iza71koty pisze:Rozgryzłam Balbinkę.Rano je nie wiele. Za to około 16.00 tej dostaje apetytu.
Wypisz wymaluj mój Szejkuś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Rozgryzłam Balbinkę.Rano je nie wiele. Za to około 16.00 tej dostaje apetytu.
myrzapl pisze:iza71koty pisze:Rozgryzłam Balbinkę.Rano je nie wiele. Za to około 16.00 tej dostaje apetytu.
iza71koty pisze:Masz rację Ewuś. Ale sama wiesz jak jest. Ja jestem dość wrazliwą osobą. Gdybym była inna...kto wie może nie pochyliłabym się tak nisko. Nie robiłabym tego co robię. Po co ranić bez powodu? Tego nie rozumiem?
nie mam czasu na plotki ani spotkania kumoszek.Może to i lepiej....
welina pisze:iza71koty pisze:Masz rację Ewuś. Ale sama wiesz jak jest. Ja jestem dość wrazliwą osobą. Gdybym była inna...kto wie może nie pochyliłabym się tak nisko. Nie robiłabym tego co robię. Po co ranić bez powodu? Tego nie rozumiem?
Straciłam w życiu zbyt dużo.Ludzkie słowa mnie nie ranią.Nie wiem Izo.Są po prostu tacy ludzie,którzy tym się karmią.Dokuczyć drugiemu,dopiec,poniżyć.Ot życie.........
iza71koty pisze:welina pisze:iza71koty pisze:Masz rację Ewuś. Ale sama wiesz jak jest. Ja jestem dość wrazliwą osobą. Gdybym była inna...kto wie może nie pochyliłabym się tak nisko. Nie robiłabym tego co robię. Po co ranić bez powodu? Tego nie rozumiem?
Straciłam w życiu zbyt dużo.Ludzkie słowa mnie nie ranią.Nie wiem Izo.Są po prostu tacy ludzie,którzy tym się karmią.Dokuczyć drugiemu,dopiec,poniżyć.Ot życie.........
A mnie ranią Ewa. Mam traumę z dzieciństwa.![]()
iza71koty pisze:myrzapl pisze:iza71koty pisze:Rozgryzłam Balbinkę.Rano je nie wiele. Za to około 16.00 tej dostaje apetytu.
Haczyli wszystko w normie.
Ale u Ciebie to chyba ścisle związane z temperatura na zewnątrz?
iza71koty pisze:Oczywiście nie mamy środków na sterylizację Zivy.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości