Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hej, dziś udało mi się złapać karmicielkę kotów o których Ci opowiadałam i prosiłam o pomoc. Bardzo miła pani kociara
Dzięki temu wiem, mniej więcej co jest grane, do niej, na podwórko przychodzi wiele kotów ale ma swoją stałą 3bywalców w tym ten kocur o którym Ci mówiłam, nazywany jest Misiem, ma ok 3-4 lata i podobno od pół ma problemy z języczkiem, podawane były my w pokarmie jakieś leki ale nie chciał ich zjeść... ale za to dużo piję i zjada troszkę surowego kurczakaJest jeszcze śliczna trikolorka która ma ok 7-8 lat i podawane są jej pigułki antykoncepcyjne, kobieta jest chętna by zrobić akcję łapanki, podobno rok temu była przeprowadzona ale wtedy Misiek był cwany i nie dał się złapać. Ma bardzo duży dystans do ludzi.
Jeśli udałoby Ci się coś takiego zorganizować byłoby super jakby co mam kontakt do tej pani.
Daj mi znac jak uda się coś załatwić.
salvadoredali67 pisze:[..] albowiem Szykuje się pingwin do uratowania. Towarzyski, ale z jajami..
[...]
Pani trzyma go 2 tygodnie ale nie może dłużej.
taki normalny podrzucony. wychowany, kuwetowy tylko z jajcem podobno.
[...]
salvadore....
Szalony Kot pisze:O Mianowskiego.Hej, dziś udało mi się złapać karmicielkę kotów o których Ci opowiadałam i prosiłam o pomoc. Bardzo miła pani kociara
Dzięki temu wiem, mniej więcej co jest grane, do niej, na podwórko przychodzi wiele kotów ale ma swoją stałą 3bywalców w tym ten kocur o którym Ci mówiłam, nazywany jest Misiem, ma ok 3-4 lata i podobno od pół ma problemy z języczkiem, podawane były my w pokarmie jakieś leki ale nie chciał ich zjeść... ale za to dużo piję i zjada troszkę surowego kurczakaJest jeszcze śliczna trikolorka która ma ok 7-8 lat i podawane są jej pigułki antykoncepcyjne, kobieta jest chętna by zrobić akcję łapanki, podobno rok temu była przeprowadzona ale wtedy Misiek był cwany i nie dał się złapać. Ma bardzo duży dystans do ludzi.
Jeśli udałoby Ci się coś takiego zorganizować byłoby super jakby co mam kontakt do tej pani.
Daj mi znac jak uda się coś załatwić.
Przepraszam, że nie mam samochoduani klatki łapki
I tak żebrzę...
ASK@ pisze:mam prośbę!
W Boliłapce został mój kontenerek.Kot wrócił ,on został![]()
Jest duży,zdezelowany,odrutowane drzwiczki z moim logo na wierzchu.Brzydal ale nasz ostatni![]()
![]()
![]()
dosłownie OSTATNI!
(inny został z wyadoptowanym kotem,który zamieszkał w nim po przeprowadzce)
Jesli ktoś mógłby go zabrac i do soboty dostarczyć do Jopop to byłabym wdzięczna.W sobotę zostałby odebrany.
Byłabym mocno wdzięczna.
alix76 pisze:...Asiu, ja chyba dziś będę w Boliłapce...
redaf pisze:alix76 pisze:...Asiu, ja chyba dziś będę w Boliłapce...
Spółka-córka, która zakwaterowała na tydzień w Boliłapce Siostrobratkę bardzo prosi odwiedzających o zapewnianie panienki, że już w poniedziałek ją stamtąd zabierze.
Szalony Kot pisze:Alix, a Pingwin fajny jakiś? Coś o nim więcej wiadomo?
Bo o foty to nie śmiem prosić...
alix76 pisze:ASK@ pisze:mam prośbę!
W Boliłapce został mój kontenerek.Kot wrócił ,on został![]()
Jest duży,zdezelowany,odrutowane drzwiczki z moim logo na wierzchu.Brzydal ale nasz ostatni![]()
![]()
![]()
dosłownie OSTATNI!
(inny został z wyadoptowanym kotem,który zamieszkał w nim po przeprowadzce)
Jesli ktoś mógłby go zabrac i do soboty dostarczyć do Jopop to byłabym wdzięczna.W sobotę zostałby odebrany.
Byłabym mocno wdzięczna.
Asiu, ja chyba dziś będę w Boliłapce - akcja Pingwin- to zabiorę
jopop pisze:Szalony Kocie - dopytaj jeszcze o godzinę karmienia tam. to zmolestuję jakiegoś drivera
22 puszki Smilla tunczyk, Do odbioru na Bielanach/okolice Wrzeciona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, jolka2, puszatek i 324 gości