Franio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:pewnie, że się nie zna, wiesz, Inka, ja też lubię zaraz, natychmiast
duża ledwo nadąża, tak się spieszy
a ja gadam, pokrzykuję, wiercę się między nogami, wskakuję na blat, a co? przecież to dla mnie ta rybka.. wkurza mnie, jak muszę czekać, kiedy ta smaczna i pachnąca rybka ostygnie, duża grzebie w niej, grzebie, jakby szukała czegoś... a potem wybiera jakieś patyki... no
ja ciąglę krzyczę...
a potem sama rozkosz....
![]()
![]()
Klara, wiesz..., woli suche... suche nie dla mnie.. błłlłłeeee...![]()
Franuś
MaryLux pisze:Hanulka pisze:pewnie, że się nie zna, wiesz, Inka, ja też lubię zaraz, natychmiast
a ja gadam, pokrzykuję, wiercę się między nogami, wskakuję na blat, a co? przecież to dla mnie ta rybka.. wkurza mnie, jak muszę czekać, kiedy ta smaczna i pachnąca rybka ostygnie, duża grzebie w niej, grzebie, jakby szukała czegoś... a potem wybiera jakieś patyki... no
ja ciąglę krzyczę...
a potem sama rozkosz....
![]()
![]()
Franuś
Ja tam suche jem tylko wtedy, kiedy już nic zupełnie do jedzenia nie ma![]()
Hanulka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:pewnie, że się nie zna, wiesz, Inka, ja też lubię zaraz, natychmiast
ja ciąglę krzyczę...
a potem sama rozkosz....
![]()
![]()
Franuś
Ja tam suche jem tylko wtedy, kiedy już nic zupełnie do jedzenia nie ma![]()
nie ma??? u mnie zawsze jest![]()
czasem jeno zasycha.. i wtedy, jak suche
![]()
Hanulka pisze:tak, czasami mokre jest błe...a nawet tfu... paprzą te nasze puszki, a mięsko to i owszem...taki np. krolikmniam, mniam... zjadam wszystko... ale taki przysmak tylko od święta..
![]()
wołowinka jest [debest]jak ja lubię jeść.. choć czasem kiepsko ze mną było.. duża cieszy się, jak nie wiem, jak ja się opycham...
![]()
Inka, wiesz, stary już jestem... brzucho już nie to, co kiedyś... jak duża wróci z pracy, dostanę rybkę..a teraz trochę się zdrzemnę, bom się zmęczył okrutnie początkiem dnia...![]()
MaryLux pisze:Hanulka pisze:tak, czasami mokre jest błe...a nawet tfu... paprzą te nasze puszki, a mięsko to i owszem...taki np. krolikmniam, mniam... zjadam wszystko... ale taki przysmak tylko od święta..
![]()
wołowinka jest [debest]jak ja lubię jeść.. choć czasem kiepsko ze mną było.. duża cieszy się, jak nie wiem, jak ja się opycham...
![]()
Inka, wiesz, stary już jestem... brzucho już nie to, co kiedyś... jak duża wróci z pracy, dostanę rybkę..a teraz trochę się zdrzemnę, bom się zmęczył okrutnie początkiem dnia...![]()
Franusiu, a ile Ty masz lat? Bo ja 5, Kuku 12, a Psot to nawet 13.
kociamysza pisze:Prosba forumek z Kociego Zakatka. Glosujemy na koty!
http://to.gazeta.pl/to/grunt-to-poczuci ... atus/added
http://to.gazeta.pl/to/najwazniejsze-to ... liczy/2999
klikasz w 'glosuje' wpisujesz kod z obrazka i gotowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości