Conan, Freya i Prozac-zapalenie pęcherza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 9:36 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Shalom, współczuję - i trzymam kciuki, aby to wyszło na dobre!
Wiem jak to jest, kiedy wszystko po kolei zdaje się walić. Ten rok jakiś taki... Oby druga połowa była lepsza :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon maja 16, 2011 9:41 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Weihaiwej pisze:Ten rok jakiś taki...

A powiadają, że lata parzyste lepsze 8O

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon maja 16, 2011 20:02 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Dzięki za wszystkie kciuki i czary, przydadzą się :wink:

sunshine-to był najgorszy weekend w mojej karierze w pracy :? nawet przed Bożym Narodzeniem było lżej, a ludzie bradziej przychylni. Teraz to była masakra w czystej postaci. I wszyscy dookoła ciągle źli, obrażeni, niezadowoleni. A jakie muzea odwiedziliście? da sie w taki tłok cos fajnego zobaczyć? ja nie lubię tłumów, a darmowe wejścia chyba właśnie takowe przyciagają.

Przyszły zabawki od Jasdor, fantastyczne :1luvu:

A Frejcia to teraz kwintesencja miodziku :1luvu: :1luvu: :1luvu: jest najsłodszą kotunią na świecie. Wyluzowała i to bardzo. To niesamowite. Jutro miną dwa tygodnie od zaczęcia kuracji Kalm-aidem. Na początku długo nic, a teraz taka metamorfoza. Najbardziej pod wrazeniem jest H, bo ona teraz sama mu się do głaskania nadstawia, nie ucieka gdy tylko go zobaczy, a nawet on może koło niej stanąć i cos robić. A do mnie to się wręcz nachalnie wpycha. Prozakiem się nie przejmuje, czasem się pokłócą, ale ona już się nie boi, tylko mu oddaje :lol: poza tym dzis Prozak i Frejka blisko obok siebie leżały, Prozak wylizywał jej głowę, bo jak ją parę razy podgryzł a reakcji z jej strony nie było to sie zdziwił :lol: dziś nawet kotunia z własnej woli położyła się na moich kolanach i spała :1luvu:
Aż mam ochotę walnąć się w głupi łeb, że dopiero teraz ten żel kupiłam. Ale lepiej późno niż wcale.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon maja 16, 2011 20:30 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Jak dobrze, że na nią Kalm-Aid zadziałał.
No chyba, że to .... prozac, tzn. Prozak :mrgreen:
Super się czyta, że kotu ulżyło, wyluzował i zrobił się "dotykalski" - od razu serce rośnie :1luvu:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon maja 16, 2011 20:56 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

śliczna zgraja :) a dlaczego dostała golfik ?:D
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Pon maja 16, 2011 22:57 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Bo nagle na jej szyjce pojawiła się ranka, teraz już nie wiem czy od początku się drapała, czy wtedy to było zranienie. Ale potem rozdrapywała, jeszcze potem zrobiła sobie drugą rankę. A teraz wszystko pięknie zagojone, futerko odrasta i już się nie drapie. Przed chwilą oglądała ze mną film, na moich kolanach, wtulając się, mrucząc i strzelając baranki. I jest taka radosna :1luvu:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto maja 17, 2011 6:36 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

No właśnie, ja zamiast RC Calm mogłam pomyśleć o Kalm Aidzie. Ale wtedy to tak tylko sobie tą karmę zamówiłam, żeby Mru trochę wyciszyć a teraz może Kalm Aid by się przydał.
U Was Prozack, znaczy się :wink: działa :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto maja 17, 2011 7:46 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Jakie cudne kocie wieści. Aż serce rośnie :1luvu:

Shalom, współczuję tego weekendu. My zwiedziliśmy cztery muzea. Tylko w jednym było ciasno i tłoczno. W pozostałych było całkiem nieźle. A w Białej Fabryce zaniemówiłam z zachwytu.

Nasze koty też już lepiej. Dzisiaj rano HSB zabawiał Elzę. Ja niestety mam chyba znowu zapalenie gardła, ledwie przełykam i jestem absolutnie niekontaktowa.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto maja 17, 2011 8:08 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

W zeszłym roku byłam w noc muzeum w muzeum Legnicy- była wystawa Fałata ze specjalnym wykładem
bardzo ciekawe
a Młoda pojechała z TŻ i koleżanka specjalnym busem w nocy do kościoła pod Legnicę i słuchała wykładu przy takim nastrojowym świetle o dawnych czasach - nawet TŻ się podobało

w tym roku nie miałam siły, ale Młoda poszła i była bardzo zadowolona Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto maja 17, 2011 8:22 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Kto by się po Frejci takiej zmiany spodziewał? :) Jeszcze trochę i się zaprzyjaźni z Prozakiem :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto maja 17, 2011 8:38 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Ja się spodziewałam, bo widziałam cały czas w niej potencjał na miziaka nr 1.
Ona się przyjaźni z Prozakiem, tyle że to specyficzna relacja 8) na ogół wszystko super, nawet sie do niego łasi, kładzie obok niego, on jej główkę wylizuje. Ale jak dochodzi do wielkiej zabawy to coś się dogadac nie mogą. Prozak jest dla niej za ostry, a ona generalnie na zapasy pozwala tylko Konankowi. Ale... teraz jak sie mniej stresuje to nie ucieka, nie kuli się, tylko leje Prozaka :lol: jest wtedy trochę zła, ale krzywdy mu nie robi. Syczy, warczy i paca go ostro łapą. On sie wtedy denerwuje i ucieka. Kiedyś pewnie i w tym się dogadają.
A Konan z Prozakiem to tak się tłuką wieczorami po zgaszeniu światła, że sąsiedzi pomyślą, ze to my się tłuczemy :twisted:

A dzis się obudziłam obłożona przez 3 koty. Chłopaki na nogach, a Frejcia.... spała wtulona w moją szyję :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie wystraszyła sie jak sie kręciłam, potem wzięłam ją sobie pod pachę, przytuliłam mocno i tak spałyśmy dalej :1luvu: :1luvu: :1luvu: No i rano to ona bardzo mi okazuje miłość :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto maja 17, 2011 13:59 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Ale wspaniale się wszystko między kotami układa! :D
Bardzo mnie to cieszy :)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Wto maja 17, 2011 17:26 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Bardzo się układa. Właśnie wszystkie trzy jak paróweczki ułożone koło mnie na kanapie leżą. Oczywiście chciałam cyknąć fotę dla ciotek, ale okazało sie, że wszystkie baterie mi padły :roll:

Dziś kociaki mają stresik, bo mamy męskiego gościa(a facetów bardziej się boją), ale Prozak zdążył gościowi dać buziaka, strzelić baranka, wleźć na kolanka i popodgryzać w zabawie 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto maja 17, 2011 17:44 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Witamy się wieczornie :)
O tak, okład z kotów to jest to :ok:
A jak cała kanapa założona, to już w ogóle pełnia szczęścia :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro maja 18, 2011 7:03 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

shalom pisze: Dziś kociaki mają stresik, bo mamy męskiego gościa(a facetów bardziej się boją), ale Prozak zdążył gościowi dać buziaka, strzelić baranka, wleźć na kolanka i popodgryzać w zabawie 8)

Mój Franek lubi gości , Lalunia już też, na poczatku uciekała do szafy lub budki od drapaka, teraz sadowi sie na oparciu kanapy albo zajmuje sobie fotel i prowadzi obserwacje, przejdzie się po kolanach gości ale zbytnio miziac sie nie da o nie to już było by za wiele :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]