Jakos tak ucichlo

Namolna bede w sprawie ogloszen o lokal.Jakby co to sie dorzuce.
Pluskwa, jak tam fanpage pani M?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:No to podnosimy, proszac o zerkniecie na piekny koty
katipe pisze:uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas![]()
![]()
jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????
katipe pisze:nie może do nas wrócić bo z założenia Czarek był u nas na chwilę i mój chłopak nie chce dwóch kociaków... a domek niby zakochany ale coś kombinuje, stwierdzili że przyjechała z Irlandii ich córka która jest w ósmym miesiącu ciąży i nie wie jeszcze czy zostanie w Polsce do porodu czy wróci tam i nie mogą mieć kota w domu jednak...
no ale po Czarusia zaraz przyjeżdża moja koleżanka z pracy, kociara która ma już jednego kocura i myślała o Czarku wcześniej, ale nie wiedziała czy się ze sobą dogadają. Teraz chyba nie będą miały wyjścia!
majka2222 pisze:Zaglądam cały czas, ogłoszenia odnawiam. Co teraz możemy zrobic poza ogłoszeniami?
Hanulka pisze:majka2222 pisze:Zaglądam cały czas, ogłoszenia odnawiam. Co teraz możemy zrobic poza ogłoszeniami?
majka2222, naprawdę sama nie wiem...tylko ogloszenia mogą nam pomóc chyba teraz, żeby koty znajdowały domy.. piwnice zajęte, dt sprawdzają się albo nie... a inne kociaki i to matki z małymi czekają na pomoc, i poniewierają się na bruku...
na urząd nie można liczyć... nikt nie chce wynająć i nie ma gdzie podziać się z potrzebującxymi kotami.. a będzie ich coraz więcej...![]()
żeby chociaż Śnieżka znalazła lokum... to kochana i miła koteczka...
strach myśleć o jesieni.. zawsze wtedy kotów najwięcej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 705 gości