Dziewczyny proszę nie piętrujcie tak tych wszyskich wypowiedzi na wątku - bo potem trudno znaleźć jakąkolwiek informację - wystarczy zacytować ostatnią wypowiedź
Dziś w kociarni był błysk

więc dużo do roboty nie miałam dzięki Jadzi i Małgosi

nie wiem ale ja dałam Smole Animodę ale miałam taką większą puszkę i wcinała, aż jej się uszy trząsły
Ogólnie na kociarni spokój - leki już były podane, Gremliny faktycznie oczy o niebo lepiej. Na zdrowej kociarni są 3 Gremliny, czarna z białym krawacikiem krawatka jak pisała Dorotka siedzi na legowiku na półkach, Ryśka pręguska z rudymi odcieniam - kurcze postęp u Ryśki niesamowity nawet dałą się kilka razy łaskawie pogłaskać i jeszcze Burania-Misia pręguska.
Wiki biało czarna kicia jest w boksie na kociarni ładnie je, Smoła też podjadłam Nosek królewicz leżał w legowisku
Zabrałam część prania, no i trzeba zrobić poważniejsze zakupy puszek - bo niebawem będzie koniec
mamy na dzień dzisiejszy 2 nie szczepione koty czyli Noska i Smołę - Smołą na antybiotyku więc nie można jej szczepić, a co do Noska to niech się Jadzia wypowie, na zdrowej kociarni wszystkie koty są już zaszczepione.
Koniecznie musimy się umówić na generalne porządki - w poprzednią sobotę nie dałyśmy rady, może w przyszłą

ale jak coś całkiem po południu.
Beatko zapłącone faktury i wyciąg włożyłąm do szufladki w teczce - dla Beatki, zabrałam fakturę za czynsz i zaraz zrobię przelew.
Czyli kogo mam zapisać na jutrzejszy ranny dyżur

bo jeszcze brak czwartek, piątek i sobota rano