Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 14, 2011 15:25 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:Rozgryzłam Balbinkę. :lol: Rano je nie wiele. Za to około 16.00 tej dostaje apetytu.

Wypisz wymaluj mój Szejkuś :D
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Sob maja 14, 2011 15:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Masz rację Ewuś. Ale sama wiesz jak jest. Ja jestem dość wrazliwą osobą. Gdybym była inna...kto wie może nie pochyliłabym się tak nisko. Nie robiłabym tego co robię. Po co ranić bez powodu? Tego nie rozumiem?

nie mam czasu na plotki ani spotkania kumoszek.Może to i lepiej....
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob maja 14, 2011 15:29 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

myrzapl pisze:
iza71koty pisze:Rozgryzłam Balbinkę. :lol: Rano je nie wiele. Za to około 16.00 tej dostaje apetytu.

Ha :lol: czyli wszystko w normie. :D Ale u Ciebie to chyba ścisle związane z temperatura na zewnątrz?

iza71koty

Post » Sob maja 14, 2011 15:42 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:Masz rację Ewuś. Ale sama wiesz jak jest. Ja jestem dość wrazliwą osobą. Gdybym była inna...kto wie może nie pochyliłabym się tak nisko. Nie robiłabym tego co robię. Po co ranić bez powodu? Tego nie rozumiem?

Straciłam w życiu zbyt dużo.Ludzkie słowa mnie nie ranią.Nie wiem Izo.Są po prostu tacy ludzie,którzy tym się karmią.Dokuczyć drugiemu,dopiec,poniżyć.Ot życie.........

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob maja 14, 2011 15:44 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

No to jak juz jestesmy przy jedzeniu to Wam zdradzę czym sie dzisiaj delektowałam na obiad. :lol: Gotowanego nie jadłam od trzech dni. Bierze mnie na to cholera, bo czuje że powinnam. Czasem jednak albo mi czasu brakuje albo jestem zaganiana albo tak padnięta że już nie myslę o jedzeniu.

Więc tak. Miałam dzisiaj piekne plany. Zostało mi kilka ziemniaczków, co jeszcze gotowałam dawno temu i kupiłam sobie kotleta.Miałam jeszcze resztki marchewki ,taką co sie robi na ciepło. Mówie no to będzie obiadek pierwsza klasa. :D

jak zaczęłam robic ,latać ,prać to stwierdziłam ze znów nie zdażę, bo przecież trzeba zaraz isć do kotów. No to mówię sobie. Trudno obiadek będzie jutro. :roll:
i cóż wyjęłam.....Wczoraj sąsiad z naprzeciwka przyszedł do mnie bo był w Opiece i mu dali takie puszki z UE.Pyta mnie czy nie chce za grosze dla kotów? ja mówię człowieku idż sprzedaj ludziom to ktoś jeszcze skorzysta. Koty nie moga jeść kaszy, bo to kasza z gulaszem. Wielka pucha i myślę nagle. Chwila wezmę dla Meża ,bo przeciez wyjeżdża. Jak mu jedzenia zabraknie to będzie akurat.Utargowałam wielka puchę po 2 zł wierzycie?No to wzięłam wszystkie 7 sztuk co miał. Dzisiaj byłam już tak głodna i z braku czasu na ten mój obiadek, wrzucilam puche i odgrzałam. I kurde normalnie całkiem niezłe. :lol: Doprawiłam to trochę i normalnie czuję ze mam coś w żołądku. Nawet Balbinka chciała to jej troche dałam i zjadła. :D

A najlepsze jest to ze jak tak stałam i grzałam na szybko, to mi przez myśl przeleciało, że ja jak jakiś biedak, co to nie ma co jeść.A wszystko to....cholerny brak czasu. :| No ale teraz jestem zabezpieczona prawie na tydzień.I jakie mam tanie obiadki :lol:

iza71koty

Post » Sob maja 14, 2011 15:45 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

welina pisze:
iza71koty pisze:Masz rację Ewuś. Ale sama wiesz jak jest. Ja jestem dość wrazliwą osobą. Gdybym była inna...kto wie może nie pochyliłabym się tak nisko. Nie robiłabym tego co robię. Po co ranić bez powodu? Tego nie rozumiem?

Straciłam w życiu zbyt dużo.Ludzkie słowa mnie nie ranią.Nie wiem Izo.Są po prostu tacy ludzie,którzy tym się karmią.Dokuczyć drugiemu,dopiec,poniżyć.Ot życie.........

A mnie ranią Ewa. Mam traumę z dzieciństwa. :|

iza71koty

Post » Sob maja 14, 2011 15:54 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:
welina pisze:

A mnie ranią Ewa. Mam traumę z dzieciństwa. :|

Posłuchaj trochę starszej osoby.Tak dobro jak i zło powraca.Robisz dużo dobrych rzeczy i chwała Ci za to.Ludzi tzw."DOBRYCH RAD" po prostu nie słuchaj i nie czytaj postów jak Ciebie bolą. :ok:

welina

Post » Sob maja 14, 2011 16:35 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:
myrzapl pisze:

Ha :lol: czyli wszystko w normie. :D Ale u Ciebie to chyba ścisle związane z temperatura na zewnątrz?

Wypisz wymaluj to ja :mrgreen: Tylko mnie przed 22:00 łapie :ryk: .

welina

Post » Sob maja 14, 2011 17:38 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Weszłam po jedzonko. Zrobiłam kociakom trochę zdjęć w czasie pierwszego karmienia. Niedługo idę dalej.Blusia bije Zivę. :| Mam nadzieję że po sterylce Zivy to wszystko się uspokoi. Co gorsze Ziva tak pięknie się do niej tuli, jak do matki, a ta ją łapami non stop trzaska. :| No nic. Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Teraz nam tylko środków i szczęścia potrzeba.

iza71koty

Post » Sob maja 14, 2011 18:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:Oczywiście nie mamy środków na sterylizację Zivy. :1luvu:

No to mnie dziewczyna rozczarowała :evil: ... Przecież podopiecznej bez pomocy nie zostawię - dobrze, że da się ten problem załatwić raz na zawsze :!:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob maja 14, 2011 20:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Dziękuję za ostatnie fotki Szarusi :1luvu: Jak ona się ma w ogóle?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob maja 14, 2011 22:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kochani żeby nasi Opiekunowie nie musieli czekać zbyt długo, na bieżące zdjęcia ich kociaczków ,pomieszam trochę i wstawię tez zdjęcia kotków wstawianych wcześniej .Będę tez sukcesywnie dokładać nowe kotki. Jednak każdy kotek będzie miał ten sam numer który dostał przy poprzednim zdjęciu. wkleję wytarzaną w trawie Trusię. Rekinka z kleszczem na czole i doprawdy nie wiem jak go dopaść ,żeby mu to zdjąć. Niedżwiadka ze śladami po kleszczach na szyi.Oraz Fido z listkiem na nosie i Zivą z brzuszkiem. No i parę innych kotków.Zapraszam. :D

iza71koty

Post » Sob maja 14, 2011 22:11 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

9. Trusia - Opiekun Wirtualny - Ja-Ba

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Sob maja 14, 2011 22:20 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

3. Zulu - Opiekun Wirtualny - Willow_

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Sob maja 14, 2011 22:26 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

16. Fido - Opiekun Wirtualny w Vivie! - Ankakot

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek
Ostatnio edytowano Sob maja 14, 2011 22:28 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

[poprzednia][następna]