Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 16:31 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Aaaaa i najważniejsze pazurki Gii obcięłam, protestowała troche, ale to bardzo delikatnie, na pewno wiele lepiej bylo u niej niz u Wedla z ta czynnością, a ręce mi się trzęsły, ale jestem z siebie i tak dumna!!!!! :kotek: :ok: :lol:
Obrazek

angel03

Od: Nie kwi 29, 2007 13:36

Post » Pon maja 16, 2011 18:40 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:Aaaaa i najważniejsze pazurki Gii obcięłam, protestowała troche, ale to bardzo delikatnie, na pewno wiele lepiej bylo u niej niz u Wedla z ta czynnością, a ręce mi się trzęsły, ale jestem z siebie i tak dumna!!!!! :kotek: :ok: :lol:

Brawo! :ok: :D

A kocie stosunki na pewno wrócą do normy. I za to też potrzymam :ok:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon maja 16, 2011 19:40 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

MariaD pisze:
angel03 pisze:Aaaaa i najważniejsze pazurki Gii obcięłam, protestowała troche, ale to bardzo delikatnie, na pewno wiele lepiej bylo u niej niz u Wedla z ta czynnością, a ręce mi się trzęsły, ale jestem z siebie i tak dumna!!!!! :kotek: :ok: :lol:

Brawo! :ok: :D

A kocie stosunki na pewno wrócą do normy. I za to też potrzymam :ok:

Tak, obecnie jest spokoj, kciuki zawsze sie przydadza, dziekuje!!
Obrazek

angel03

Post » Pon maja 16, 2011 20:30 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

U mnie hitem jest wstazka .....i pingpongi :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt maja 20, 2011 16:32 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Kocia symbioza zapanowała, Wedel-Gia nierozłączna para, natomiast problem z Luną tym razem, ma problem z siusianiem, rano zauważyłam częste odwiedzanie kuwety i takie sikanie na raty trochę lub niesikanie, po za tym wszystko w normie, niestety wiem co to znaczy bo dwa lata temu Luna też miała zapalenie pęcherza, ale wtedy w rezultacie okazalo się że to jest uwarunkowanie psychiczne, bo kuweta źle stala, zostala przeniesiona i problem zniknął, a teraz to nie wiem, poobserwuję i do weta, jestem spanikowana oczywiście na maksa, ale postaram się nie zwariować:(trzymajcie kciuki za jej siuśki.
Obrazek

angel03

Post » Pt maja 20, 2011 17:40 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Może to mieć związek z nową sytuacja w domu.
Może włączyć Feliwaya w kontakt by się zrelaksowała? I trzymam kciuki.
Obrazek

MariaD

Post » Pt maja 20, 2011 17:56 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

MariaD pisze:Może to mieć związek z nową sytuacja w domu.

Dopiero teraz by to nastąpiło?Gia już jest tu tyle czasu,feliway? nie znam, co to jest, gdzie to dostać?
Obrazek

angel03

Post » Pt maja 20, 2011 18:03 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

może mieć zapalenie pęcherza i to nie z przyczyny leżącej po stronie psychiki
zwyczajnie mogło ja przewiać albo coś - jak nie przejdzie warto sprawdzić,
a jak Luna się zachowuje poza tym?
Agnieszka jest w weekend na Wojska tak na wszelki wypadek podpowiem ( ja jestem umówiona na niedzielę rano 8) )
ciesze się że między kociakami jest wszystko dobrze i nie ma co panikować na razie
to potrzymam na wszelki wypadek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt maja 20, 2011 18:06 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:
MariaD pisze:Może to mieć związek z nową sytuacja w domu.

Dopiero teraz by to nastąpiło?Gia już jest tu tyle czasu,feliway? nie znam, co to jest, gdzie to dostać?

Mogło i po jakimś czasie. Może - jak pisze dalia - nie być z tym związane. Sprawdzić u weta trzeba.

Feliway: http://animalia.pl/produkt,6265,Feliway_Dyfuzor.html
Obrazek

MariaD

Post » Pt maja 20, 2011 18:10 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

dalia pisze:może mieć zapalenie pęcherza i to nie z przyczyny leżącej po stronie psychiki
Agnieszka jest w weekend na Wojska tak na wszelki wypadek podpowiem ( ja jestem umówiona na niedzielę rano 8) )
ciesze się że między kociakami jest wszystko dobrze i nie ma co panikować na razie

Tak, jak nie przejdzie to oczywiście pojadę na Wojska polskiego, trudno stwierdzić czy to faktycznie pęcherz, bo poprzednim razem była psychika, dlatego poobserwuję jeszcze....ale przeziębić też się mogła..... ech:(
Obrazek

angel03

Post » Pt maja 20, 2011 18:39 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:
dalia pisze:może mieć zapalenie pęcherza i to nie z przyczyny leżącej po stronie psychiki

Tak, jak nie przejdzie to oczywiście pojadę na Wojska polskiego, trudno stwierdzić czy to faktycznie pęcherz, bo poprzednim razem była psychika, dlatego poobserwuję jeszcze....ale przeziębić też się mogła..... ech:(

nie ma się co denerwować - kot jak człowiek, czasami choruje i czasami ma słabszy dzień
pogoda jest zdradliwa bo gorąco a przeciągi się robią
ja swoje tez obserwuje bo sezon na balkonowanie się zaczął i mam czasami otwarty balkon do "nad ranem"
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob maja 21, 2011 20:56 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Trzymam kciukasy za zdrowko kociastej :ok: :ok: Pogoda zmienna,mogla sie przeziebic jesli balkonuje
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Nie maja 22, 2011 19:20 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Nie było nas całą niedziele w domu, wróciliśmy, jesteśmy od godziny w domu i Luna nie była jeszcze ani razu w kuwetce, więc póki co jest nadzieja, że lepiej, ale to się jeszcze okaże zobaczymy rano jak będzie siusiać, czy będzie normalnie bo wczoraj jeszcze nie było za dobrze.Trzymajcie kciuki!!
Obrazek

angel03

Post » Nie maja 22, 2011 19:23 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Trzymamy :ok:

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Nie maja 22, 2011 21:21 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Mocne :ok:
Obrazek

MariaD

[poprzednia][następna]