Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karolcia_0 pisze:Hej, jestem nowym użytkownikiem forummam na imię Karolina, mieszkam w Szczecinie i również prowadzę dom tymczasowy, głównie dla kotów. W marcu przygarnęłam do domu ciężarną kotkę, 16 marca urodziło się pięć prześlicznych maluchów, z czego jeden po pięciu dniach niestety odszedł
![]()
e-dita pisze:karolcia_0 pisze:Hej, jestem nowym użytkownikiem forummam na imię Karolina, mieszkam w Szczecinie i również prowadzę dom tymczasowy, głównie dla kotów. W marcu przygarnęłam do domu ciężarną kotkę, 16 marca urodziło się pięć prześlicznych maluchów, z czego jeden po pięciu dniach niestety odszedł
![]()
Nadrabiam tygodniowe zaległości na forum i doczytuję dopiero teraz.
Karolcia_0, super że przygarnęłaś ciężarną kotkę, ale dlaczego nie zawiozłaś jej od razu na sterylizację aborcyjną?
e-dita pisze:Powiedzcie mi proszę "zapsione" miauowiczki, jak pogodzić psa z kotem? Sąsiadka chciałaby adoptować ode mnie kota, wzięła na chwilkę jednego z maluszków, które mam u siebie na dt do siebie, ale na widok kota jej pies zareagował agresją. Przypuszczam, że potrzebny jest czas, ale jak przekonać psa do kota?
karolcia_0 pisze:e-dita pisze:Nadrabiam tygodniowe zaległości na forum i doczytuję dopiero teraz.
Karolcia_0, super że przygarnęłaś ciężarną kotkę, ale dlaczego nie zawiozłaś jej od razu na sterylizację aborcyjną?
hmm... nawet mi to w sumie przez myśl nie przeszło... kotka dwa i pół tygodnia po przybyciu urodziła, nie wiem czy to nie za późno na taką sterylizację. trudne pytanie, nie wyobrażam sobie, że mogłabym zabić te koty... kotkę teraz na pewno wysterylizuję (wcześniej "mieszkała" w pubie i właściciel nie pomyślał, stąd maluchy).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 384 gości