Plaskate, Rude - koty generalnie acz nie zawsze normalnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2011 22:42 Re: Po prostu Teodor.

Ty mi opowiedz, jak on wygląda. A ja będę mu mogła powiesić ogłoszenia w necie od piątku rano, jeśli chcesz.

Przy czym napiszę, że:
- żadnych innych kotów
- żadnych psów
- tylko spokojni ludzie, najlepiej jeden, góra dwóch
- mała przestrzeń, możliwość izolacji kota przez kilka dni
- doświadczenie i chęci do pracy z trudnym przypadkiem

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto maja 10, 2011 22:48 Re: Po prostu Teodor.

Mogą być inne koty........czemu nie. On do kotów nic nie ma. On po prostu się nimi nieszczególnie interesuje.
Pies gdyby był jakiś taki super spokojny flegmatyk i chętnie mały ( żaden nakręcony narwaniec )

Zadnych to nie powinno być dzieci........no chyba że takie wyrośnięte super spkojne i doświadczone zwierzęco ( ale nie na zasadzie - bawiła się z kotkiem sąsiadów......)

Jak on wygląda - napiszę Ci na pw.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro maja 11, 2011 7:06 Re: Po prostu Teodor.

Neigh a może wykupić te koty?
Może sprzeda?
Ja moją Fifi wykupiłam od pseudohodowcy ,mimo,że nie chciała zakocić się i była mu balastem ,który musiał żywić ale musiał też skubaniec na zagrzybionej zarobić.
Jak mu zadzwoniłam, że kota ma microsporę to pogodnie odrzekł,że inne koty ma zdrowe, nawet tego kocura co to miał kocicę ...i siedział z panną w klatce razem (wspólne pchły mieli).
Na niego też nie ma ustawy!!
Ja się poważnie zastanawiam nad donosem na gościa do US.
Tylko co to zmieni?
Ale chyba grzyb mu szyki pokręcił bo od kilku miesiecy się na Allegro nie ogłasza z kociętami!

Teodor potrzebuje wiele miłości. I czasu.
Dla niego najlepiej jeśli pójdzie do DS bo bedzie mógł już zacząć tam pracować nad normalnością.
Wczoraj pytałam moją znajomą ale ma dom wychodzący.Taras otwarty latem.
Znajdę jej tu rudzielca.

Zapytam jeszcze krawcową.
Myślała o kocie ,mieszka w bloku na 6 pietrze i jest samotna.
Miła i rozsądna, troszkę choruje.
Ale nie staruszka.

CO TRZEBA ZROBIĆ KOTU ŻEBY KOT TAK SIĘ ZACHOWYWAŁ??

To jeszcze gorsze od mojego pseudohodowcy pewnie, bo on karmi, nawet głaszcze. Przecież KOCHA koty...

Jeśli miałby sprzedać ten od Teodora to pomogę.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro maja 11, 2011 16:31 Re: Po prostu Teodor.

Ten od Teodora nie sprzeda niestety.
A jak zaczną mu się np. gubić, to zrobi aferę na sto fajerek.
Władze zawiadomione.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob maja 14, 2011 9:16 Re: Po prostu Teodor.

Co tam u Teodorka?

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Nie maja 22, 2011 6:43 Re: Po prostu Teodor.

Dzielny Kot Teodor regularnie wychodzi na korytarz, na zagadywanki mojego syna już nie reaguje.........owszem przygląda się z pewnej odległości ale bez paniki.

to jest NAPRAWDĘ spory postęp. Przyjechał do mnie kot, ktory niemal tracił przytomność ze strachu. Teraz mamy kota, który powiedzmy boi się obcych ( za których nadal uważa co najmniej dwoje z 4 domowników ) :-) Jeszcze ze 2 lata i będzie spoko hihihihi

Achaś - dostał dzis żółtą kartkę, bo w nocy sobie galopady po pokoju córki urządzał i musiała się wyprowadzić.........Tak się zastanawiam, czy jak on taki dzielny miś, to czy mu troszkę na siłę przestrzeni życiowej nie zwiększyć........( ale czujecie? TEN kot sobie galopady urządza......do tej pory to on byl mistrzem kamuflażu co najwyżej.....)

Achaś - no i został w środę powtórnie zaszczepiony ( 45 zł chyba ?). Zrobię obliczenia obiecuję, ale na razie muszę nadgodnić z domowymi sprawami nieco.........np. z takim prasowaniem, którego góra niczym Kilimandżaro straszy w szafie...

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie maja 22, 2011 16:18 Re: Po prostu Teodor.

Ehem, Ehem - ja chciałam tylko uroczyście ogłosić, że FIODOR do niedawna zwany Teodorem znalazł dom.
Przeprowadzi się wprawdzie po 10 lipca ( po urlopie nowej Pani ).........ale co się odwlecze to nie uciecze. Tym samym mogę powiedzieć, ze opiekuję się chwilowo cudzym kotem.

Rozmowy trwały od pewnego czasu........decyzja w końcu zapadła. Nowa Pani jak się będzie chciała przedstawić, to się przedstawi.

Po przeprowadzce Fiodora wprowadzi się Cynamon ( nie wiem kiedy bo plany wakacyjne są jakie są ). Tak czy siak na kilka miesięcy na tymczasie miejsca ni mo ( następna jest w kolejce Julka ).

I tak się to u nas plecie i wiedzie.....

Obrazek

Neigh

Post » Nie maja 22, 2011 16:24 Re: Po prostu Teodor.

Szalony Kot pisze:Ooooooo :ok: :ok: :ok:

To może Cynamonka tak już? :mrgreen:

Niestety nie - izolatkę dla psychicznych do po 10 lipca okupuje Fiodor - w każdym razie - uroczyście oświadczam, ze do czasu zagoszczenia pod mój dach Cynamona nikogo na tymczas nie biorę......

Co oczywiście nie oznacza, ze Cymuś nie moze do domciu jechać........niechaj jedzie - Julka też czeka.

Obrazek

Neigh

Post » Nie maja 22, 2011 16:47 Re: A jednak Fiodor:-) niech i tak będzie:-)

Teodor Fiodor bedzie miał DS?Jakoś jestem spokojna....Neigh szczegółowo bada domki ...będzie dobrze.....Superrrrrrrrrrrrrrr :1luvu: :1luvu: :1luvu:

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Nie maja 22, 2011 18:06 Re: A jednak Fiodor:-) niech i tak będzie:-)

:D :D :D :D :D :D domek stały :D :D :D :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie maja 22, 2011 18:35 Re: A jednak Fiodor:-) niech i tak będzie:-)

Suuuuper! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]