Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 20:09 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

PILNIE

kierowca do przewiezienia 1 kota z Grochowa na Białołękę czy Tarchomin! dowolny wieczór!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto maja 17, 2011 20:43 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Ja mogę jutro.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto maja 17, 2011 23:49 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

O Mianowskiego.

Hej, dziś udało mi się złapać karmicielkę kotów o których Ci opowiadałam i prosiłam o pomoc. Bardzo miła pani kociara :-)
Dzięki temu wiem, mniej więcej co jest grane, do niej, na podwórko przychodzi wiele kotów ale ma swoją stałą 3bywalców w tym ten kocur o którym Ci mówiłam, nazywany jest Misiem, ma ok 3-4 lata i podobno od pół ma problemy z języczkiem, podawane były my w pokarmie jakieś leki ale nie chciał ich zjeść... ale za to dużo piję i zjada troszkę surowego kurczaka :-) Jest jeszcze śliczna trikolorka która ma ok 7-8 lat i podawane są jej pigułki antykoncepcyjne, kobieta jest chętna by zrobić akcję łapanki, podobno rok temu była przeprowadzona ale wtedy Misiek był cwany i nie dał się złapać. Ma bardzo duży dystans do ludzi.
Jeśli udałoby Ci się coś takiego zorganizować byłoby super jakby co mam kontakt do tej pani.
Daj mi znac jak uda się coś załatwić.

Przepraszam, że nie mam samochodu :( ani klatki łapki :(
I tak żebrzę... :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro maja 18, 2011 10:34 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Kolejny kwiatek ...
salvadoredali67 pisze:[..] albowiem Szykuje się pingwin do uratowania. Towarzyski, ale z jajami..
[...]
Pani trzyma go 2 tygodnie ale nie może dłużej.
taki normalny podrzucony. wychowany, kuwetowy tylko z jajcem podobno.
[...]
salvadore....

Na polskie z salvadorowego tłumacząc - kot jest w domu, który musi wkrótce opuścić. Transport zapewni salvadore, do Boliłapki, do DT, gdzie trzeba. Ja go mogę przechwycić 13.06 (z ujemnymi testami, za które mogę zapłacić), czy ktoś do tego czasu może go przetrzymać? Fot nie ma ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw maja 19, 2011 5:37 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Szalony Kot pisze:O Mianowskiego.

Hej, dziś udało mi się złapać karmicielkę kotów o których Ci opowiadałam i prosiłam o pomoc. Bardzo miła pani kociara :-)
Dzięki temu wiem, mniej więcej co jest grane, do niej, na podwórko przychodzi wiele kotów ale ma swoją stałą 3bywalców w tym ten kocur o którym Ci mówiłam, nazywany jest Misiem, ma ok 3-4 lata i podobno od pół ma problemy z języczkiem, podawane były my w pokarmie jakieś leki ale nie chciał ich zjeść... ale za to dużo piję i zjada troszkę surowego kurczaka :-) Jest jeszcze śliczna trikolorka która ma ok 7-8 lat i podawane są jej pigułki antykoncepcyjne, kobieta jest chętna by zrobić akcję łapanki, podobno rok temu była przeprowadzona ale wtedy Misiek był cwany i nie dał się złapać. Ma bardzo duży dystans do ludzi.
Jeśli udałoby Ci się coś takiego zorganizować byłoby super jakby co mam kontakt do tej pani.
Daj mi znac jak uda się coś załatwić.

Przepraszam, że nie mam samochodu :( ani klatki łapki :(
I tak żebrzę... :(

Przypominam, że koleżanka oferuje też pomoc finansową, chęć pokazania, gdzie kot jest, nawet do przetrzymania kota w klatce mogę ją namówić, a do Boliłapki nie ma daleko...
Do tego dziś powiedziała, że na jej uczelni (ASP) widziała dwie kocice i dwa małe kociaki, prawie wszystko daje się głaskać, a już na bank jest ufne :/

A żeby nie było, że nic nie daję:
Zauważyłam info o evencie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=123139544431461
To jest niedziela na czterech łapach w Kafce na Oboźnej. Jeśli potrzeba, mogę stać, skandować, uprawiać happeningi, śpiewać - dla JoKota wszystko. Ulotki rozdawać, uśmiechy, portfele kraść... no cała ja po prostu :lol:

