Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 20, 2011 11:20 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

16 będzie ok :ok: No niestety, ale na pozowanie pojechać muszę, bo kogo narysują, jak mnie nie będzie? :mrgreen:
A najwyżej poniedziałkiem doprawimy, jak nam się nie uda zgarnąć wszystkiego.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt maja 20, 2011 11:23 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Tak sobie pomyślałam, że poniedziałek nawet lepszy byłby, bo można od razu zawieźć do lecznicy :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt maja 20, 2011 11:45 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

czynne, tylko nie tak długo ;)
Poniedziałek stoi :D

OKI

Post » Pt maja 20, 2011 11:59 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Ale nie ma takiej opcji :twisted:
Przynajmniej u mnie wyłączona :mrgreen:

OKI

Post » Pt maja 20, 2011 14:26 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

o kotce będę już pisać u siebie

co do klatek - odnoszę wrażenie, że dziś łapie Piotr - więc jak chcecie sprzęt, to jego łapcie żeby nie odwoził do mnie

może przy okazji o mianowskiego zahaczycie? ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt maja 20, 2011 14:29 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Pomyślimy :mrgreen:

OKI

Post » Pt maja 20, 2011 14:39 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

jak macie zahaczać to uprzedź karmicielkę by JUŻ W NIEDZIELĘ DAŁA KOTOM ĆWIERĆ PORCJI!
i niech sprzątnie całe suche, mleko. Niech zostanie TYLKO woda. I w poniedziałek ZERO jedzenia!

sorki, ja się nie ruszę
Obrazek

jopop

Post » Pt maja 20, 2011 23:47 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

UWAGA!

szukamy PILNIE DT dla 3 kociąt (małe, ale ciężko mi po zdjęciu ocenić - ze 2 miesiące???) z katarem kocim! Kontakt: OKI
Obrazek

jopop

Post » Sob maja 21, 2011 5:48 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 21, 2011 8:31 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

I druga pilna sprawa: w okolicach Radzymińskiej jest rudera, byliśmy tam zimą z Piotrem. Potem ktoś miał poszukać karmicieli, ale odezwał się dopiero teraz: do budynku weszła ekipa sprzątająca przed rozbiórką. WE WTOREK BUDYNEK MA BYĆ BURZONY.

JEST niestety prawdopodobne, że w środku są jakieś kocięta. To jest wielki budynek, piwnice, parter i 1 lub 2 piętra. W stanie takim, że da się tam chodzić, mieszkali tam zresztą bezdomni. Jest oczywiście brudno, ale raczej bezpiecznie.

Trzeba możliwie dużą grupą pójść tam i spróbować odnaleźć maluchy jeśli są - podobno dorosłe koty uciekły (ale może tylko na czas pracy robotników!) Najlepiej minimum 2 razy: DZIŚ lub JUTRO, kiedy nie ma robotników oraz w poniedziałek w ciągu dnia, również po to, by zostawić im na siebie namiary GDYBY coś żywego znaleźli w trakcie rozbiórki.

ja mogę pojechać tam z kimś w poniedziałek ok. południa.

niestety ten weekend mam wyłączony kompletnie.
Obrazek

jopop

Post » Sob maja 21, 2011 12:17 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Przedstawiam część "urobku" z przedwczorajszej łapanki Marcina na Racławickiej. Oto bardzo przerażone kotki :wink: :
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Na pierwszej fotce Highway, na drugiej Heaven, a na ostatniej - komplecik.
Siedzą w klatce, jedzą ile im się wsypie (zaczęły żreć już pierwszego wieczoru i nie mogą przestać :twisted: ), nie gryzą, nie drapią (dzięki Asiu :1luvu: ). Heaven nie boi się psa, a Highway - owszem.
Dziś dostały Cestal - nadal mam wszystkie paluszki :wink: Kleszcze stopniowo eliminujemy.
Oswajanie chyba dobrze idzie, bo dziś podeszły przy mnie do miski. Wczoraj zwiewały od niej, gdy się pojawiałam.
PS. Imiona od znanych utworów rockowych, jako że gnojki pochodzą z pubu rockowego :D
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]