To dlatego uciekłaś z ŁodziFemka pisze:aż strach na ulicę wyjść

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To dlatego uciekłaś z ŁodziFemka pisze:aż strach na ulicę wyjść
bordo pisze:
1) znalazłam kociątko 4 tygodniowe z nadbagażem w postaci WSZOŁÓW (czy jak to się tam odmienia), i boje sie zabrac do domu tego konia trojańskiego, CO ZABIJA WSZOŁY NA ŚMIERĆ I NA ZAWSZE???
, jego mama pewnie tez ma te WSZOŁY, i jak zaniose na steryl to zanieczyszcze lecznice?
Już jednorazowe zastosowanie FRONTLINE® eliminuje w ciągu 2 dni, 100% wszołów pasożytujących na Twoim psie lub kocie
No nie śpię za dużo - od ostatniego piątku 3-4godz na dobę, ale już z tym kończę, przewracam sięMiodalik pisze:Ania - jak to czytam to dochodze do wniosku, ze Ty chyba wcale nie spisz... praca, lapanki, lecznice - na sen czasu juz nie widze
W malych przerwach w pracy - w domu nie mam netu, bo i po co?piotr568 pisze:I jeszcze znajdujecie czas żeby posiedzieć na forum i napisać o tym![]()
Pełen szacun
![]()
bordo pisze:1) TRISTAN i IZOLDA koci przyjaciele wiek. 9 miesięcy, którzy koczowali u mnie na wspólny dom dość długo, bo ponad 6 miesięcy - ZNALEŹLI WSPÓLNY DOM !!!
2) mały kotek HEJ znalazł domek !!!
3) maluszek ANGELO z ulicy juz zaaklimatyzował się w nowej rodzinie, nawet go nie dokarmiam, bo co przyjde to siedzi przy cycu i ssie
Miodalik pisze:Ania - jak to czytam to dochodze do wniosku, ze Ty chyba wcale nie spisz... praca, lapanki, lecznice - na sen czasu juz nie widze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 69 gości