piccolo pisze:bozena640 pisze:Moja kotka urodziła 2 maluszki
za szczęśliwy poród
Jedna z kotek, które masz w podpisie?
Twoja, domowa?
Tak jedna z kotek w podpisie, druga to jej córka. Kotkę przygarnęłam jak spodziewała się małych. Urodziła 2 córki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piccolo pisze:bozena640 pisze:Moja kotka urodziła 2 maluszki
za szczęśliwy poród
Jedna z kotek, które masz w podpisie?
Twoja, domowa?
łukasz333 pisze:A wiec tak mam kotke w ciąży juz poraz 2 , kiedy chciałem ją wysterelizować to okazalo sie ze już za późno aby coś z tym zrobić . I tak chcial bym sie dopytać bo już ma brzuch bardzo duzy w sutkach juz sie zrobily te woreczki na mleko i wydaje mi sie ze juz cos tam jest bo jak zlabie w okolicach sutka to czuc . Chce sie dowiedzieć kiedy moge sie spodziewać porodu ? kotka juz nie moze nawet sie "tam" polizać . I co do kotkow ktore przyjdą na swiat, juz zadbalem o 2 włascicieli ( z rodziny) ktore mogą sie zaopiekować kotkami)
Koszmaria pisze:łukasz333 pisze:A wiec tak mam kotke w ciąży juz poraz 2 , kiedy chciałem ją wysterelizować to okazalo sie ze już za późno aby coś z tym zrobić . I tak chcial bym sie dopytać bo już ma brzuch bardzo duzy w sutkach juz sie zrobily te woreczki na mleko i wydaje mi sie ze juz cos tam jest bo jak zlabie w okolicach sutka to czuc . Chce sie dowiedzieć kiedy moge sie spodziewać porodu ? kotka juz nie moze nawet sie "tam" polizać . I co do kotkow ktore przyjdą na swiat, juz zadbalem o 2 włascicieli ( z rodziny) ktore mogą sie zaopiekować kotkami)
stund.
podejrzewam,że kiedy to napisał,była to kwestia dni.
laktacja się zaczyna chyba tuż po porodzie?
ale malinowe suty są tuż przed,prawda?
XAgaX pisze: Być może pisałam zbyt ostro
mb pisze:XAgaX pisze: Być może pisałam zbyt ostro
Nie odniosłam takiego wrażenia.
bozena640 pisze:Moje gratulacje, po raz kolejny osoba która potrzebuje porady zostaje zlinczowana i ucieka z forum
felin pisze:bozena640 pisze:Moje gratulacje, po raz kolejny osoba która potrzebuje porady zostaje zlinczowana i ucieka z forum
Koszmaria pisze:felin pisze:bozena640 pisze:Moje gratulacje, po raz kolejny osoba która potrzebuje porady zostaje zlinczowana i ucieka z forum
to może od razu usiądźmy w kółeczku,pouśmiechajmy się do siebie,alleluja na świecie znowu są suodkie maue kociaczki?
wszystko przez te hormony.
jakby oksytocyna nie robiła ludziom prania mózgu,to więcej ludzi by wiedziało jakie obciążenie dla organizmu stanowi ciąża,poród i odkarmianie młodych.
rodziłoby się pewnie mniej dzieci i pewnie by się to przełożyło także na większą liczbę sterylizacji.
ale co tam,cud narodzin,stan błogosławiony.
felin pisze:Koszmaria pisze:felin pisze:bozena640 pisze:Moje gratulacje, po raz kolejny osoba która potrzebuje porady zostaje zlinczowana i ucieka z forum
to może od razu usiądźmy w kółeczku,pouśmiechajmy się do siebie,alleluja na świecie znowu są suodkie maue kociaczki?
wszystko przez te hormony.
jakby oksytocyna nie robiła ludziom prania mózgu,to więcej ludzi by wiedziało jakie obciążenie dla organizmu stanowi ciąża,poród i odkarmianie młodych.
rodziłoby się pewnie mniej dzieci i pewnie by się to przełożyło także na większą liczbę sterylizacji.
ale co tam,cud narodzin,stan błogosławiony.
PudloNie mam dzieci i ich nie lubię. Są glupie i robią halas
![]()
Swoją drogą, ciekawe czy to przypadkiem nie przez hormony niektórym nie przychodzi do glowy, że lepszy efekt można osiągnąć pomagając i tlumacząc, niż rzucając się na kogoś z palą i totalnym potępieniem
Koszmaria pisze:pudła nie ma,bo nie odnosiłam tego do ciebie,bejb.
to była taka mała,tycia dygresja.
wiem,trudne słowo,ale jak wklepiesz w google,to wyjdzie jakieś przyjazne wytłumaczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości