meksykanka pisze:To prawda, ale teraz na hasło nosiciel, wirus, choroba - ludzie się odwracają...
Witek u Kasia86 też jest bezobjawowy i piękny a na ogłoszenia nikt się nie odzywa.
Bryś ma już chyba trzecie czy czwarte Allegro wyróżnione... i nic...
Zatem decyzje ludzi niestety chodzą innymi drogami.
Masz rację. Już mi ktoś niedawno uwagę zwracał (CatAngel?) że jak w ogłoszeniu jest że schronisko, jakieś problemy itp to od razu ludzie takiego nie chcą. Dlatego nowe Allegro Brysia ma więcej zdjęć jak leży na kanapie, usunąłem to zdjęcie "zza krat", które na miau dużo ludzi ściąga, oraz przeredagowałem to tak, żeby o FeLV pisać jak najdelikatniej (może ktoś ma lepszy pomysł, ale uważam generalnie że chyba nie powinniśmy usuwać wzmianki o FeLV z ogłoszeń).
Póki co po 24h Bryś ma 31 odsłon, tyle ile śliczne, zdrowe koty u Kini098. No ale w tytule nie ma FeLV, trzeba dopiero ogłoszenie obejrzeć żeby przeczytać...
Adam

Sorry,że tak się czepiam, ale przecież rozmawia się też z potencjalnym domkiem, można wszystko wyjaśnić.Białaczka u kotów to nie jest pikuś, drobiazg,domek musi mieć świadomość,że kot może zarażać,że może zachorować. Natomiast słowo "białaczka" powoduje, że ludzie w ogóle nie biorą pod uwagę adopcji.