cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 15, 2011 12:15 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

My, stare harcerzyki :D
Jesteśmy przygotowani. Ale deszcz niestety nas nie opuszcza :(
Boimy się przebić bo troszkę niebezpiecznie używać elektronarzędzia w deszczu a poza tym mój musi wejśc na ten dach żeby tam powiercić otwory, wolałabym żeby się nie poślizgnął i nie połamał bo zostaniemy bez dochodów :roll:
No nic za pół godziny obadamy sytuacje.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Nie maja 15, 2011 12:54 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Faflok pisze:My, stare harcerzyki :D
Jesteśmy przygotowani. Ale deszcz niestety nas nie opuszcza :(
Boimy się przebić bo troszkę niebezpiecznie używać elektronarzędzia w deszczu a poza tym mój musi wejśc na ten dach żeby tam powiercić otwory, wolałabym żeby się nie poślizgnął i nie połamał bo zostaniemy bez dochodów :roll:
No nic za pół godziny obadamy sytuacje.

co za pech leje strasznie,rozumiem ze w tygodniu odpada,bo tak" mysle sobie ze ten deszcz kiedys musi minac" :mrgreen:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie maja 15, 2011 13:19 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

zapowiada sie na to, ze jeszcze kilka dni poleje... jak na zlosc... a jak nie mialyscie materialow pare dni wczesniej, w zeszlym tygodniu to cieplo bylo, sucho, slonce pieknie grzalo... :roll:
No, ale mam nadzieje, ze deszcz popada gora jeszcze jutro, a od wtorku cieplej, zebyscie wreszcie mogly wszystko naprawic jak trzeba :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 15, 2011 13:38 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Nie straszcie!
Jutro ma być ładna pogoda bo przekładamy akcje na jutro.

Wymiziałam mojego czornego diabełka :1luvu:
Bianke (Blanke?) też :D

Szkoda że dzisiaj te dach nie wypalił ale za to wiadomo skąd bierze się wilgoć na ścianie. Przy dobrych wiatrach i to uda się zlikwidować.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Nie maja 15, 2011 16:24 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Jutro ma być pochmurnie ale bez opadów :wink:
Basiu umieśc na pierwszej str w kąciku adopcyjnym Kicusia,Lucka i Igiego

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie maja 15, 2011 16:59 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Aha jeszcze jedno .Tą ala -rodgolkę odebrał właściciel.Trafił na ogloszenie papierowa które wywiesił pan który ją znalazł.Zdejmuję jej ogłoszenia.

mar_tika

Post » Nie maja 15, 2011 17:28 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Zdjęcia wstawię później Marta.
Dziś pakuję przesyłki. Zajmie mi to trochę czasu. :wink:

Dzięki za info z tą ragdolopodobną kotką.
MIKUŚ

Post » Nie maja 15, 2011 17:31 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Faflok pisze:Nie straszcie!
Jutro ma być ładna pogoda bo przekładamy akcje na jutro.

Wymiziałam mojego czornego diabełka :1luvu:
Bianke (Blanke?) też :D

Szkoda że dzisiaj te dach nie wypalił ale za to wiadomo skąd bierze się wilgoć na ścianie. Przy dobrych wiatrach i to uda się zlikwidować.

No szkoda z tym dachem, no ale jak widać za oknami wciąż pada i pada. :roll:

Jutro zgodnie z wytycznymi Twojego męża jade zakupic potrzebne rzeczy. Mam nadzieję że zdążę przed pracą :| Cholerka - grunt żeby już był zrobiony. Dziś wylałam już 2 wiadra wody lecącej z dachu do Nas :twisted:
MIKUŚ

Post » Nie maja 15, 2011 17:41 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:Aha jeszcze jedno .Tą ala -rodgolkę odebrał właściciel.Trafił na ogloszenie papierowa które wywiesił pan który ją znalazł.Zdejmuję jej ogłoszenia.

