EKSMISJA KAN! Dziękujemy za pomoc w adopcjach i wsparcie KAN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 18, 2011 2:31 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

Hanulka pisze:koteczki czekają na ciocie i wujków... nikt od kilku dni nie zagląda... :(

Obrazek

Jakos tak ucichlo :cry: w KAN. Biednie, bezdomnie, smutno.

Namolna bede w sprawie ogloszen o lokal.Jakby co to sie dorzuce.

Pluskwa, jak tam fanpage pani M?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro maja 18, 2011 2:52 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

Hanulka pisze:koteczki czekają na ciocie i wujków... nikt od kilku dni nie zagląda... :(

Obrazek

Zagląda, tylko nie pisze :oops: Ale czyta.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro maja 18, 2011 14:43 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

No to podnosimy, proszac o zerkniecie na piekny koty :)

kociamysza

Post » Śro maja 18, 2011 15:53 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

nic się tam nie dzieje na fan page, pani M pisze o jakichś miejskich sprawach... wiadomo może na czym stanęło ze schroniskiem?
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Śro maja 18, 2011 17:27 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

kociamysza pisze:No to podnosimy, proszac o zerkniecie na piekny koty :)

i choć jedno dobre słowo :wink:

o schronie nic nie wiem.. :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro maja 18, 2011 18:51 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

Zaglądam cały czas, ogłoszenia odnawiam. Co teraz możemy zrobic poza ogłoszeniami?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw maja 19, 2011 14:38 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas :cry: :cry: :cry: jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Czw maja 19, 2011 17:12 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

przykre.. a co się stało??? przecież było dobrze???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt maja 20, 2011 8:28 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

katipe pisze:uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas :cry: :cry: :cry: jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????

hop, hop, katipe, co z Czarusiem???? 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt maja 20, 2011 8:36 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

katipe pisze:nie może do nas wrócić bo z założenia Czarek był u nas na chwilę i mój chłopak nie chce dwóch kociaków... a domek niby zakochany ale coś kombinuje, stwierdzili że przyjechała z Irlandii ich córka która jest w ósmym miesiącu ciąży i nie wie jeszcze czy zostanie w Polsce do porodu czy wróci tam i nie mogą mieć kota w domu jednak...

no ale po Czarusia zaraz przyjeżdża moja koleżanka z pracy, kociara która ma już jednego kocura i myślała o Czarku wcześniej, ale nie wiedziała czy się ze sobą dogadają. Teraz chyba nie będą miały wyjścia!

rozumiem, że Czarek zmienił lokal? i jakie wieści???? to dt? czy ds???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt maja 20, 2011 19:39 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

tez czekam na info

kociamysza

Post » Sob maja 21, 2011 8:39 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

dziś jeszcze bardziej czekam na info... katipe, co z Carkiem sie stało???? dlaczego nie został w tym drugim już w ciągu kilku dni domu???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob maja 21, 2011 8:43 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY! coraz więcej bied....

majka2222 pisze:Zaglądam cały czas, ogłoszenia odnawiam. Co teraz możemy zrobic poza ogłoszeniami?

majka2222, naprawdę sama nie wiem... :( tylko ogloszenia mogą nam pomóc chyba teraz, żeby koty znajdowały domy.. piwnice zajęte, dt sprawdzają się albo nie... a inne kociaki i to matki z małymi czekają na pomoc, i poniewierają się na bruku...
na urząd nie można liczyć... nikt nie chce wynająć i nie ma gdzie podziać się z potrzebującxymi kotami.. a będzie ich coraz więcej... :roll:

żeby chociaż Śnieżka znalazła lokum... to kochana i miła koteczka...
strach myśleć o jesieni.. zawsze wtedy kotów najwięcej...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto maja 24, 2011 4:03 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY! coraz więcej bied....

Hanulka pisze:
majka2222 pisze:Zaglądam cały czas, ogłoszenia odnawiam. Co teraz możemy zrobic poza ogłoszeniami?

majka2222, naprawdę sama nie wiem... :( tylko ogloszenia mogą nam pomóc chyba teraz, żeby koty znajdowały domy.. piwnice zajęte, dt sprawdzają się albo nie... a inne kociaki i to matki z małymi czekają na pomoc, i poniewierają się na bruku...
na urząd nie można liczyć... nikt nie chce wynająć i nie ma gdzie podziać się z potrzebującxymi kotami.. a będzie ich coraz więcej... :roll:

żeby chociaż Śnieżka znalazła lokum... to kochana i miła koteczka...
strach myśleć o jesieni.. zawsze wtedy kotów najwięcej...

Tez rozmyslam co jeszcze mozemy zrobic :?: :?: :?: Nikt nie chce pomoc...

kociamysza

Post » Wto maja 24, 2011 9:07 Re: EKSMISJA KAN!PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!koteczki do pokochania

:(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]