Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
angel03 pisze:Aaaaa i najważniejsze pazurki Gii obcięłam, protestowała troche, ale to bardzo delikatnie, na pewno wiele lepiej bylo u niej niz u Wedla z ta czynnością, a ręce mi się trzęsły, ale jestem z siebie i tak dumna!!!!!![]()
![]()
MariaD pisze:angel03 pisze:Aaaaa i najważniejsze pazurki Gii obcięłam, protestowała troche, ale to bardzo delikatnie, na pewno wiele lepiej bylo u niej niz u Wedla z ta czynnością, a ręce mi się trzęsły, ale jestem z siebie i tak dumna!!!!!![]()
![]()
Brawo!![]()
![]()
A kocie stosunki na pewno wrócą do normy. I za to też potrzymam
MariaD pisze:Może to mieć związek z nową sytuacja w domu.
Może włączyć Feliwaya w kontakt by się zrelaksowała? I trzymam kciuki.
angel03 pisze:MariaD pisze:Może to mieć związek z nową sytuacja w domu.
Może włączyć Feliwaya w kontakt by się zrelaksowała? I trzymam kciuki.
Dopiero teraz by to nastąpiło?Gia już jest tu tyle czasu,feliway? nie znam, co to jest, gdzie to dostać?
dalia pisze:może mieć zapalenie pęcherza i to nie z przyczyny leżącej po stronie psychiki
zwyczajnie mogło ja przewiać albo coś - jak nie przejdzie warto sprawdzić,
a jak Luna się zachowuje poza tym?
Agnieszka jest w weekend na Wojska tak na wszelki wypadek podpowiem ( ja jestem umówiona na niedzielę rano)
ciesze się że między kociakami jest wszystko dobrze i nie ma co panikować na razie
to potrzymam na wszelki wypadek![]()
![]()
angel03 pisze:dalia pisze:może mieć zapalenie pęcherza i to nie z przyczyny leżącej po stronie psychiki
zwyczajnie mogło ja przewiać albo coś - jak nie przejdzie warto sprawdzić,
a jak Luna się zachowuje poza tym?
Agnieszka jest w weekend na Wojska tak na wszelki wypadek podpowiem ( ja jestem umówiona na niedzielę rano)
ciesze się że między kociakami jest wszystko dobrze i nie ma co panikować na razie
to potrzymam na wszelki wypadek![]()
![]()
Tak, jak nie przejdzie to oczywiście pojadę na Wojska polskiego, trudno stwierdzić czy to faktycznie pęcherz, bo poprzednim razem była psychika, dlatego poobserwuję jeszcze....ale przeziębić też się mogła..... ech:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, muza_51 i 45 gości