Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
liszyca pisze:Jejku... Muchy i inne latające... Przecież to jest szaleństwo
Moja gromadka kocha przede wszystkim ćmy. Takie duże i włochate, których mi bardzo szkoda, ale cóż zrobić - jak kotecek złapie, to niech sobie zje na zdrowie. Jeśli taka ćma sobie wleci do pokoju, momentalnie mam pełno latających kotów. Chować głowy, sprzęt i łatwo tłukące się drobiazgi. Kotem można też oberwać w inną część ciała, więc sugerowana jest wzmożona ostrożność. Po złapaniu następuje uroczysta konsumpcja z chrupaniem i ciamkaniem.
Muchy łapie tylko najmłodszy Kacper, starszym się nie chce. Przez Kacpra i muchy mam 0 kwiatów (w wazonach i doniczkowych) w domu. Każdy taki egzemplarz jest natychmiast likwidowany i nie ma, że ładny, ważne, że mucha
felin pisze:....
Oj PcimOlki, a pani Sumińska mówila w telewizorze, że szansa zlapania czegoś od much przez kota jest prawie zerowaI nie tylko ona, zresztą.
PcimOlki pisze:felin pisze:....
Oj PcimOlki, a pani Sumińska mówila w telewizorze, że szansa zlapania czegoś od much przez kota jest prawie zerowaI nie tylko ona, zresztą.
Defetystyczna propaganda.
felin pisze:...
A z żadlącymi to jest tak, że jak kota użre, to potem rozpoznaje po bzyczeniu, że to się nie nadaje. Dwóm czy trzem moim kotom się zdarzylo - na szczęście w lapę po pacnięciu i nie byly uczulone. Pająk użarl jednego - trochę mu lapa spuchla, ale to wszystko. On też byl pierwszym, który po użądleniu nauczyl się rozpoznawać bzyk i dawal dyla z parapetu, kiedy uslyszal osę
PcimOlki pisze:felin pisze:...
A z żadlącymi to jest tak, że jak kota użre, to potem rozpoznaje po bzyczeniu, że to się nie nadaje. Dwóm czy trzem moim kotom się zdarzylo - na szczęście w lapę po pacnięciu i nie byly uczulone. Pająk użarl jednego - trochę mu lapa spuchla, ale to wszystko. On też byl pierwszym, który po użądleniu nauczyl się rozpoznawać bzyk i dawal dyla z parapetu, kiedy uslyszal osę
Moje jak dotąd nie miały takich przygód. Uważają, że wszysko latające jest spoko i smaczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 835 gości