Nikt jej nie chciał ponad pół roku. Ale my chcemy :) ZOSTAJE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 10:45 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Jeśli jej się spodobało wychodzenia, to pewnie nieprędko "przejdzie".
Moje oba, niby nie wychodzące, a jak tylko mogą to siup i za płotem :P...

Kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw maja 12, 2011 18:58 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

RudyiSrebrnyKot pisze:Jeśli jej się spodobało wychodzenia, to pewnie nieprędko "przejdzie".
Moje oba, niby nie wychodzące, a jak tylko mogą to siup i za płotem :P...

Kciuki za domek :ok: :ok: :ok:

To samo Plamka :mrgreen:
Jak tylko usłyszy, że otwiera się drzwi, to sekunda i jej nie ma :roll: :roll:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw maja 12, 2011 20:29 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Obawiam się, że to przechodzi tylko gdy leje (z cebra, zwykły deszczyk jest do przeżycia) albo mrozi (poniżej -10? ;) )...

W każdym razie, jeśli Kotka ma takie zapędy, to może dobry byłby dla niej zabezpieczone mieszkanie w bloku, albo domek wychodzący, w jakimś mega-bezpiecznym miejscu (tylko, że takich nie ma), a najlepiej odpowiedzialny opiekun, który Plamkę weźmie raz dziennie na spacerek w szelkach...

A tak BTW - może warto ją przyzwyczajać do szelek? (chyba, że już jest, bo ja tak czasem nie wszystko doczytam).

RudyiSrebrnyKot

Post » Pt maja 13, 2011 13:01 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

RudyiSrebrnyKot pisze:Obawiam się, że to przechodzi tylko gdy leje (z cebra, zwykły deszczyk jest do przeżycia) albo mrozi (poniżej -10? ;) )...

W każdym razie, jeśli Kotka ma takie zapędy, to może dobry byłby dla niej zabezpieczone mieszkanie w bloku, albo domek wychodzący, w jakimś mega-bezpiecznym miejscu (tylko, że takich nie ma), a najlepiej odpowiedzialny opiekun, który Plamkę weźmie raz dziennie na spacerek w szelkach...

A tak BTW - może warto ją przyzwyczajać do szelek? (chyba, że już jest, bo ja tak czasem nie wszystko doczytam).

Np. moja kotka nawet jak było -10, czy -15, to sama pchała się do drzwi :roll: Zwariowana.
Nie biorę pod uwagę domu niewychodzącego, szukamy tylko domku z ogrodem. Ona by chyba niewytrzymała zamknięta :| Co do spacerów- my ją troszkę prowadzałyśmy na smyczy i jest ok :D Ale wydaje mi się, że takie spacerki to by było dla niej mało. Ona musi wszystko obwąchać, pochodzić, poszaleć w trawie ;) A jestem ciekawa, komu by się tak chciało łazić z nią z godzinę, czy dwie :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Sob maja 14, 2011 14:16 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Z godzinę to nie, w każdym razie nie na raz, ale na ogrodzie z moimi kotami to w sumie godzinę dziennie spędzam. Pilnuję, by Mały Kot Denis przez płot nie skakał na wycieczki :P...

RudyiSrebrnyKot

Post » Pon maja 16, 2011 14:45 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

RudyiSrebrnyKot pisze:Z godzinę to nie, w każdym razie nie na raz, ale na ogrodzie z moimi kotami to w sumie godzinę dziennie spędzam. Pilnuję, by Mały Kot Denis przez płot nie skakał na wycieczki :P...

Plamka właśnie musi połazić z minimum godzinkę :| Bo później ona naprawdę tylko czyha przy drzwiach :| Chociaż teraz jej za bardzo nie wypuszczamy, bo się o nią po prostu boimy.. ewentualnie pod czyimś okiem.. jakoś wytrzymuje :lol: musi :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Pon maja 16, 2011 15:56 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Na pewno trafi jej się dobry i bezpieczny domek wychodzący! :)

RudyiSrebrnyKot

Post » Pon maja 16, 2011 19:46 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

RudyiSrebrnyKot pisze:Na pewno trafi jej się dobry i bezpieczny domek wychodzący! :)

Mam taką nadzieję :ok: :ok: Musi się znaleźć, musi ! :ok: Ale będzie płacz :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Wto maja 17, 2011 5:34 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Kiniula Toster u Marty ile czasu siedział????
W tygodniu poszedł do DS. :)
Plami tez pójdzie. Zobaczysz. :ok: :ok: :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto maja 17, 2011 14:15 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Dyktatura pisze:Kiniula Toster u Marty ile czasu siedział????
W tygodniu poszedł do DS. :)
Plami tez pójdzie. Zobaczysz. :ok: :ok: :ok:

Tak, też już zostałam poinformowana ;)
Tylko, że Marta postanowiła go sobie już jakby zostawić na zawsze. Ale obecna sytuacja zmusiła ją do tego, że musiała go oddać.. :roll:
No ale miejmy nadzieję, że Plamka znajdzie odpowiedni dom :mrgreen: :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Wto maja 17, 2011 20:30 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

A tu plakat z Plamką :)

Obrazek

Adam
aburacze

Post » Pt maja 27, 2011 20:21 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Słooodki, różowy noseczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

I te oczy.. :love:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Sob maja 28, 2011 21:31 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Kot idealny :)

RudyiSrebrnyKot

Post » Śro cze 01, 2011 19:09 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

Było bardzo fajne zapytanie o Plamkę, BARDZO ! I cisza... :cry: A ja już po cichutku się cieszyłam :cry: Co prawda może nie dom z ogrodem- ale codzienne spacerki na szelkach.. :cry:
Obrazek

kinia098

Post » Śro cze 01, 2011 19:42 Re: Plami- biała kotka z mocnym charakterem szuka DS.

kinia098 pisze:Było bardzo fajne zapytanie o Plamkę, BARDZO ! I cisza... :cry: A ja już po cichutku się cieszyłam :cry: Co prawda może nie dom z ogrodem- ale codzienne spacerki na szelkach.. :cry:

Szkoda wielka :( Ja już w ogóle przestałem rozumieć dlaczego ludzie nie chcą kotów. I to ogólnie jakaś posucha, bo od miesiąca ogłaszam jednego ślicznego 3-miesięcznego biało-rudego ze Szczytna, wydawałoby się że powinien znaleźć dom w ciągu 3 dni od ogłoszenia, i też nic. Plamka czy Glutek to fantastyczne, adopcyjne koty, mają mnóstwo odsłon, nic im nie brakuje itp., dlaczego nikt się o nie pyta?

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]