Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 15, 2011 17:11 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

ale to dobry znak po tych wszystkich przejsciach :) znaczy, ze jest lepiej, ze kotusia silna jest i zdrowko dopisuje :piwa: Dzielna dziewczynka :*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 15, 2011 19:44 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Cześć pokłujana Sofinko?
Jak się czujesz dzisiaj?
Mam nadzieję, że już nie taka obolała :)
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon maja 16, 2011 6:53 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Witaj Badylasku. Dziękuję za troskę kochany. Dziś o wiele lepiej się czuję. Już nic nie boli, nawet zapomniałam że mnie kłuli.
Ale wiesz co ? Powiem Ci ciekawostkę. Tym razem na odmianę Gorgol kicha i smarka - może ją zaszczepimy :mrgreen:
Sofinia
MIKUŚ

Post » Pon maja 16, 2011 11:16 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Sofis, poklujamy Twoja Duza tym razem dla odmiany :D

Kociara82

Post » Pon maja 16, 2011 22:18 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Chwilę mnie nie było i Sofiśka nowe plany snuje wobec mnie. Juz mi przeszło. Czosnek - magiczny antybiotyk - zadziałał :wink:

Kochana ta moja maleńka :kotek:
MIKUŚ

Post » Wto maja 17, 2011 11:51 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

czosnek jest dobry na wampiry :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Śro maja 18, 2011 12:09 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

miaudobry slicznosci :*:*:*:*:* buziaczki na dobry dzionek ci sle :*:*:*:*

Kociara82

Post » Śro maja 18, 2011 20:21 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Witaj Sofinko :)
Pokłujałaś Dużą na zdrowie?
Powylegiwałaś się na słoneczku dzisiaj?
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Śro maja 18, 2011 22:20 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Kociara82 pisze:czosnek jest dobry na wampiry :ryk: :ryk:

No to akurat. Wampir immunologiczny wykurzony :twisted:
MIKUŚ

Post » Śro maja 18, 2011 22:25 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

:dance: :dance2: to sie ciesze, ze temu wampirowi pokazalyscie kto tu rzadzi :ok:

Kociara82

Post » Śro maja 18, 2011 22:29 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Badylku mój najdroższy. Ach....jakież dziś piękne słoneczko było. Opalałam się na ciemniejsze prążki. A kiedy Duża wróciła z pracy, poszłyśmy w odwiedziny do kocich przyjaciół - do sąsiadów. Są tam Platon (egzotyk) , Bożenka (egzotyk) i Jako ( ze schroniska) :) To moi kumple. Dodatkowo wpadli dziś też Biszkopt (schronisko) i Miron (były podopieczny Mikuś).

Było dziś bardzo, bardzo wesoło. Brakowało tylko jeszcze moich domowych kompanów :ryk: Ale tego by chyba już nie znieśli Ci Duzi. Wtedy było by Nas 12, a tak całą szóstką jak sie rozpędziliśmy to niczym tabun koni :ryk:

Umordowana Sofiśka
MIKUŚ

Post » Czw maja 19, 2011 21:38 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Och, wy tak sie z innymi kotami spotykacie?
Ale fajnie!
Moja Duża się o mnie boi i chucha i dmucha...
Ostatni raz innego kota widziałem (jak nie z balkonu albo u weterynarza) w domu tymczasowym, gdzie mieszkałem...
A teraz to sami jesteśmy, ja, i Duża....
Pozdrawiam Cię, opalona na ciemne paseczki Sofinko :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto cze 07, 2011 21:36 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Witaj Sofińko, coś milczysz :oops:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto cze 07, 2011 22:32 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Sofinia jest w domu, Ja na wakacjach. Wiem że tęskni za mną. Ma bardzo mały apetyt :( Biedactwo moje. Ale ojciec się ja opiekuje i wynagradza jej to możliwościa latania po całej chałupie :mrgreen:
Jak będę wracać to kupię Sofini węgorza :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro cze 08, 2011 21:43 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

jeju... biedna malenka :( A kiedy wracasz? Ja bym sie nie umiala na tak dlugo z kotem rozstac :roll:

Kociara82

[poprzednia][następna]