siebie - uznała widocznie, ze swojej pozycji torbowej, że Duża (moja rola!) ma zamiar spać na sofie przykryta kocykiem całą noc i najpierw z głośnym mru wstała z plecaka, wgramoliła się pod kocyk, ułożyła się wygodnie na mojej nodze i odstawiła mruczando a potem wygramoliła się spod kocyka, usadowiła swój zadek na kocyku i po dokładnej toalecie poszła spać :)

Ja wiem, że Muffinka czułość okazuje w różnoraki sposób ale przeszła samą siebie i postanowiłam ją publicznie pochwalić! :kotek:

lottaa

Post » Pon lip 25, 2011 0:21 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

Kurczę, mam tyle zdjęć i nie ma komu ich wrzucić :/
Ale u Muffinki wszystko w najlepsze, gania właśnie za mychą, tak dla odmiany i nie daje spać porządnym Dużym :)

lottaa

Post » Pon lip 25, 2011 9:50 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

No to czekamy na te zdjęcia. I w ogóle to zapraszamy do Milanówka.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Śro wrz 14, 2011 18:37 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

Ponieważ nie jestem w stanie póki co zmusić siebie do obróbki zdjęć tak żebym mogła tutaj bezpośrednio wszystkie wkleić poszłam na łatwiznę i reanimowałam kontu tu:

http://olafuture.blogspot.com/

Mogę dodawać zdjęcia od razu więc pewnie będą pojawiać się tu częściej i w większej ilości niż na miau, przynajmniej taką wizją sama siebie staram przekonać.

P.S. Pozdrawiam Kłaki dwa :)

lottaa

Post » Czw lis 17, 2011 22:12 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

Muffinka czeka na komentarze od Was, mało zdjęć, ale są :)
Dodam że Kit się bardzo rozmiauczała i nie daje żyć czasami :)

http://olafuture.blogspot.com/

lottaa

Post » Czw lis 17, 2011 23:50 Re: ~~~ Muffinka - już w DS :)

nie, ebay - efekt do gitary (:P) z Niemiec do nas jechał i opakowany był bardzo profesjonalnie, ku wielkiej ucisze Kita :) :kotek:

lottaa

[poprzednia][następna]