Szalony Kot

Post » Czw maja 19, 2011 5:47 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

mam prośbę!
W Boliłapce został mój kontenerek.Kot wrócił ,on został :mrgreen:
Jest duży,zdezelowany,odrutowane drzwiczki z moim logo na wierzchu.Brzydal ale nasz ostatni :cry: :cry: :cry:
dosłownie OSTATNI!
(inny został z wyadoptowanym kotem,który zamieszkał w nim po przeprowadzce)
Jesli ktoś mógłby go zabrac i do soboty dostarczyć do Jopop to byłabym wdzięczna.W sobotę zostałby odebrany.
Byłabym mocno wdzięczna.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 19, 2011 6:42 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

ASK@ pisze:mam prośbę!
Jest duży,zdezelowany,odrutowane drzwiczki z moim logo na wierzchu.Brzydal ale nasz ostatni :cry: :cry: :cry:
dosłownie OSTATNI!
Jesli ktoś mógłby go zabrac i do soboty dostarczyć do Jopop to byłabym wdzięczna.W sobotę zostałby odebrany.
Byłabym mocno wdzięczna.

Asiu, ja chyba dziś będę w Boliłapce - akcja Pingwin :twisted: - to zabiorę :wink:

alix76

Post » Czw maja 19, 2011 6:50 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

alix76 pisze:...Asiu, ja chyba dziś będę w Boliłapce...

Spółka-córka, która zakwaterowała na tydzień w Boliłapce Siostrobratkę bardzo prosi odwiedzających o zapewnianie panienki, że już w poniedziałek ją stamtąd zabierze. 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Czw maja 19, 2011 6:56 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

redaf pisze:
alix76 pisze:...Asiu, ja chyba dziś będę w Boliłapce...

Spółka-córka, która zakwaterowała na tydzień w Boliłapce Siostrobratkę bardzo prosi odwiedzających o zapewnianie panienki, że już w poniedziałek ją stamtąd zabierze. 8)

Wykonam!
I nadal proszę o TDT do Pingwina, który będzie dzisiaj tam obrabiany ...

alix76

Post » Czw maja 19, 2011 7:12 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Szalony Kot pisze:Alix, a Pingwin fajny jakiś? Coś o nim więcej wiadomo?
Bo o foty to nie śmiem prosić... :oops:

Wiadomo tylko tyle, że musi spadać z miejsca w którym jest :( , nie może dłużej zostać. Nikt, nawet Salvadore go jeszcze nie widział. Obstawiam ok. roczniaka z jajami, bo to ogólnie znajda jest, ale to się okaże dzisiaj wieczorem - postaram mu się foty cyknąć.
Mnie urządza TDT do 13.06, potem mogę go zgarnąć do siebie ...

alix76

Post » Czw maja 19, 2011 7:59 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Szalony Kocie - dopytaj jeszcze o godzinę karmienia tam. to zmolestuję jakiegoś drivera :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw maja 19, 2011 8:15 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

alix76 pisze:
ASK@ pisze:mam prośbę!
dosłownie OSTATNI!
Byłabym mocno wdzięczna.

Asiu, ja chyba dziś będę w Boliłapce - akcja Pingwin :twisted: - to zabiorę :wink:

Dzięki bardzo. :1luvu:
Znasz go tj kontenerek :mrgreen:

Kocia poleciała wczoraj na swe śmieci byle dalej od nas. Dziś przyszła na jedzenie.Stęskniona i głodna.
Agneska dzięki za podwózkę dzieciaka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 19, 2011 8:19 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

jopop pisze:Szalony Kocie - dopytaj jeszcze o godzinę karmienia tam. to zmolestuję jakiegoś drivera :twisted:

Yesssss :ok: Dopytowuję.

A oto bonus:
22 puszki Smilla tunczyk, Do odbioru na Bielanach/okolice Wrzeciona.

Proszę Panią o tel i podam, komu, żeby to dowiózł do Jopop? :>

Szalony Kot

[poprzednia][następna]