Kociara82 pisze:mar_tika pisze:
powodzenia w pracach na wysokościach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w niebie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie śmiej się kobitko to bardzo poważna robota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:mar_tika pisze:
powodzenia w pracach na wysokościach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w niebie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MIKUŚ pisze:Wydaje mi się że może jednak 2 lipca /sobota/ będzie lepszym rozwiązaniem. Tak jak już się wypowiadaliście, że ten weeken i w ogóle tzw. długi - to odpada w taki razie.
Zacznę robić listę. Inaczej nie ustalimy teminu.
Więc kto chętny wstępnie 2 lipca na małe spotkanko integracyjne.
Hidi? Mar_tika? Paweł? Bona? Elape? Hezrz.pl? Karola?..................
generalnie wszyscy???????
ODPISZCIE PROSZE![]()
Zbieram deklaracje.
herzpl pisze:MOJ PIERWSZY DYZURa wiec: przywitala mnie czarna, rysia i ta biala siedzialy razem w budzie ,brytka nie bylo poczym wylonil sie jak spod ziemi
dzika siedziala w kuwecie.miala troche suchego w misce.na podlodze byla niewielka kaluza koloru czerwonego zrobilam fotke komorka wiec moge komus wyslac.koty dobraly sie do szafki z mokrym zarciem kilka puszek lezalo na podlodze
wymienilam wode,"odswiezylam " suche kazdy dostal miske mokrego z tym ze brytek zaczal od suchej karmy. on wchodzi do szawki pod zlewem wiec ja zablokowalam niech kocisko sie integruje
wszystkie mokre zjadly a brytek wyjadl z wszystkich misek reszte.jestem z siebie dumna bo dzika nakarmilam, dalam jej mokre ale nie jadla ,wymienilam wode i posprzatalam kuwete
miala tam sporo wszystkiego.suchego nie odswiezylam bo mi zaczela kombinowac i balam sie ze wyskoczy.stwierdzam ze koty wola zalatwiac sie w lacience niz na pokojach bo w lazienkowej bylo sporo a w boksie niewiele.zamiotlam i umylam podloge. czarna bardzo werczy na tego brytka a on taki zachukany daje sie poglaskac mruczy ale jak wzielam go narece to mi sie wyrywal i nawet werczal wiec albo tego nie lubi albo cos go boli.. ja sie nie znam tylko informuje...
PS.na tablicy sa papiery dla marty i "obrazek" z kotkiem nie chce sie zadzic wiec umiejscowienie go pozostawiam szefom,na haku wiszi torebka moja, ktorej nie nosze wiec moze dacie ja na licytacje cene ustalcie same.
herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Wydaje mi się że może jednak 2 lipca /sobota/ będzie lepszym rozwiązaniem. Tak jak już się wypowiadaliście, że ten weeken i w ogóle tzw. długi - to odpada w taki razie.
ODPISZCIE PROSZE![]()
Zbieram deklaracje.
to by byly moje najlepsze urodzinyja jestem za!!
mar_tika pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Wydaje mi się że może jednak 2 lipca /sobota/ będzie lepszym rozwiązaniem. Tak jak już się wypowiadaliście, że ten weeken i w ogóle tzw. długi - to odpada w taki razie.
ODPISZCIE PROSZE![]()
Zbieram deklaracje.
I po co się przyznawałaś teraz dziewczyny ci prezent zrobią i kota dostaniesz
Kicia_Kluska pisze:herzpl jesteś lepsza ode mnieJa to dziczce do kuwety wrzuciłam żarcie-taki ze mnie bohater!
Ja się piszę na 2 lipca
Kicia_Kluska pisze:Niech każdy przyniesie herzpl po kocie na urodziny!
mar_tika pisze:Czyli pierwsze koty za płoty![]()
mar_tika pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Wydaje mi się że może jednak 2 lipca /sobota/ będzie lepszym rozwiązaniem. Tak jak już się wypowiadaliście, że ten weeken i w ogóle tzw. długi - to odpada w taki razie.
ODPISZCIE PROSZE![]()
Zbieram deklaracje.
I po co się przyznawałaś teraz dziewczyny ci prezent zrobią i kota dostaniesz :mrgreen:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123, Patrykpoz, smoki1960 i 63 gości