Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Z wielkim bolem serca musze zawiadomic ze mała Czarnulka nazwana przez nas Nitka odeszla po Tenczowym Moscie [*]![]()
![]()
![]()
Niech Jej juz nic nie dolega i niech bardzo dobrze tam widzi.
Biegaj Malutka szczesliwie po tych lakach za mostem...
jadziaII pisze:Po tym co napisalam zaraz mialam tel.od tego pana i Cofii nie bardzo przyjaznie sie zachowuje, bardzo rozrabiala w nocy![]()
Poprosilam pana aby dal jej szanse i troche czasu moze sie uspokoi bedziemy w kontakcie tel.
trzynajcie kciuki za Cofii, bo biedna znow by musiala wrocic na Kch
jadziaII pisze:trzynajcie kciuki za Cofii, bo biedna znow by musiala wrocic na Kch
Jaaga pisze:Tereniu, napisałam do Ciebie PW, ale nie wiem czy dotarło, a psy zjadły mi notes z telefonami. Dasz znać?
Mara S pisze:Odebrałam dziś Klimka z lecznicy i takie oto leki ma przyjmować:
- 1 raz dziennie zastrzyk antybiotyku (zapomniałam jakiego) - od jutra przez 6 dni ale na razie ma tylko porcje na 3 dni,
- 2 razy dziennie 2 ml pasty Pro-kolin do pysia - najlepiej nie naraz by dał radę spokojnie przełknąć,
- można mu czyścić uszy ale bez oridermylu na razie,
Jego leki są w witrynce w takim plastikowym czymś z jego książęczką, na której jest napisane Leki Klimka. Jeden Pro-kolin jest otwarty więc proszę zacząć od tego. W razie problemów z instrukcją obsugi maści proszę o telefon.
Ma jeść Instestinal suchy i mokry (tego mam tylko 2 saszetki - jutro przywiozę i założę mu kartę) a także można mu namaczać suchy Instestinal w wodzie najlepiej przegotowanej i po czasie rozgniatać i mieszać - podobno to lubi. Ogólnie może jeść ile wlezie ale tylko INTESTINAL bo jest jakby anorektykiem. Jeśli miałby brudną dupkę to prosze mu wytrzeć bo nadal ma rzadkawe kupki i wyniki krwi tez ponoć wskazują na jakieś problemy w jelitach. Klimek jest oazą spokoju i nawet kąpanie i suszenie suszarką nie robi na nim wrażenia a co dopiero jakieś podawanie leków czy zastrzyków. Nadal mogą z niego spadać resztki zdechłych wszołów. W poniedziałek do kontroli i po dalsze leki m.in. na świerzba. Bardzo bym chciała by ten kotek wyszedł z tego wszystkiego....
W razie czego - proszę o info jeśli ktoś nie umie podać zastrzyku to ja podjadę ale paste i tak 2x dzień musi dostawać więc prosze mu ją podawać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, szczurbobik i 87 gości