cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 12:34 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kociara82 pisze:
mar_tika pisze:
powodzenia w pracach na wysokościach :wink:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O w niebie :?: :?: :roll: :roll: :ryk: :ryk: :ryk:

Nie śmiej się kobitko to bardzo poważna robota :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 16, 2011 12:49 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MIKUŚ pisze:Wydaje mi się że może jednak 2 lipca /sobota/ będzie lepszym rozwiązaniem. Tak jak już się wypowiadaliście, że ten weeken i w ogóle tzw. długi - to odpada w taki razie.
Zacznę robić listę. Inaczej nie ustalimy teminu.

Więc kto chętny wstępnie 2 lipca na małe spotkanko integracyjne.
Hidi? Mar_tika? Paweł? Bona? Elape? Hezrz.pl? Karola?..................
generalnie wszyscy???????

ODPISZCIE PROSZE :mrgreen:
Zbieram deklaracje.

to by byly moje najlepsze urodziny :) ja jestem za!!

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon maja 16, 2011 13:05 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MOJ PIERWSZY DYZUR :dance: a wiec: przywitala mnie czarna, rysia i ta biala siedzialy razem w budzie ,brytka nie bylo poczym wylonil sie jak spod ziemi :) dzika siedziala w kuwecie.miala troche suchego w misce.na podlodze byla niewielka kaluza koloru czerwonego zrobilam fotke komorka wiec moge komus wyslac.koty dobraly sie do szafki z mokrym zarciem kilka puszek lezalo na podlodze :) wymienilam wode,"odswiezylam " suche kazdy dostal miske mokrego z tym ze brytek zaczal od suchej karmy. on wchodzi do szawki pod zlewem wiec ja zablokowalam niech kocisko sie integruje :) wszystkie mokre zjadly a brytek wyjadl z wszystkich misek reszte.jestem z siebie dumna bo dzika nakarmilam, dalam jej mokre ale nie jadla ,wymienilam wode i posprzatalam kuwete :ok: miala tam sporo wszystkiego.suchego nie odswiezylam bo mi zaczela kombinowac i balam sie ze wyskoczy.stwierdzam ze koty wola zalatwiac sie w lacience niz na pokojach bo w lazienkowej bylo sporo a w boksie niewiele.zamiotlam i umylam podloge. czarna bardzo werczy na tego brytka a on taki zachukany daje sie poglaskac mruczy ale jak wzielam go narece to mi sie wyrywal i nawet werczal wiec albo tego nie lubi albo cos go boli.. ja sie nie znam tylko informuje...
PS.na tablicy sa papiery dla marty i "obrazek" z kotkiem nie chce sie zadzic wiec umiejscowienie go pozostawiam szefom,na haku wiszi torebka moja, ktorej nie nosze wiec moze dacie ja na licytacje cene ustalcie same.

herzpl

Post » Pon maja 16, 2011 14:28 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:MOJ PIERWSZY DYZUR :dance: a wiec: przywitala mnie czarna, rysia i ta biala siedzialy razem w budzie ,brytka nie bylo poczym wylonil sie jak spod ziemi :) dzika siedziala w kuwecie.miala troche suchego w misce.na podlodze byla niewielka kaluza koloru czerwonego zrobilam fotke komorka wiec moge komus wyslac.koty dobraly sie do szafki z mokrym zarciem kilka puszek lezalo na podlodze :) wymienilam wode,"odswiezylam " suche kazdy dostal miske mokrego z tym ze brytek zaczal od suchej karmy. on wchodzi do szawki pod zlewem wiec ja zablokowalam niech kocisko sie integruje :) wszystkie mokre zjadly a brytek wyjadl z wszystkich misek reszte.jestem z siebie dumna bo dzika nakarmilam, dalam jej mokre ale nie jadla ,wymienilam wode i posprzatalam kuwete :ok: miala tam sporo wszystkiego.suchego nie odswiezylam bo mi zaczela kombinowac i balam sie ze wyskoczy.stwierdzam ze koty wola zalatwiac sie w lacience niz na pokojach bo w lazienkowej bylo sporo a w boksie niewiele.zamiotlam i umylam podloge. czarna bardzo werczy na tego brytka a on taki zachukany daje sie poglaskac mruczy ale jak wzielam go narece to mi sie wyrywal i nawet werczal wiec albo tego nie lubi albo cos go boli.. ja sie nie znam tylko informuje...
PS.na tablicy sa papiery dla marty i "obrazek" z kotkiem nie chce sie zadzic wiec umiejscowienie go pozostawiam szefom,na haku wiszi torebka moja, ktorej nie nosze wiec moze dacie ja na licytacje cene ustalcie same.

Czyli pierwsze koty za płoty :ok: :wink:

mar_tika

Post » Pon maja 16, 2011 14:30 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:
MIKUŚ pisze:Wydaje mi się że może jednak 2 lipca /sobota/ będzie lepszym rozwiązaniem. Tak jak już się wypowiadaliście, że ten weeken i w ogóle tzw. długi - to odpada w taki razie.

Zbieram deklaracje.

I po co się przyznawałaś teraz dziewczyny ci prezent zrobią i kota dostaniesz :mrgreen:

mar_tika

Post » Pon maja 16, 2011 14:34 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:
herzpl pisze:

Zbieram deklaracje.

I po co się przyznawałaś teraz dziewczyny ci prezent zrobią i kota dostaniesz :mrgreen:

ale ja nie dlatego samym prezentem bedzie to ze nie bede sama innego nie potrzebuje

herzpl

Post » Pon maja 16, 2011 17:24 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl jesteś lepsza ode mnie :oops: Ja to dziczce do kuwety wrzuciłam żarcie-taki ze mnie bohater!

Ja się piszę na 2 lipca :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Pon maja 16, 2011 17:26 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Niech każdy przyniesie herzpl po kocie na urodziny! :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Pon maja 16, 2011 17:44 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kicia_Kluska pisze:herzpl jesteś lepsza ode mnie :oops: Ja to dziczce do kuwety wrzuciłam żarcie-taki ze mnie bohater!

Ja się piszę na 2 lipca :mrgreen:

ach mowmi tak :wink: mowie ze jestem dumna tak sie jej balam ale jakos sie zebralam i dalam rade

herzpl

Post » Pon maja 16, 2011 17:44 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kicia_Kluska pisze:Niech każdy przyniesie herzpl po kocie na urodziny! :mrgreen:

nie :!: chcecie zabic rudego on tego nie przezyje 8O

herzpl

Post » Pon maja 16, 2011 19:43 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kicia_Kluska pisze:Niech każdy przyniesie herzpl po kocie na urodziny! :mrgreen:

Jestem zaa :twisted:

mar_tika

Post » Pon maja 16, 2011 19:43 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Dach jest - były problemy z rynną (Basia sorry :x) ale póki co wszystko gra i buczy - jutro kończymy.

Zdjęcia wstawię jak zjemy obiad (najpierw muszę go ugotować :P )
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon maja 16, 2011 19:55 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:Czyli pierwsze koty za płoty :ok: :wink:

miau, chcialoby sie rzec :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon maja 16, 2011 19:57 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:
herzpl pisze:

Zbieram deklaracje.

8O 8O 8O dzieki za podsuniecie pomyslu, bo juz sie zastanawialam, bo wypadaloby cos dac w prezencie :)

Kociara82

Post » Pon maja 16, 2011 19:57 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

:mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen: :mrgreen: :lol: 8) :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

[poprzednia][następna]