AniaWrocław pisze:Pako pisze:dzisiaj nocka i jutro do południa będzie ciężko - muszę przegłodzić malucha, a przy okazji rezydentki - chyba mi serce pęknie
Współczuję, ja też tak mam za każdym razem
Dzięki Aniu za zrozumienie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:Pako pisze:dzisiaj nocka i jutro do południa będzie ciężko - muszę przegłodzić malucha, a przy okazji rezydentki - chyba mi serce pęknie
Pako pisze:AniaWrocław pisze:Pako pisze:dzisiaj nocka i jutro do południa będzie ciężko - muszę przegłodzić malucha, a przy okazji rezydentki - chyba mi serce pęknie
Dzięki Aniu za zrozumienie
Pako pisze:może być środa lub czwartek jak najbardziej, nie ma sprawy
AniaWrocław pisze:Pako pisze:może być środa lub czwartek jak najbardziej, nie ma sprawy
No to jesteśmy namówieni 18. o 18.00?
Pako pisze:AniaWrocław pisze:Pako pisze:może być środa lub czwartek jak najbardziej, nie ma sprawy
Super - zapraszamy, może nawet jakąś sałatkę "wykombinuję", w poniedziałek nie miałabym do tego głowy
Pako pisze:to taka odchudzająca będzie, a Helmutowi nic nie powiesz, ciiii....
Pako pisze:AniaWrocław pisze:Pako pisze:może być środa lub czwartek jak najbardziej, nie ma sprawy
Super - zapraszamy, może nawet jakąś sałatkę "wykombinuję", w poniedziałek nie miałabym do tego głowy
Pako pisze:Wczoraj Macho odwiedziły forumowe Ciocie: AniaWrocław, Estela i Thorkatt - jak się patrzy wymiziały i skomplementowały przystojniaczka, a rykoszetem i biedne, umęczone ADHD Macho, rezydentki![]()
Kto uwolni je od nadpobudliwego młodzika please
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 117 gości