Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:właśnie wg.instrukcji p.dra pobrałam koopki maluchów do badania...na co mi przyszło...tak w niedzielny poranek........
czy to DT jest mi na prawdę do szczęścia potrzebne![]()
![]()
![]()
![]()
...."nie miała baba kłopotu"
![]()
Erin pisze:Ale kto nie ma kotów, cierpi na nudę.
Cześć Kochani!
Szalony Kot pisze:DT Smarti jest na facebooku. Podziękujcie ćmie, która dziś z samego rana postanowiła uczynić z mojej twarzy lądowisko.
Boję się ciem, więc wyskoczyłam z łóżka i zaszyłam się z laptopem w innym pokoju, dygocąc ze strachu![]()
Zapraszam! http://www.facebook.com/pages/Dom-Tymcz ... 3878650800
Gibutkowa pisze:Iwonka tak myślę o tych sterylkach i jako forumowa panikara i kociohipochondryk to się zastanawiam, co będzie w razie komplikacji? Nie znam się, bo nigdy przy sterylce nie byłam, kastracja to co innego, to nawet kowboje własnoręcznie bykom robią ale sterylka to taka bardziej operacja - ja bym chyba pomyślała o jakimś sprzęcie do monitorowania i aparacie tlenowym?Czy przesadzam?
smarti pisze:Gibutkowa pisze:Iwonka tak myślę o tych sterylkach i jako forumowa panikara i kociohipochondryk to się zastanawiam, co będzie w razie komplikacji? Nie znam się, bo nigdy przy sterylce nie byłam, kastracja to co innego, to nawet kowboje własnoręcznie bykom robią ale sterylka to taka bardziej operacja - ja bym chyba pomyślała o jakimś sprzęcie do monitorowania i aparacie tlenowym?Czy przesadzam?
Jasne Gibutku![]()
właśnie ustaliłam z P.Drem że kupujemy na spółę wszystkie potrzebne urządzenia.
stół pokryty nierdzewką zrobi mi na wymiar pracownik,lampę i stojak do kroplówek już mamy upatrzone, starylizator mamy, a jak potrzeba to i namiocik i co tam jeszcze trzeba to się kupi-tu serdeczne podziękowania składam mojemu dobremu TŻ-towi :1luvu:
![]()
![]()
ja myślę że bez przesady-wystarczy to co jest w normalnych gabinetach wet. (nie w wypasionych klinikach całodobowych)
umówiłam się z P.Drem że wszystkie "moje " koty będzie sterylizował całkowicie bezpłatnie-nawet cenę leków pokryje On sam w ramach wdzięczności za zamieszkiwanie w naszym mieszkaniu za darmo![]()
no i oczywiście tu na miejscu będziemy sterylizować tylko i wyłącznie "moje " koty i jednocześnie tylko absolutnie zdrowe,zbadane i młode koty.
wszelkie inne będzie robił u siebie w klinice.
ja zawsze badam koty przed sterylką-chyba że życzenie powierzającego mi kotka jest wyrażnie inne a kotek nie budzi wątpliwości.
przecież chodzi o to żeby robić to najlepiej jak można i z pożytkiem dla zwierząt,oszczędzając im niepotrzebnego stresu podróży i bakterii.np.w schronie lub.tp., a broń Boże nie chodzi o to by robić to nieodpowiedzialnie i byle jak..
cena dla moich koleżanek to 100zł i te kotki będą "robione" w klinice.![]()
![]()
wistra pisze:Uh...
Smari - w jakim wieku jest Blusia? Jak reaguje na inne koty? Mam na myśli kocura, który uwielbia się bawić
wistra pisze:Uh...
Smari - w jakim wieku jest Blusia? Jak reaguje na inne koty? Mam na myśli kocura, który uwielbia się bawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 90 gości