Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Akcja w JCC zakończona sukcesem, w sumie zebrało się 2047,07 pln, ludzi sporo, szkoda, że nas było tak mało + na chwilę Wiślackikot (który pewnie cieszy się z wyniku bialej gwiazdy, pardon, Białej Gwiazdy).
lutra pisze:Metkowanie jest bez sensu, bo ceny i tak się ustala pod klienta, widząc determinację. Dziś np. były stoły 1pln, 2 pln, 5, pln, 10 pln, 20 pln... to się sprawdza, a metkowanie to strata czasu się okazuje.
Tweety pisze:Jutro jedzie do kontroli Temida i Syntia a Sake do szczepienia i zaszczepione było by całe towarzystwo na kociarni.
lutra pisze:dla mnie to robota bez sensu, bo każdy widzi mniej więcej ile, co warte i ile ktoś gotów za to dać, lepiej ten czas zamiast na metkowaniu spędzić na rozkładaniu stoiska.
lutra pisze:Ago, ciuchowisko było od 13 do 16, a my byłyśmy od 12.30 do 18.30, a rzeczy i tak się przegląda, nie chce umniejszać pracy, którą robiłaś, ale uważam, że to samo robi się z automatu niejako przy rozkładaniu rzeczy...
noemik pisze:Aga, ale o co Ci chodzi?
Rany, to był długi dzień, a tu na wątku jeszcze tak nie do końca przyjemnie.
Aga,co do kasy, co to znaczy część faktur? Mogłabyś podać więcej szczegółów?
Łatwiej jest zbierać kasę, jeśli się wie jak duża jest dziura w budżecie?
I skąd znów takie długi...?
noemik pisze:chcesz metkować, to proszę. wycena i sortowanie na miejscu ma więcej sensu,wg mnie, a byłam dziś i na poprzednim ciuchowisku na krowoderskiej, więc wiem, o czym mówię.
i tyle w temacie.
czy możesz napisać, ile AFN ma obecnie długów do popłacenia, żeby wyjść na prostą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris, Blue i 25 gości