Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 7:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu - w jego sytuacji lepiej, żeby po trochu a często jadł - mniejsze prawdopodobieństwo pawia i innych problemów :)
:ok: :ok: :ok: za Pokerka, żeby jadł ładnie i zdrowiał :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie maja 22, 2011 9:00 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Kasiu - w jego sytuacji lepiej, żeby po trochu a często jadł - mniejsze prawdopodobieństwo pawia i innych problemów :)

Ja wiem...dlatego dostaje te swoje odliczane chrupki co jakiś czas, nie zostawiam mu michy, tylko łażę za nim i podtykam ...Mały zdecydowanie lepiej czuje się wieczorem niż w dzień ...jeszcze nie wstał, tylko leży i łypie ...Dzisiaj dzień bez kroplówki, tylko po południu jedziemy na zastrzyk ... ma już takie zrosty na karku i okolicach, że nie odważyłam się wziąć leku do zrobienia mu w domu ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie maja 22, 2011 9:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

To podkładaj mu chrupki pod pysio.
Ja Tobie współczuję naprawdę niesamowicie. Sama przechodziłam przez coś podobnego, kiedy kończą się pomysły, kiedy głowa już nie chodzi tak, jak powinna. Pokerkowi na pewno dobrze zrobi dzień bez stresu jazdy i weta, choć jednak piszesz o zastrzyku. Może sama spróbuj pod skórkę, gdzieś w okolicy lędźwiowej?
Napisz co z oczopląsem.
I jak zwykle myślę o Was i ciepłe życzenia posyłam :ok: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie maja 22, 2011 9:10 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

biedactwo :roll:

cały czas podczytuję i trzymam :ok: :ok: za Was..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 22, 2011 9:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Chrupki dostaje tylko z ręki ... Myślałam o zastrzyku w okolice lędźwi, ale on jest taki chudziutki, że boję się, że pójdzie mi domięśniowo, zwłaszcza, że ja dopiero 4 miesiące temu przełamałam się i zaczęłam sama robić... Z oczopląsem jest różnie, chwilami całkiem zanika, a zaraz potem wraca jeszcze silniejszy...w każdym bądź razie nie chwieje się ani nie zatacza z tego powodu...
Za kciuki bardzo dziękujemy, są nam nieustająco potrzebne...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie maja 22, 2011 9:35 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

zjadł łyżkę chrupek ..dalej leży i łypie...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie maja 22, 2011 9:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:zjadł łyżkę chrupek ..dalej leży i łypie...

Może nie chce marnować sił, by całe żarełko w masę poszło :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie maja 22, 2011 9:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:zjadł łyżkę chrupek ..dalej leży i łypie...

Pewnie się boi, że złapiesz go i zaciągniesz do weta 8) :lol: . Może spróbuj zrobić ze skórki namiocik i w środeczek spróbować zrobić zastrzyk. Odpuść mu tę jazdę do weta dzisiaj. On się chyba boi.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie maja 22, 2011 10:00 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Trzymaj się Pokerku :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 22, 2011 11:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jest 12:55 a ja też leżę i łypię ;) Wcale się Pokerkowi nie dziwię, w taką pogodę tylko leżenie i łypanie wchodzi w grę :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 22, 2011 12:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

walcz Pokerku, walcz :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie maja 22, 2011 16:07 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, pokonasz choróbsko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie maja 22, 2011 16:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Przestał łypać... Jesteśmy już po zastrzyku..., "nabzdął" się na mnie ...teraz leży i śpi, ale najpierw się umył ...z jedzeniem nadal "cieniutko"...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie maja 22, 2011 16:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Biedactwo, ma prawo być zmęczony. Ale koty, to bardzo mądre istoty :1luvu: On wie, że to wszystko dla jego dobra. Pokerku, wytrzymaj malutki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie maja 22, 2011 17:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Powolutku :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]