Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
clint_cu pisze:AdoptowanaOd dzisiaj nasza Nutka będzie miała za towarzyszy zabaw jednego owczarka niemieckiego (także adoptowanego z naszego schroniska), jedną 10-letnią kotkę i jednego psiaka rasy bliżej nieznanej
AprilRain pisze:Czy w schronie sa juz maluchy? jezeli nie a ktos by szukal maluszkow to prosze dajcie namiary na kotki z tego watku: viewtopic.php?f=13&t=128175
sa z okolic Konina
kasia90 pisze:AprilRain pisze:Czy w schronie sa juz maluchy? jezeli nie a ktos by szukal maluszkow to prosze dajcie namiary na kotki z tego watku: viewtopic.php?f=13&t=128175
sa z okolic Konina
Podobno chłopiec znalazł dom, ja mogę przygarnąć kotkę na DT. O ile odpowiada Wam, że będzie u mnie najwyżej do sierpnia, bo się wyprowadzam do Poznania a mój TŻ nie chce drugiego kota dopóki się nie ustabilizujemy
kasia90 pisze:Ja sama kupuje kici jedzenie i żwirek, więc nie tylko o finanse mu chodzi, tylko boi się, że jak zgodzi się na drugiego to potem będę go męczyła o trzeciego itd, itp
Zawsze chciałam dwa koty
Cindy pisze:kasia90 pisze:Ja sama kupuje kici jedzenie i żwirek, więc nie tylko o finanse mu chodzi, tylko boi się, że jak zgodzi się na drugiego to potem będę go męczyła o trzeciego itd, itp
Zawsze chciałam dwa koty
Dwa koty to obowiazek -zwlaszcza jesli oboje duzi pracuja - jeden kot sam przez co najmniej 8 h - to "znecanie sie nad zwierzeciem" - 2 koty
![]()
llepiej sie nawzajem soba zajmuja - uwierz mi
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 219 gości