Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 18:41 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

Sznurek, nie daj sie! Przeciez kot nie moze nie jesc! Ponoc jak nie je przez dwa dni to mu sie cos tam zlego z watroba dzieje. Musisz to dobitnie swojej Malpie powiedziec

Szpilka, a jak przytyjesz to cie dieta wezma, nie warto :)

Turkawka, no sa Malpy. Wysokie, na dwoch lapach laza, mowia nie po kociemu. Tylko jakos tak na drzewa sie nie umia wspinac

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Wto maja 17, 2011 20:16 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

Hanulka pisze:Franusiu, a ile Ty masz lat? Bo ja 5, Kuku 12, a Psot to nawet 13.

Inko, ja mam 15 :oops: skończone, a Klara 8 :D[/quote]
młodziaki ja mam 16 lat miesiąc i dwa dni skończone no ale żem wdepł bo kilka dni Morfa żem nie widział, coś tam Duża mu siem odgrażała - moja to mję mówi że na skórkiem przerobi jak bendem kupem robił w przetpokoju...
a rybkom chentnie siem poczenstujem choć mi nie wolno - ale to wymysły Dużej ja wiem lepiej
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto maja 17, 2011 20:19 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

byłem Emir u Ciebie, ale i tu naskrobię, bo historia jest git, no mówię kurde no!

jestem. ale kurde było git. rano se Duża wstaje i łazi po domu i po godzinie odkryła MEGA zasr...ą jak po 4 kotach poduszkę. I kanapę ! OOO! A my solidarnie - milczymy. I nikt siem nie przyznał. Po wyglondzie nie wykapowała, czyje to. Liczyła w kuwecie - i mówi "wszyscy zrobili" heheh a my nadal komspirancja. Jemy po staremy, bawimy sie i jom wkurzamy. A ona ogląda nasze tyłki i obwąchuje. Amy nic - ani miau! Prała wszystko a kanapa ma fajowom żółtą plamę i już tak zostanie bo ponoć skóra sie przebarwia. Dodała, że z nas kanapę zrobi. phiiii gupiego gadanie.
ale ma zagwozdkę.... No.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto maja 17, 2011 20:23 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

Morf ja żem jak Duża pojechała do Anglji za***ł pół chałupy :mrgreen: bo zostałem z starszom Dużom, a ona mię różne fajne rzeczy do żarcia dawała, ale ta mega - kupa to siem Wam udała zwalta na Morfinkem no
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto maja 17, 2011 20:28 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

oblukałem bazarek. Morfinka sie napaliła na strój kompielowy w KOTY. i demakijaż vichy. Baby są dziwne. Ja żem na stroju widział kotki, panny.... ehemmmmmm
ale w sumie git - taki strój. I chustę w koty mają tam. Morfinka za chuda na strój, taka zdechlinka z niej. heheh ale może Wasze Duże są normalnej wielkości.
Morf.
link jest f podpisie
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 17, 2011 21:42 Re: KROSNO.Ok.18 kotów-może ktoś da DT piwnicznym:(pomoc potrzeb

:mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto maja 17, 2011 23:07 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

Moja Duża też się czai na bazarku :) A ja lubię też napaskudzić po chacie czasem, ale ja tylko sikam jakoś tak mało hardcore'owo przy was :/ Pozdrawljaju TygRyszard
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro maja 18, 2011 11:07 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

Hanulka pisze:
MaryLux pisze:
Hanulka pisze:tak, czasami mokre jest błe...a nawet tfu... paprzą te nasze puszki, a mięsko to i owszem...taki np. krolik :D mniam, mniam... zjadam wszystko... ale taki przysmak tylko od święta.. :wink:
wołowinka jest [debest] :wink: jak ja lubię jeść.. choć czasem kiepsko ze mną było.. duża cieszy się, jak nie wiem, jak ja się opycham... :ryk:
Inka, wiesz, stary już jestem... brzucho już nie to, co kiedyś... jak duża wróci z pracy, dostanę rybkę..a teraz trochę się zdrzemnę, bom się zmęczył okrutnie początkiem dnia... :wink:

Franusiu, a ile Ty masz lat? Bo ja 5, Kuku 12, a Psot to nawet 13.

