cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 14, 2011 11:40 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

kotka doroty pisze:Bardzo przepraszam że,tak nie na temat :oops:
Chciałam zameldować że,książka dotarła i już jest w czytaniu :D

Dziękuję ,pozdrawiam,trzymam kciuki i miziam wszystkie koteczki będące pod Waszą opieką.

kotka doroty i jej ptfoor:
Obrazek 8)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jak milutko widziec znow sliczna Miałeczke :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: prosze o solidne wymizianie i wybuzianie slicznotki ode mnie :) Widac, jaka zadbana, wychuchana kotunia jest :) oby wszystkie koty mialy szczescie i trafily do tak dobrych ludzi, ktorzy porzadnie sie zatroszcza o nie i zadbaja :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob maja 14, 2011 11:42 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:
Kociara82 pisze:dziewczyny, dzis piatek 13 tego, czyli Dzien Czarnego Kota :1luvu: :1luvu: Wszystkim podopiecznym KP, a szczegolnie czarnym w tym przystojniakowi Franusiowi-wszystkiego najkociastego, zdrowka, radosci, milosci i dlugiego szczesliwego zycia z tej okazji zycze :1luvu:

aj nie mylic pojec bo czarny kot przynosi pecha to go do 13 w piatek dopisali a to nie do konca jest tak,przynajmniej nie dla mnie :wink:

a co ty za glupoty gadasz, jaki pech! To czarne koty maja pecha na przesadnych i zabobonnych ludzi! Nie od dzis wiadomo, ze czarny kot przynosi wylacznie szczescie :1luvu:

Kociara82

Post » Sob maja 14, 2011 11:48 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Faflok pisze:Tak myślałam przez pół nocy, to są maluszki? Takie dopiero po porodzie? Czy koty starsze?
Ostatnio tyle się mówi o usypianiu ślepych miotów, nie wiem jakie mieć o tym zdanie.
Tzn jeśli idzie o kwestię ogólną, czyli o bezdomność to wydaje sie to być dobrym posunięciem ale w kwestii moralnej ja nie potrafie tak decydować o czyimś życiu. Ciężkie tematy, ciężkie...

oj, i tu masz racje. :roll: mam dokladnie takie samo podejscie jak ty w tej kwestii. Sama bym chyba nie zaniosla do weta kociat na uspienie, choc wiem, ze jak tego bym nie zrobila to bede winna poglebianiu sie ich bezdomnosci. Nie jestem tez zachwycona sterylka aborcyjna jako sama w sobie. No, ale jednak wole to niz skazanie na bezdomnosc.

Kociara82

Post » Sob maja 14, 2011 12:21 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

no dobra ja kolesia urobie wzgledem sterylki ale na ta chwile nadal zostal problem co z tymi kociakami...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob maja 14, 2011 15:31 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Mam dosyć ważne pytanie. Będzie ktoś dzisiaj jeszcze na kociarni?
Bo jednak przydałoby nam się wejść do środka żeby zerknąć jak ten dach zamocować, tzn czym żeby było solidnie ale tanio.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Sob maja 14, 2011 15:42 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Faflok pisze:Mam dosyć ważne pytanie. Będzie ktoś dzisiaj jeszcze na kociarni?
Bo jednak przydałoby nam się wejść do środka żeby zerknąć jak ten dach zamocować, tzn czym żeby było solidnie ale tanio.

skontaktuj sie z basia bo nie ma nikogo na popoludnie....

herzpl

Post » Sob maja 14, 2011 15:59 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Jezuuu.......ile się tu działo kiedy mnie nie było :roll: Proszę, proszę...
Więc tak. Wieczorem miało nie być nikogo, ale byłam Ja :twisted: Więc już posprzatano :mrgreen:
Co do oblukania tego dachu - Ula.....nie chce mi sie iść - właśnie lenia dostałam.

A Wy już w Sosnowcu 8O
MIKUŚ

Post » Sob maja 14, 2011 16:01 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:no dobra ja kolesia urobie wzgledem sterylki ale na ta chwile nadal zostal problem co z tymi kociakami...

Jeżeli je wysteryzliuje przez Nas to kocięta przyjmiemy jak najbardziej. Chyba że są jeszcze ślepe - to prosze informacje. :roll:
MIKUŚ

Post » Sob maja 14, 2011 16:04 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:no dobra ja kolesia urobie wzgledem sterylki ale na ta chwile nadal zostal problem co z tymi kociakami...

Jeżeli je wysteryzliuje przez Nas to kocięta przyjmiemy jak najbardziej. Chyba że są jeszcze ślepe - to prosze informacje. :roll:

powiedz jeszcze czy jesli to dzikie kotki to nie bedzie musial placic :?:

herzpl

Post » Sob maja 14, 2011 16:11 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Ja mogę wpaść na kociarnię. Jesteś Ula?
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Sob maja 14, 2011 16:43 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Jestem. Przepraszam Karolina, nie zdążyłam odebrać a nie mam nic na kracie :oops:
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Sob maja 14, 2011 16:49 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:powiedz jeszcze czy jesli to dzikie kotki to nie bedzie musial placic :?:

Jeżeli zrobi to szybko. Tzn. do 2 tygodni to nie. :wink:
MIKUŚ

Post » Sob maja 14, 2011 17:21 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MIKUŚ pisze:A Wy już w Sosnowcu 8O

W połowie drogi dostałam info że znalazł się wet który uśpił zdrowego psa ;/ Więc 150 km drogi żeby sięd owiedzieć że istnieją w PL debile...

Lece do kociarni bo za 10 minut Karolina podskoczy ;)
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Sob maja 14, 2011 17:50 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Ula z mężem zrobili oględziny... Iguś chyba ma po prostu taką minę, bo tak samo patrzył na mnie jak ostatnio ale się trochę pomizlialiśmy :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Sob maja 14, 2011 18:04 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Dzięki Karolina!! (Sorry za tą rękę ale mi wstyd było :oops: )

W zasadzie wszystko będzie potrzebne do montażu oprócz śrub.
Poniżej postaram sie jak najbardziej "obrazowo" przedstawić jakich potrzebujemy, może ktoś z Was ma.
20 sztuk będzie potrzebnych.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jakby były śruby to jutro od 14-15 możemy startować.

Aaaa, zapomniałabym, jeszcze by się przydała drabina bo mój ma tylko do roboty taką 4m. Może ktoś w okolicy mieszka i ma taką małą zwykłą jak do mycia okien? Bo w razie wu bez drabiny też sobie poradzimy :P
Obrazek Obrazek

Faflok

[poprzednia][następna]