jopop pisze:jedna z małych nie żyje. dla tych co widzieli - jedna z tych czarno-szarych.
Jedna z tych noworodków?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:jedna z małych nie żyje. dla tych co widzieli - jedna z tych czarno-szarych.
Agneska pisze:jopop pisze:jedna z małych nie żyje. dla tych co widzieli - jedna z tych czarno-szarych.
Jedna z tych noworodków?
Szalony Kot pisze:Ja się pytam, kiedy i kto mi pomoże, bo sama to ja mogę tylko siedzieć z kotamy tam i łapać spadające z góry okrawki![]()
![]()
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Ja się pytam, kiedy i kto mi pomoże, bo sama to ja mogę tylko siedzieć z kotamy tam i łapać spadające z góry okrawki![]()
![]()
Niedziela?
Agneska pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Ja się pytam, kiedy i kto mi pomoże, bo sama to ja mogę tylko siedzieć z kotamy tam i łapać spadające z góry okrawki![]()
![]()
Niedziela?
Ja mogę tylko klatkę-łapkę Wam podrzucić, niestety, bo wychodzi mi w kalendarzu, że dopiero 3 czerwca mam pierwszy wolniejszy dzień.
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Ja się pytam, kiedy i kto mi pomoże, bo sama to ja mogę tylko siedzieć z kotamy tam i łapać spadające z góry okrawki![]()
![]()
Niedziela?
Szalony Kot pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Ja się pytam, kiedy i kto mi pomoże, bo sama to ja mogę tylko siedzieć z kotamy tam i łapać spadające z góry okrawki![]()
![]()
Niedziela?
Dzięki Ci![]()
A w niedzielę to dałoby radę raniej..? Bo o 18 pozuję półnago![]()
One i tak tam siedzą cały czas. Trzeba by tylko coś apetycznego ładnie pachnącego mieć, bo na spadające serca/nereczki (nie jestem pewna, co to było), to się rzucały powoli i dostojnie, w kolejności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 368 gości