Inko, ja mam 15 :oops: skończone, a Klara 8 :D

Ojjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejku, to ja przy Tobie smarkulinka jestem :oops:
Inka

Franuś, przy Tobie czuję się znów młody :) A ta moja wstrętna Duża mówi, że jestem stary dziad!
13-letni Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 18, 2011 13:21 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

ej kumple - ale zajefajne zioło jest na bazarku! normalnie git! Zdrowe, eko coś znaczy nie że sztuczne.
Bossskie!

viewtopic.php?f=20&t=127873
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro maja 18, 2011 14:41 Re: Jeah meeen - ZIOŁO do kupienia - str 40 !!! ekologiczne!!!

Super zioło - od razu kupuję dla moich potworów :-)

Nie macie litości dla Dużej - takie jej niespodzianki sadzić - a fe - jak kociaki a nie duże, poważne koty :twisted:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro maja 18, 2011 14:51 Re: Jeah meeen - ZIOŁO do kupienia - str 40 !!! ekologiczne!!!

a dzisiaj żeśmy machli takie coś:
Zdechlinka , znaczy Morfinka poszła do Dużej rano i Duża się zachwyciła, bo ona NIGDY nie przyszła do Dużej do łózka i zachwycona za nią wstała i pobiegła do przedpokoju a tam........... FAJNY PAW i to w kolorze kafelków!!! Ale qrde nie wdepła! Ale żeśmy sie narobili a tu nie wypalił żart, kurde no.

Kupujta zioło ziomy, rispekt.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro maja 18, 2011 19:57 Re: Jeah meeen - ZIOŁO do kupienia - str 40 !!! ekologiczne!!!

dagmara-olga pisze:a dzisiaj żeśmy machli takie coś:
Zdechlinka , znaczy Morfinka poszła do Dużej rano i Duża się zachwyciła, bo ona NIGDY nie przyszła do Dużej do łózka i zachwycona za nią wstała i pobiegła do przedpokoju a tam........... FAJNY PAW i to w kolorze kafelków!!! Ale qrde nie wdepła! Ale żeśmy sie narobili a tu nie wypalił żart, kurde no.

Kupujta zioło ziomy, rispekt.

keep it real! rispekt
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw maja 19, 2011 8:31 Re: Jeah meeen - ZIOŁO do kupienia - str 40 !!! ekologiczne!!!

Ja też puściłam pawia - jednego przedwczoraj, takiego fajnego, z całym śniadaniem i jednego wczoraj, ale on mi się nie bardzo udał, tylko trochę śliny było. Duża bardzo tego nie lubi i ma od razu zmartwioną mine. No to staram się tych pawi za często nie puszczać.
Mir Murka

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw maja 19, 2011 8:37 Re: Kto pokocha Morfinkę? Księżniczka szuka domu :-)

dagmara-olga pisze:oblukałem bazarek. Morfinka sie napaliła na strój kompielowy w KOTY. i demakijaż vichy. Baby są dziwne. Ja żem na stroju widział kotki, panny.... ehemmmmmm
ale w sumie git - taki strój. I chustę w koty mają tam. Morfinka za chuda na strój, taka zdechlinka z niej. heheh ale może Wasze Duże są normalnej wielkości.
Morf.
link jest f podpisie

Nasza Duża za gruba na ten strój :roll: upasła się jak prosię... ale poleciała na bazarek i teraz się cieszy, że jakąś kamizelkę se licytuje, czy cóś. Podobno w koty to jest. Mało jej kotów? Możem sprowadzić jeszcze ze dwa :mrgreen: ale wtedy Wujek G. już chyba całkiem wyjdzie z siebie :(
My nie robimy srajtkowych niespodzianek, ale za to Gadget podarł firankę dziś :mrgreen:

Gabryś i Gadget
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 19, 2011 9:44 Re: Jeah meeen - ZIOŁO do kupienia - str 40 !!! ekologiczne!!!

A nasza duża ostatnio zaczyna odsuwać meble, bo niedługo wyprowadzamy się do tych jak no to ... Katowic i przy okazji zobaczyła, że za meblami ściany są poobżygiwane i się wnewiła. I darała się, że zanim chałupę sprzeda to będzie musiała malować całą. No co pluła się jak żygaliśmy na podłogę albo łóżko, a tak było trochę spokoju jak nie widziała 8)

Felix
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]