Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Etiopia pisze:villemo5 pisze:Dziewczyny... a ja mam pytanie całkiem serio.
Czy to aby nie jest kolejne zalanie??
Bo z tego, co pamiętam, to było już na forum takie zdarzenie i wtedy chyba nawet jedna koteczka utonęła. Nie pamiętam tylko gdzie to było
Tak to było kolejne zalanie - poprzednie było rok temu ........
Ano właśnie....
Ja naprawdę staram się brać pod uwagę wszelkie trudności i niedogodności, ale... Kurde no!! Jak można było do tego dopuścić? PONOWNIE?
Doczytałam teraz wątek. Brzmi dramatycznie dość. Ale tak naprawdę można to było przewidzieć. Czytałam o przerzucaniu się odpowiedzialnością itd... Tylko co z tego? To koty były narażone najbardziej. Trochę mi ciśnienie skoczyło...
Etiopia pisze:
Uważasz że fundacja działa na szkodę kotów ??Jezeli uważasz że jest to marnowaniew środków to proste nie pomagaj AFN ....
villemo5 pisze:A jednak zdarzyła się powtórka...
A na wątku piszecie, że boicie sie kolejnej ulewy...
I co? Znów bedzie generalny remont, koszty wynajmu wzrosną...
I co? Będziecie wierzyć, że więcej się nie powtórzy?
Etiopio ja nie chcę Ci podnosić cisnienia. Chce tylko podyskutować. Bo może z tej dyskusji jakis pomysł sie urodzi?
Jeśli by do czynszu doliczyć koszty corocznego (oby nie częstszego!!) remontu generalnego, zakupu nowego wyposażenia itd...
Może się okazać, że ten lokal wcale nie wychodzi tak "tanio"?? Kosztów niepoliczalnych, takich jak stres kotów i opiekunów tu nie wymienię...
villemo5 pisze:A jednak zdarzyła się powtórka...
A na wątku piszecie, że boicie sie kolejnej ulewy...
I co? Znów bedzie generalny remont, koszty wynajmu wzrosną...
I co? Będziecie wierzyć, że więcej się nie powtórzy?
Etiopio ja nie chcę Ci podnosić cisnienia. Chce tylko podyskutować. Bo może z tej dyskusji jakis pomysł sie urodzi?
Jeśli by do czynszu doliczyć koszty corocznego (oby nie częstszego!!) remontu generalnego, zakupu nowego wyposażenia itd...
Może się okazać, że ten lokal wcale nie wychodzi tak "tanio"?? Kosztów niepoliczalnych, takich jak stres kotów i opiekunów tu nie wymienię...
EDIT:
Etiopio doczytałam małą czcionkę:Etiopia pisze:
Uważasz że fundacja działa na szkodę kotów ??Jezeli uważasz że jest to marnowaniew środków to proste nie pomagaj AFN ....
Doczytałam i![]()
![]()
![]()
Wiesz, staram się zrozumieć Twoje zdenerwowanie, ale przesadziłaś. Nie będę Cię klepać po plecach, skoro mam wątpliwości i chcę je przedyskutować. TYLKO przedyskutować. A tu zaraz takie zarzuty?![]()
Proszę Cię, ochłoń i nie szukaj wrogów tam, gdzie ich nie ma.
Etiopia pisze:
Wcale nie proszę żeby mnie ktoś klepał po plecach .....
I nie szukam wrogów tam gdzie ich nie ma po prostu tak odebrałam Twój post ........
Przepraszam ale za dużo się rzeczy na raz dzieje .....
villemo5 pisze:Etiopia pisze:
I nie szukam wrogów tam gdzie ich nie ma po prostu tak odebrałam Twój post ........
No to oświadczam, że ŹLE odebrałaś mój post. Przeczytaj jeszcze raz, co napisałam, PROSZĘ.
pomponmama pisze:Wiem, że to nie jest łatwe.Dziewczyny z Sosnowca wynajęły piwnicę, a właściwie taką suterenę w bloku, taką z osobnym wejściem-może to by było rozwiązanie? Mają tam naprawdę fajne duże pomieszczenie
villemo5 pisze:Etiopia pisze:
No to oświadczam, że ŹLE odebrałaś mój post. Przeczytaj jeszcze raz, co napisałam, PROSZĘ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 164 gości