Szpilka, a jak przytyjesz to cie dieta wezma, nie warto

Turkawka, no sa Malpy. Wysokie, na dwoch lapach laza, mowia nie po kociemu. Tylko jakos tak na drzewa sie nie umia wspinac
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:Franusiu, a ile Ty masz lat? Bo ja 5, Kuku 12, a Psot to nawet 13.
Hanulka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:tak, czasami mokre jest błe...a nawet tfu... paprzą te nasze puszki, a mięsko to i owszem...taki np. krolikmniam, mniam... zjadam wszystko... ale taki przysmak tylko od święta..
![]()
wołowinka jest [debest]jak ja lubię jeść.. choć czasem kiepsko ze mną było.. duża cieszy się, jak nie wiem, jak ja się opycham...
![]()
Inka, wiesz, stary już jestem... brzucho już nie to, co kiedyś... jak duża wróci z pracy, dostanę rybkę..a teraz trochę się zdrzemnę, bom się zmęczył okrutnie początkiem dnia...![]()
Franusiu, a ile Ty masz lat? Bo ja 5, Kuku 12, a Psot to nawet 13.
Inko, ja mam 15skończone, a Klara 8
dagmara-olga pisze:a dzisiaj żeśmy machli takie coś:
Zdechlinka , znaczy Morfinka poszła do Dużej rano i Duża się zachwyciła, bo ona NIGDY nie przyszła do Dużej do łózka i zachwycona za nią wstała i pobiegła do przedpokoju a tam........... FAJNY PAW i to w kolorze kafelków!!! Ale qrde nie wdepła! Ale żeśmy sie narobili a tu nie wypalił żart, kurde no.
Kupujta zioło ziomy, rispekt.
dagmara-olga pisze:oblukałem bazarek. Morfinka sie napaliła na strój kompielowy w KOTY. i demakijaż vichy. Baby są dziwne. Ja żem na stroju widział kotki, panny.... ehemmmmmm
ale w sumie git - taki strój. I chustę w koty mają tam. Morfinka za chuda na strój, taka zdechlinka z niej. heheh ale może Wasze Duże są normalnej wielkości.
Morf.
link jest f podpisie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Paula05 i 100 gości