tak nam przykro :crying: :placz: czekamy dalej :love:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie maja 15, 2011 17:49 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

A w ogóle to mam propozycję. Co Wy na to by zamiast w Stonghengu spotkać się w Kręgielni?
Można napić sie piwka i świetnie bawić. Zarówno grając w "kule" (kręgle) jak i "kulki" (bilard).
Tak sobie to dziś wymyśliłysmy z Hidi.
Myślałam o poligonie i paitbalu, ale obawiam się że części osób to nie będzie odpowiadać. No chyba żeby :mrgreen: Wtedy pierwsza lecę na "linię ognia" :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie maja 15, 2011 18:14 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

ja w zadne kulki nie lece, wiec dla mnie odpada. A co byscie powiedzialy na mala rozrywke w wesolym miasteczku? :D na odstresowanie sie? :D :lol:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 15, 2011 18:25 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kociara82 pisze:ja w zadne kulki nie lece, wiec dla mnie odpada. A co byscie powiedzialy na mala rozrywke w wesolym miasteczku? :D na odstresowanie sie? :D :lol:

:ryk:
Przypuszczam że impreza była by zbyt droga dla wszystkich.
Wejście na kręgielnie to ok. 10 zł od osoby (tak liczę jeżeli było by nas okoł 7 i więcej, a tyle będzie na pewno). + ew. napoje. i ew. dodatkowe rozrywki (2 zł bilard).
A wesołe miasteczko to 50 zł od osoby.
MIKUŚ

Post » Nie maja 15, 2011 18:45 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kociara82 pisze:ja w zadne kulki nie lece, wiec dla mnie odpada. A co byscie powiedzialy na mala rozrywke w wesolym miasteczku? :D na odstresowanie sie? :D :lol:

Bilard jest w sumie prosty, nie sądzę, żebyś miała jakieś duże kłopoty z tym, oczywiście nikt od razu mistrzem nie zostanie, ale zabawa jest od pierwszego wzięcia kija do ręki (mówi ta, co raz grała :P) ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie maja 15, 2011 19:00 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Hallo Hallo.
Basia przepraszam że nie odbierałam, ale zostawiłam telefona w domu i wyszłam :oops: . Ja odpadam na 25 czerwca, gdyż wyjeżdżam już 17 czerwca. Niestety, ale jeżeli impreza się odbędzie w tym terminie to beze mnie :(

I jeszcze przeproszę, ale nie nadaję się do dzikich kotów. Podrzuciłam tylko Dziczce mokre żarcie. Za bardzo się jej boje jak ona takie dźwięki wydaje :( Jak siedziała jeszcze w transporterze to coś nas dzieliło i nie wydawała takich dźwięków.

Inne koty mają się dobrze. Blanca zawsze wyżera Rudzi jedzenie chociaż najpierw da jej jej przydział. Czarnota drze ryjka na całą kociarnię i ustawia wszystkich. Nie chciała coś jeść. A Iguś normalnie da się tak jej ustawiać (chociaż jest większy). Takie słodki Klusek z niego. Siedział w małym kojcu na górze kociarni. Wyglądał śmiesznie, bo ten kojec trochę za mały dla niego. Kupy w porządku żadnej biegunki nie było.
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Nie maja 15, 2011 19:39 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Bona44 pisze:
mar_tika pisze:Aha jeszcze jedno .Tą ala -rodgolkę odebrał właściciel.Trafił na ogloszenie papierowa które wywiesił pan który ją znalazł.Zdejmuję jej ogłoszenia.

tak nam przykro :crying: :placz: czekamy dalej :love:

No niestety.A może pieska?.Dziś w schronisku na szczeniakarni był kundelek o tak błękitnych oczach że aż jego wzrok przeszywał na wskroś .Takich oczu jeszcze nie widziałam nawet u Huskych

Karola już niedługo kotka wróci na wolnośc .Grunt że jej jedzonko dałaś.A ona je cokolwiek?

mar_tika

[poprzednia][następna]